Jdi na obsah Jdi na menu
 


bišonci

bolonacek.jpg

 

ANGLICKÝ NÁZEV:
angl.: Bolognese; fr.: Bichon Bolognese; čes.: Boloňský psík, Boloňáček

Země původu:
Itálie

Historie:
Toto plemeno pochází původem z Itálie, stejně jako např. maltézský psík, italský chrtík, neapolská doga apod. Není jasné, jak toto vzniklo, ale předpokládá se, že křížením maltézáčka a malého bílého pudla. Boloňští psíci byli známí již v odobí starověkého Říma. V 11. a 12. století bylo toto plemeno velice oblíbené a v renesanci patřilo mezi nejoblíbenější dary. Tyto pejsky vlastnily např. Marie Terezie, carevna Kateřina II. a madame Pompadour. Na obrazech slavných malířů jako Tizian, Goia, Carpacia atd. jsou vyobrazení pejsci, velice podobní boloňáčkům (není jisté jestli to nebyl třeba bischon frise, se kterým se v té době ještě hodně zaměňoval). V roce 1882 byl v Itálii zřízen registr, kde se zapisovali čistokrevní chovní psi. Po válce zůstal boloňský psík už jen u jediného chovatele(Maria Persichiho), který t oto plemeno

zachránil před vyhynutím. Po roce 1979 se manželé Bonannovi rozhodli pokusit se o rozšíření chovu. Jelikož ovšem většina z papírových pejsků měla závažné vady, hledali pejsky bez průkazu původu, zato odpovídající standardu. A tak se jim po několika letech podařilo chov opět obnovit.
Zakladatelkou chovu tohoto plemene je u nás paní Hildegarda Kuběnová, která si v roce 1987 přivezla svou první fenku Amandu von Dato.

Popis:
Boloňský psík je na první pohled zavalitý, avšak kompaktní pejsek, pokrytý chmýřovitě načechranou srstí bílé barvy. Je kvadraticky stavěný tzn. jeho výška v kohoutku se rovná jeho délce. Lebka je mírně vejčitého tvaru, spíše plochá v horní části, délka lebky je o trochu delší, než délka čenichu. Hlava má střední délku, dosahuje 1/3 jeho výšky v kohoutku, a výrazný stop. Nos je ve stejné linii jako nosní hřbet, při pohledu z profilu je jeho přední strana vertikální, je velký a musí být černý. Délka čenichu se rovná 2/5 délky hlavy. Oči jsou posazené téměř na přední části, jsou dobře otevřené a větší, než je obvyklé. Oční víčko je okrouhlé, oko nesmí být vystouplé, oční bělmo není viditelné. Lemy očních víček musí být černé a duhovka tmavé barvy. Uši jsou vysoko nasazané, dlouhé a visící, v místě nasazení dosti pevné, mírně odstávající od hlavy. Krk je bez laloku, jeho délka se rovná délce hlavy. Kohoutek je z pohledu horní linie nápadný jen mírně. Z profilu jsou záda rovná, v oblasti ledvin mírně do oblouku. Hruď má objemnou, spadající až do úrovně loktů. Ocas je posazený v linii zádi, je nošený v zatočení přes záda.

Výška v kohoutku:
pes - 27 až 30 cm.
fena - 25 až 28 cm.
výška u psů pod 25 a nad 33 a u fen pod 22 a nad 32 je závažná vada, vyřazující z chovu

Délka trupu je stejná jako výška v kohoutku.

Váha:
Boloňský psík váží od 2,5 do 4kg.(pokud si svého miláčka nevykrmíte)

Ocas:
nesen v oblouku nad hřbetem

Srst:
Středně dlouhá(okolo 10cm), po celém těle, nikdy nepřiléhá, na tlamě kratší, připomínající "afro", přiznaná barva je čistě bíla, bez skvrn nebo jiných odstínů bílé.

