Jdi na obsah Jdi na menu
 


bišonci

bolonacek.jpg

 

ANGLICKÝ NÁZEV:
angl.: Bolognese; fr.: Bichon Bolognese; čes.: Boloňský psík, Boloňáček

Země původu:
Itálie

Historie:
Toto plemeno pochází původem z Itálie, stejně jako např. maltézský psík, italský chrtík, neapolská doga apod. Není jasné, jak toto vzniklo, ale předpokládá se, že křížením maltézáčka a malého bílého pudla. Boloňští psíci byli známí již v odobí starověkého Říma. V 11. a 12. století bylo toto plemeno velice oblíbené a v renesanci patřilo mezi nejoblíbenější dary. Tyto pejsky vlastnily např. Marie Terezie, carevna Kateřina II. a madame Pompadour. Na obrazech slavných malířů jako Tizian, Goia, Carpacia atd. jsou vyobrazení pejsci, velice podobní boloňáčkům (není jisté jestli to nebyl třeba bischon frise, se kterým se v té době ještě hodně zaměňoval). V roce 1882 byl v Itálii zřízen registr, kde se zapisovali čistokrevní chovní psi. Po válce zůstal boloňský psík už jen u jediného chovatele(Maria Persichiho), který t oto plemeno

zachránil před vyhynutím. Po roce 1979 se manželé Bonannovi rozhodli pokusit se o rozšíření chovu. Jelikož ovšem většina z papírových pejsků měla závažné vady, hledali pejsky bez průkazu původu, zato odpovídající standardu. A tak se jim po několika letech podařilo chov opět obnovit.
Zakladatelkou chovu tohoto plemene je u nás paní Hildegarda Kuběnová, která si v roce 1987 přivezla svou první fenku Amandu von Dato.

Popis:
Boloňský psík je na první pohled zavalitý, avšak kompaktní pejsek, pokrytý chmýřovitě načechranou srstí bílé barvy. Je kvadraticky stavěný tzn. jeho výška v kohoutku se rovná jeho délce. Lebka je mírně vejčitého tvaru, spíše plochá v horní části, délka lebky je o trochu delší, než délka čenichu. Hlava má střední délku, dosahuje 1/3 jeho výšky v kohoutku, a výrazný stop. Nos je ve stejné linii jako nosní hřbet, při pohledu z profilu je jeho přední strana vertikální, je velký a musí být černý. Délka čenichu se rovná 2/5 délky hlavy. Oči jsou posazené téměř na přední části, jsou dobře otevřené a větší, než je obvyklé. Oční víčko je okrouhlé, oko nesmí být vystouplé, oční bělmo není viditelné. Lemy očních víček musí být černé a duhovka tmavé barvy. Uši jsou vysoko nasazané, dlouhé a visící, v místě nasazení dosti pevné, mírně odstávající od hlavy. Krk je bez laloku, jeho délka se rovná délce hlavy. Kohoutek je z pohledu horní linie nápadný jen mírně. Z profilu jsou záda rovná, v oblasti ledvin mírně do oblouku. Hruď má objemnou, spadající až do úrovně loktů. Ocas je posazený v linii zádi, je nošený v zatočení přes záda.

Výška v kohoutku:
pes - 27 až 30 cm.
fena - 25 až 28 cm.
výška u psů pod 25 a nad 33 a u fen pod 22 a nad 32 je závažná vada, vyřazující z chovu

Délka trupu je stejná jako výška v kohoutku.

Váha:
Boloňský psík váží od 2,5 do 4kg.(pokud si svého miláčka nevykrmíte)

Ocas:
nesen v oblouku nad hřbetem

Srst:
Středně dlouhá(okolo 10cm), po celém těle, nikdy nepřiléhá, na tlamě kratší, připomínající "afro", přiznaná barva je čistě bíla, bez skvrn nebo jiných odstínů bílé.