Charakter:
Boloňský psík je veselý, milý, přítulný a roztomilý společník, je to hravý a lehce přizpůsobivý pejsek. Je odvážný, podnikavý, poslušný a velmi učenlivý, dokáže se naučit spoustu pěkných kousků pro pobavení. Je to takový domácí šašek a klaun. Nekouše a není agresivní. K cizím lidem je nedůvěřivý, spíše rezervovaný, avšak svou rodinu bezmezně miluje. Rád se proběhne po zahradě, ale nepohrdne ani procházkami a to klidně i dlouhými. Nikdy však sám, vždycky v doprovodu svého páníčka. Miluje společnost dětí, ale přizpůsobí se klidně i starším lidem. Pro svoji úžasnou povahu si vysloužil přezdívku "antistresový pes".

Péče:
Boloňský psík vyžaduje pravidelnou péči o srst. Pokud je srst pevnější, stačí česat 1x týdně, jemnější variantu je dobré česat alespoň 1x za dva dny. Chloupky v okolí čenichu a očí je nutné pravidelně česat a mýt. Je velmi důležité udržovat čisté oči, zabrání se tak nadměrnému slzení a tím i nežádoucímu zabarvení srsti v jejich okolí. Chloupky v uších je třeba odstraňovat a chloupky mezi polštářky na tlapkách je nutné zastříhávat a to hlavně v zimě. Boloňský psík však nelíná, při pravidelném kartáčování se odumřelé chlupy na hřebenu spolehlivě zachytí. Hodí se výhradně pro držení v bytě, a to i nevelkých rozměrů.

Průměrná délka života:
Boloňský psík se průměrně dožívá 14 - 15 let

Využití:
Společenský pes ;-)

bison.jpg  

ANGLICKÝ NÁZEV:
fr.: Bichon Havanais; angl.: Havanese; čes.:Havanský psík, Havanský bišonek
PŮVOD:
Havanský psík (Havanský bišonek) patří do skupiny bišonků, známých již od 17. a 18. století. Lze předpokládat, že tito psi byli španělskými osídlenci přivezeni na Kubu, kde došlo k jejich přeměně a odlišení od ostatních bišonků. Po několik staletí byli ve Španělsku oblíbení psi, které Havanský psík připomíná svým vzhledem, veselou povahou a strukturou srsti. Začátkem 20. století byla existence plemene ohrožena, ale zásluhou chovatelů v USA byl Havanský psík zachráněn a dále šířen, jeho zániku se tak zabránilo.
POPIS:
Havanský psík je statný, malý pes, pes silné konstituce, téměř hranatého tvaru. Končetiny jsou silné. Je hojně pokrytý měkkou,dlouhou, hustou a zvlněnou srstí. Jeho pohyb je živý a pružný. Výjimečně snadno a lehce se cvičí. Je laskavý, přirozeně šťastný a přívětivý, také však okouzlující a hravý, je v něm ukrytý malá kousek šaš   ka. Miluje děti a s nimi nekonečné 

 

 

hry.
Hlava je střední délky, s širokou, mírně zakulacenou lebkou a vystouplým čelem. Čenich je černý, postupně se zužující. Rty má jemné, těsné a hubené, líce jsou jemné a nenápadné. Oči jsou velké, mají mandlový tvar a hnědé zbarvení v odstínu tak tmavém, jak je to jen možné. Uši má posazeny vcelku vysoko, volně spadají podél lící, jsou lehce kulatě zakončeny. Krk je střední délky. Délka těla mírně přesahuje jeho výšku v kohoutku. Záda jsou rovná, nad ledvinami mírně klenutá. Ocas je nesený vysoko, je buď ve tvaru biskupské berly nebo je rolovaně přetočen přes záda, je vybaven pernatou, dlouhou srstí, hedvábné struktury. Přední nohy má rovné, souběžné a štíhlé, jejich kosti však mají dobrou strukturu. Vzdálenost od země k lokti nesmí být větší než vzdálenost mezi loktem a kohoutkem. V závislosti na jeho od přírody šťastné povaze má Havanský psík překvapivě lehký krok a pružnou chůzi.
VÝŠKA:
Havanský psík má v kohoutku 23 až 27 cm, s tolerancí od 21 do 29 cm.
VÁHA:
Havanský psík váží v rozmezí 3 až 6 kg. (Standard FCI přesnou váhu neuvádí.)
SRST:
Havanský psík má podsrstí vlněné, avšak ne příliš rozvinuté. Jeho krysí srst je velmi dlouhá, u dospělého psa měří 12 až 18 cm, je měkká, jemná a vlněná, může mít zvlněnou nebo kadeřavou formu. Veškeré úpravy srsti, zastřihávání nebo trimování jsou zakázány. Pouze úprava konečků srsti na tlapkách je povolena, a také mírné zastřihnutí srsti na čele, tak aby zcela nepřekrývala oči, je povolené.
Existují 2 druhy zbarvení:
1.)vzácné čistě bílé, s různými odstíny srnčí hnědé a havanské hnědé (tabáková, červenohnědá) ,
2.)povolené je také uznané zbarvení či místa (bílé, srnčí, havanské hnědé) s černými skvrnami a zcela černé.
CHARAKTER:
Havanský psík je chytrý a poslušný pes, oddaný své rodině, zbožňuje děti, k neznámým lidem se však někteří jedinci chovají podezřívavě. Je to skvělý přítel a společník pro všechny členy rodiny.
PÉČE:
Havanský psík má srst, která vyžaduje mnoho péče. Je nutné ji pravidelně a pečlivě kartáčovat a česat, a také potírat speciálním roztokem proti lámání chlupů. Chlupy, které vyrůstají mezi polštářky na tlapkách musíme pravidelně zastřihávat.
PRŮMĚRNÁ DÉLKA ŽIVOTA:
Havanský psík se průměrně dožívá 14 až 15 let.
VYUŽITÍ PŮVODNÍ:
Společník.
VYUŽITÍ DNES:
Společník.
PLEMENO:
FCI IX. - Společenská plemena a toy.
Sekce 1 – Bišonci a příbuzná plemena.
Bez pracovní zkoušky.
OFICIÁLNÍ ZKRATKA V ČR :
HAV :-))

juhuhuh.jpg

Když se lvíček v roce 1960 objevil v Guinnessově knize rekordů jako nejvzácnější plemeno psů na světě, málokdo věděl jak vlastně takový pejsek vypadá. Zvláštní, protože v dobách své největší slávy byl lvíček jedním z nejpopulárnějších společenských psíků. Lvíčci, nebo jim velmi podobní psi byli velmi oblíbenými mazlíčky vysoké šlechty po několik století. Vlastnila jej například princezna Kateřina von Mecklenburg z Německa, ale také italská velmi zámožná a mocná rodina Medicejů. Můžeme je dodnes sledovat v uměleckých dílech po celé Evropě již od 13. století. Na svých obrazech je ztvárnili takoví velikánové jako například Eyck, Tiziano, Cranach, Mostaert, Coques a hlavně Dürer a Goya. Právě na jednom z nejznámějších Goyových obrazů - Vévodkyně z Alby (viz. obrázek) je vyobrazen lvíček. Lvíček je tedy bezpochyby velmi starým plemenem.
V knihách a encyklopediích se lvíček objevuje již od roku 1555. Francouzský přírodovědec Buffon lvíčka pojmenoval Bichon de Petit Chien de Lion (malý lví bišonek) a francouzi se od té doby považují za zemi původu. Dnes je oficiální název Petit Chien Lion, ale mnohem více se na celém světě používá z němčiny převzatý Löwchen, nebo Lowchen pro anglicky mluvící země.
Proč tedy lvíček, kdysi tak oblíbený, na počátku 20. století málem vyhynul? Pravděpodobně s klesajícím významem tradiční šlechty klesala i obliba jejich miláčků. Všichni dnešní milovníci tohoto krásného plemeno můžeme děkovat jisté madam Bennertové z Bruselu, která se zasloužila o znovuvzkříšení lvíčků. Po 2. světové válce, když byli lvíčci z jediné chovatelské stanice na světě doslova vyhozeni na ulici, posbírala typově odpovídající jedince a díky trpělivé chovatelské práci se jí podařilo zastavit zdánlivě neodvratný konec tohoto plemene.