Charakter:
Boloňský psík je veselý, milý, přítulný a roztomilý společník, je to hravý a lehce přizpůsobivý pejsek. Je odvážný, podnikavý, poslušný a velmi učenlivý, dokáže se naučit spoustu pěkných kousků pro pobavení. Je to takový domácí šašek a klaun. Nekouše a není agresivní. K cizím lidem je nedůvěřivý, spíše rezervovaný, avšak svou rodinu bezmezně miluje. Rád se proběhne po zahradě, ale nepohrdne ani procházkami a to klidně i dlouhými. Nikdy však sám, vždycky v doprovodu svého páníčka. Miluje společnost dětí, ale přizpůsobí se klidně i starším lidem. Pro svoji úžasnou povahu si vysloužil přezdívku "antistresový pes".

Péče:
Boloňský psík vyžaduje pravidelnou péči o srst. Pokud je srst pevnější, stačí česat 1x týdně, jemnější variantu je dobré česat alespoň 1x za dva dny. Chloupky v okolí čenichu a očí je nutné pravidelně česat a mýt. Je velmi důležité udržovat čisté oči, zabrání se tak nadměrnému slzení a tím i nežádoucímu zabarvení srsti v jejich okolí. Chloupky v uších je třeba odstraňovat a chloupky mezi polštářky na tlapkách je nutné zastříhávat a to hlavně v zimě. Boloňský psík však nelíná, při pravidelném kartáčování se odumřelé chlupy na hřebenu spolehlivě zachytí. Hodí se výhradně pro držení v bytě, a to i nevelkých rozměrů.

Průměrná délka života:
Boloňský psík se průměrně dožívá 14 - 15 let

Využití:
Společenský pes ;-)

bison.jpg  

ANGLICKÝ NÁZEV:
fr.: Bichon Havanais; angl.: Havanese; čes.:Havanský psík, Havanský bišonek
PŮVOD:
Havanský psík (Havanský bišonek) patří do skupiny bišonků, známých již od 17. a 18. století. Lze předpokládat, že tito psi byli španělskými osídlenci přivezeni na Kubu, kde došlo k jejich přeměně a odlišení od ostatních bišonků. Po několik staletí byli ve Španělsku oblíbení psi, které Havanský psík připomíná svým vzhledem, veselou povahou a strukturou srsti. Začátkem 20. století byla existence plemene ohrožena, ale zásluhou chovatelů v USA byl Havanský psík zachráněn a dále šířen, jeho zániku se tak zabránilo.
POPIS:
Havanský psík je statný, malý pes, pes silné konstituce, téměř hranatého tvaru. Končetiny jsou silné. Je hojně pokrytý měkkou,dlouhou, hustou a zvlněnou srstí. Jeho pohyb je živý a pružný. Výjimečně snadno a lehce se cvičí. Je laskavý, přirozeně šťastný a přívětivý, také však okouzlující a hravý, je v něm ukrytý malá kousek šaš   ka. Miluje děti a s nimi nekonečné 

 

 