 

ANGLICKÝ NÁZEV:
bisonek-frise.jpegangl.: Bichon Frise; fr.: Bichon á poil frisé
PŮVOD:
Bišonek patří do velmi starobylé skupiny bišonků, bílých "dámských" psíků, kteří prokazatelně existovali již ve starověku. V období středověku byl Bišonek oblíbencem královských rodin v Itálii a ve Francii. Předpokládá se, že ho do Španělska na ostrov Tenerife dovezli španělští nebo finští námořníci a z ostrova se pak Bišonek již snadno dostal na kontinent. Dlouhou dobu vypadali tak, jak je ve 14. století námořníci objevili a neměnili se. V 16. století se na královském dvoře a mezi dvořany byl Bišonek velice populární. Na konci 19. století se však stal již jen zcela obyčejným pouličním psem. Teprve po první světové válce získal svůj ušlechtilý status. Bišonek byl uznán FCI, AKC, CKC, KCGB, ANKC
POPIS:
 Bišonek je veselý a hravý malý pejsek, se živou chůzí, s kadeřavou, dlouhou, měkkou a sněžně bílou srstí

Rty jsou tenké a černé. Líce jsou jemné, ne příliš svalnaté. Oči má velmi tmavé, s tmavými očními víčky, kulatého, nikoli mandlového tvaru, živé, ne příliš velké, neukazují žádné bělmo a nesmí být příliš vystouplé. Uši jsou zavěšené a dobře porostlé dlouhou, jemně vlnitou srstí. Krk je vcelku dlouhý, nesený hrdě a vysoko, jeho délka je zhruba v třetině délky těla. Ocas je posazený poněkud níže, než u Pudla, je nesený vzhůru, není rolovaný, ale půvabně zatočený přes linii páteře.
VÝŠKA:
Výška v kohoutku by neměla přesahovat 30 cm. Menší rozměr je výhodou.
SRST:
Bišonek má srst jemnou, hedvábnou a velmi kadeřavou. Jeho spirálovitá srst připomíná srst mongolských koz, není však provázkovitá, měří 7 až 10 cm. V základě je přiznáno pouze bílé zbarvení, některé kluby však do 19 měsíců věku Bišonka také krémové nebo meruňkové skvrny na bílém podkladě.
CHARAKTER:
Malý Bišonek vás potěší, je to nezaměnitelný přítel a společník pro milovníky malých plemen. Je veselý a temperamentní, vždy připravený ke hře. Rád se učí všemožným kouskům, vyniká inteligencí a přizpůsobivostí. Vyrovnaný, nebojácný, přátelský k dětem i ke zvířatům
PÉČE:
Bišonek má srst, která vyžaduje mnoho pravidelné péče. Je třeba ji každý den pročesávat, a také pravidelně, asi jednou za 3 měsíce, přistřihovat, a to do určitého modelu. Nezapomeňte mu hlídat a přistřihovat chloupky u očí a na tlapkách. Bišonek nelíná, při pravidelném kartáčování se srst na hřebenu spolehlivě zachytí.
PRŮMĚRNÁ DÉLKA ŽIVOTA:
Bišonek se průměrně dožívá 13 až 14 let.
VYUŽITÍ PŮVODNÍ:
Společník.
VYUŽITÍ DNES:
Společník.
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Сказка Курочка Ряба

KevinTor,10. 3. 2023 18:56

Сказка Курочка Ряба https://dzen.ru/video/watch/6406b55136fc3309ce02e249

Cool, I've been looking for this one for a long time

Kzkktoprevy,10. 3. 2023 16:12

interesting post

MEGA ссылка даркнет

Megajency,10. 3. 2023 12:39

Мега как зайти https://mega-work.net/

Сказка Курочка Ряба

KevinTor,10. 3. 2023 2:54

Сказка Курочка Ряба https://dzen.ru/video/watch/6406b55136fc3309ce02e249

thank you very much

KzkksrdGrold,9. 3. 2023 22:53

interesting for a very long time

Сказка Курочка Ряба

KevinTor,9. 3. 2023 6:28

Сказка Курочка Ряба https://dzen.ru/video/watch/6406b55136fc3309ce02e249

глубина канализации в частном доме

Andreasuzi,9. 3. 2023 5:55

Доброго времени суток товарищи!
https://drive.google.com/file/d/1Z3XEpblaCaEBdSLzZP8E22b0ZjbBT3QO/view?usp=sharing
Предлагаем Вашему вниманию интересный сайт для заказа бурения скважин на воду. Бурение скважин в Минске – полный комплекс качественных и разумных по цене услуг. Мы бурим любые виды скважин.У нас доступная ценовая политика, рассрочка на услуги и оборудование.Заказывайте скважину для воды – получите доступ к экологически чистой природной воде по самым выгодным в Минске ценам! Почему роторное бурение — более результативное? Роторное бурение в МинскеКогда бурится менее глубокая, фильтровая скважина, то используется обычное долото-резец и шнеки (стержень со сплошной винтовой поверхностью вдоль продольной оси), которые «ввинчиваются» в породу. При роторном бурении применяются шарошечные долота из высокопрочных сплавов с центральной или боковой промывкой, которые пробивают любую породу. При этом промывочная жидкость осуществляет выброс грунта из скважины и препятствует обрушению стенок пробуренного ствола. Поэтому роторным способом достигается глубина более 200м. Почему бурение называется роторным? Долото проходит твердую породу не только потому, что прилагает усилие и «пробивает» ее, но и потому что вращается и подает промывочную жидкость под давлением. А вращается долото при помощи ротора — крутящейся части двигателя. Ротор применяется в ряде технических областей, и бурильное оборудование — не исключение.
Увидимся!

Cool + for the post

kzkazson,8. 3. 2023 22:50

thanks, interesting read

Black caviar not in a jar

KendyBog,8. 3. 2023 17:56

In order for caviar to be stored as long as possible, it must initially be fresh
After opening, even in the refrigerator, caviar can lie for a certain time - as a rule, no more than 3 days
There is an option to purchase black caviar not in a jar, but by weight
When defrosting, instead of expensive caviar, an incomprehensible porridge with a fishy smell may appear on the festive table
At home, black caviar is optimally placed in a glass container.
https://fokachos.com/

Сказка Курочка Ряба

KevinTor,8. 3. 2023 8:06

Сказка Курочка Ряба https://dzen.ru/video/watch/6406b55136fc3309ce02e249

https://telegra.ph/Rabochee-zerkalo-dragon-money-02-20#Рабочее зеркало dragon money

BrianBream,8. 3. 2023 2:47

https://telegra.ph/Kak-vyvesti-dengi-iz-dragon-mani-02-20#Как вывести деньги из драгон мани

Сказка Курочка Ряба

KevinTor,8. 3. 2023 0:39

Сказка Курочка Ряба https://dzen.ru/video/watch/6406b55136fc3309ce02e249

slot dana

Eugenedus,7. 3. 2023 17:06



Slot777 adalah situs slot online terpercaya di Indonesia yang menawarkan permainan slot dengan deposit pulsa tanpa potongan. Dengan adanya metode deposit pulsa, pemain dapat dengan mudah mengisi saldo dan bermain di mana saja. Selain itu, situs ini juga menawarkan berbagai provider slot terbaru seperti Pragmatic, Habanero, dan PGsoft.

Selain Slot777, ada juga situs slot online terpercaya lainnya seperti Slot88 yang menyediakan permainan slot dengan tingkat kemenangan yang tinggi. Situs ini juga menawarkan berbagai game slot seperti Slot88 Hong Long Meng, Slot88 Qixi, dan Slot88 Lucky Bats.

Namun, pemilihan situs slot online harus dilakukan dengan hati-hati karena banyak situs yang justru membuat pemain kalah terus. Oleh karena itu, disarankan untuk memilih situs slot yang resmi dan terpercaya seperti Slot777 dan Slot88. Dengan begitu, pemain dapat memainkan permainan slot dengan aman dan meraih kemenangan yang tinggi.

Sample high school homework policy

Buy Essay nwr,7. 3. 2023 11:01

Sample high school homework policy https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1NEetQu1zIv06oJ5B1yVf5W3HkiJaa9Q

situs slot

DwayneVen,7. 3. 2023 8:10



Jenis-jenis Mesin Slot Online Terbaru Gampang Menang

Mesin slot online merupakan salah satu jenis permainan judi online yang paling populer saat ini. Game slot online menawarkan berbagai jenis mesin slot yang berbeda, dari mesin slot online jackpot hingga mesin slot online progressive. Berikut adalah beberapa jenis mesin slot online terbaru yang harus diketahui para pemain.

Mesin Slot Online Jackpot
Mesin slot online jackpot menjadi tujuan utama banyak orang yang ingin memenangkan uang besar di perjudian online. Game slot online menawarkan bonus jackpot yang cukup tinggi dibandingkan dengan jenis permainan judi online yang lainnya. Peluang untuk memenangkan bonus tersebut cukup tinggi, dan biasanya akan memberikan total perkalian ribuan kali dari modal yang telah dikeluarkan selama pertaruhan berlangsung.

Mesin Slot Online Progressive
Jenis mesin slot online progressive adalah jenis mesin slot yang fokus pada jumlah pemain yang memainkan mesin slot jackpot dalam waktu tertentu. Semakin banyak orang yang memainkan dan memasang taruhan pada mesin slot jackpot progressive tersebut, maka nilai bonus jackpot akan terus bertambah tanpa batasan. Ketika waktu habis, mesin slot akan di-reset dan pertaruhan akan dimulai dari awal.

Kesimpulan

Jika Anda ingin memenangkan uang besar di perjudian online, maka mesin slot online jackpot dan mesin slot online progressive adalah jenis mesin slot yang harus dipertimbangkan. Pelajari cara bermain mesin slot sebelum memulai pertaruhan, dan pastikan Anda memilih situs slot online terpercaya untuk memastikan keselamatan dan kenyamanan selama bermain.
https://dat.2chan.net/bin/jump.php?https://mtsn2brebes.sch.id/wp-includes/SimplePie/situs/daftar-slot-gacor/

Сказка Курочка Ряба

KevinTor,7. 3. 2023 5:29

Сказка Курочка Ряба https://dzen.ru/video/watch/6406b55136fc3309ce02e249

СКАЛОДРОМ. ДЕТСКИЙ СКАЛОДРОМ.

KevinTor,7. 3. 2023 1:37

СКАЛОДРОМ. ДЕТСКИЙ СКАЛОДРОМ. https://dzen.ru/video/watch/63fd8c267297bf7c326a52ee

Maximize Your Earnings Potential

AnthonyVug,6. 3. 2023 22:37

Are you looking for a way to make money through reselling, NFTs, or ticket sales? Are you constantly searching for pricing errors that can help you score big profits? Look no further than our group dedicated to helping you succeed in these endeavors!

Our group is made up of experienced resellers, NFT collectors, and ticket brokers who are passionate about finding the best deals and maximizing profits. We use our expertise and knowledge of the industry to help members of our group find great deals and identify pricing errors that can lead to huge profits.

Whether you're new to reselling, interested in investing in NFTs, or looking to get into the ticket selling business, our group is the perfect place to start. We provide a supportive community of like-minded individuals who are dedicated to helping each other succeed.

In our group, you'll have access to exclusive tips, strategies, and insights that can help you stay ahead of the competition. We'll also keep you up-to-date on the latest trends and developments in the industry so that you can always make informed decisions.

So if you're ready to take your reselling, NFT collecting, or ticket selling game to the next level, join our group today! You won't regret it.

Here are a few links to get you started on your journey.

https://resellcalendar.com/items/lego-house-2023-pirate-set-40504/?ref=Beadsman

https://resellcalendar.com/items/roblox-pet-simulator-x-titanic-blue-balloon-cat-plush/?ref=Beadsman

https://resellcalendar.com/items/roblox-pet-simulator-x-titanic-red-balloon-cat-plush/?ref=Beadsman

https://resellcalendar.com/items/maximilian-busser-m-a-d-1-red-watch/?ref=Beadsman

https://resellcalendar.com/items/?ref=Beadsman


Use this link to join the waitlist.

https://resellcalendar.com/elite/?ref=Beadsman

Discover the Secrets of Successful Reselling

Justinpoods,6. 3. 2023 20:43

Are you looking for a way to make money through reselling, NFTs, or ticket sales? Are you constantly searching for pricing errors that can help you score big profits? Look no further than our group dedicated to helping you succeed in these endeavors!

Our group is made up of experienced resellers, NFT collectors, and ticket brokers who are passionate about finding the best deals and maximizing profits. We use our expertise and knowledge of the industry to help members of our group find great deals and identify pricing errors that can lead to huge profits.

Whether you're new to reselling, interested in investing in NFTs, or looking to get into the ticket selling business, our group is the perfect place to start. We provide a supportive community of like-minded individuals who are dedicated to helping each other succeed.

In our group, you'll have access to exclusive tips, strategies, and insights that can help you stay ahead of the competition. We'll also keep you up-to-date on the latest trends and developments in the industry so that you can always make informed decisions.

So if you're ready to take your reselling, NFT collecting, or ticket selling game to the next level, join our group today! You won't regret it.

Here are a few links to get you started on your journey.

https://resellcalendar.com/news/reselling-101/how-to-find-the-best-items-to-resell/?ref=Beadsman_1

https://resellcalendar.com/news/reselling-101/determine-item-value-before-reselling/?ref=Beadsman_1

https://resellcalendar.com/news/news/how-to-buy-the-victor-wembanyama-rookie-card-for-5-99/?ref=Beadsman_1

https://resellcalendar.com/news/news/mad-1-red-watch-resells-for-10000-heres-how-to-get-one/?ref=Beadsman_1

Use this link to join the waitlist.

https://resellcalendar.com/elite/?ref=Beadsman_1

slot dana

Eugenedus,6. 3. 2023 9:09



Slot777 adalah situs slot online terpercaya di Indonesia yang menawarkan permainan slot dengan deposit pulsa tanpa potongan. Dengan adanya metode deposit pulsa, pemain dapat dengan mudah mengisi saldo dan bermain di mana saja. Selain itu, situs ini juga menawarkan berbagai provider slot terbaru seperti Pragmatic, Habanero, dan PGsoft.

Selain Slot777, ada juga situs slot online terpercaya lainnya seperti Slot88 yang menyediakan permainan slot dengan tingkat kemenangan yang tinggi. Situs ini juga menawarkan berbagai game slot seperti Slot88 Hong Long Meng, Slot88 Qixi, dan Slot88 Lucky Bats.

Namun, pemilihan situs slot online harus dilakukan dengan hati-hati karena banyak situs yang justru membuat pemain kalah terus. Oleh karena itu, disarankan untuk memilih situs slot yang resmi dan terpercaya seperti Slot777 dan Slot88. Dengan begitu, pemain dapat memainkan permainan slot dengan aman dan meraih kemenangan yang tinggi.