hry.
Hlava je střední délky, s širokou, mírně zakulacenou lebkou a vystouplým čelem. Čenich je černý, postupně se zužující. Rty má jemné, těsné a hubené, líce jsou jemné a nenápadné. Oči jsou velké, mají mandlový tvar a hnědé zbarvení v odstínu tak tmavém, jak je to jen možné. Uši má posazeny vcelku vysoko, volně spadají podél lící, jsou lehce kulatě zakončeny. Krk je střední délky. Délka těla mírně přesahuje jeho výšku v kohoutku. Záda jsou rovná, nad ledvinami mírně klenutá. Ocas je nesený vysoko, je buď ve tvaru biskupské berly nebo je rolovaně přetočen přes záda, je vybaven pernatou, dlouhou srstí, hedvábné struktury. Přední nohy má rovné, souběžné a štíhlé, jejich kosti však mají dobrou strukturu. Vzdálenost od země k lokti nesmí být větší než vzdálenost mezi loktem a kohoutkem. V závislosti na jeho od přírody šťastné povaze má Havanský psík překvapivě lehký krok a pružnou chůzi.
VÝŠKA:
Havanský psík má v kohoutku 23 až 27 cm, s tolerancí od 21 do 29 cm.
VÁHA:
Havanský psík váží v rozmezí 3 až 6 kg. (Standard FCI přesnou váhu neuvádí.)
SRST:
Havanský psík má podsrstí vlněné, avšak ne příliš rozvinuté. Jeho krysí srst je velmi dlouhá, u dospělého psa měří 12 až 18 cm, je měkká, jemná a vlněná, může mít zvlněnou nebo kadeřavou formu. Veškeré úpravy srsti, zastřihávání nebo trimování jsou zakázány. Pouze úprava konečků srsti na tlapkách je povolena, a také mírné zastřihnutí srsti na čele, tak aby zcela nepřekrývala oči, je povolené.
Existují 2 druhy zbarvení:
1.)vzácné čistě bílé, s různými odstíny srnčí hnědé a havanské hnědé (tabáková, červenohnědá) ,
2.)povolené je také uznané zbarvení či místa (bílé, srnčí, havanské hnědé) s černými skvrnami a zcela černé.
CHARAKTER:
Havanský psík je chytrý a poslušný pes, oddaný své rodině, zbožňuje děti, k neznámým lidem se však někteří jedinci chovají podezřívavě. Je to skvělý přítel a společník pro všechny členy rodiny.
PÉČE:
Havanský psík má srst, která vyžaduje mnoho péče. Je nutné ji pravidelně a pečlivě kartáčovat a česat, a také potírat speciálním roztokem proti lámání chlupů. Chlupy, které vyrůstají mezi polštářky na tlapkách musíme pravidelně zastřihávat.
PRŮMĚRNÁ DÉLKA ŽIVOTA:
Havanský psík se průměrně dožívá 14 až 15 let.
VYUŽITÍ PŮVODNÍ:
Společník.
VYUŽITÍ DNES:
Společník.
PLEMENO:
FCI IX. - Společenská plemena a toy.
Sekce 1 – Bišonci a příbuzná plemena.
Bez pracovní zkoušky.
OFICIÁLNÍ ZKRATKA V ČR :
HAV :-))

juhuhuh.jpg

Když se lvíček v roce 1960 objevil v Guinnessově knize rekordů jako nejvzácnější plemeno psů na světě, málokdo věděl jak vlastně takový pejsek vypadá. Zvláštní, protože v dobách své největší slávy byl lvíček jedním z nejpopulárnějších společenských psíků. Lvíčci, nebo jim velmi podobní psi byli velmi oblíbenými mazlíčky vysoké šlechty po několik století. Vlastnila jej například princezna Kateřina von Mecklenburg z Německa, ale také italská velmi zámožná a mocná rodina Medicejů. Můžeme je dodnes sledovat v uměleckých dílech po celé Evropě již od 13. století. Na svých obrazech je ztvárnili takoví velikánové jako například Eyck, Tiziano, Cranach, Mostaert, Coques a hlavně Dürer a Goya. Právě na jednom z nejznámějších Goyových obrazů - Vévodkyně z Alby (viz. obrázek) je vyobrazen lvíček. Lvíček je tedy bezpochyby velmi starým plemenem.
V knihách a encyklopediích se lvíček objevuje již od roku 1555. Francouzský přírodovědec Buffon lvíčka pojmenoval Bichon de Petit Chien de Lion (malý lví bišonek) a francouzi se od té doby považují za zemi původu. Dnes je oficiální název Petit Chien Lion, ale mnohem více se na celém světě používá z němčiny převzatý Löwchen, nebo Lowchen pro anglicky mluvící země.
Proč tedy lvíček, kdysi tak oblíbený, na počátku 20. století málem vyhynul? Pravděpodobně s klesajícím významem tradiční šlechty klesala i obliba jejich miláčků. Všichni dnešní milovníci tohoto krásného plemeno můžeme děkovat jisté madam Bennertové z Bruselu, která se zasloužila o znovuvzkříšení lvíčků. Po 2. světové válce, když byli lvíčci z jediné chovatelské stanice na světě doslova vyhozeni na ulici, posbírala typově odpovídající jedince a díky trpělivé chovatelské práci se jí podařilo zastavit zdánlivě neodvratný konec tohoto plemene.

 

ANGLICKÝ NÁZEV:
bisonek-frise.jpegangl.: Bichon Frise; fr.: Bichon á poil frisé
PŮVOD:
Bišonek patří do velmi starobylé skupiny bišonků, bílých "dámských" psíků, kteří prokazatelně existovali již ve starověku. V období středověku byl Bišonek oblíbencem královských rodin v Itálii a ve Francii. Předpokládá se, že ho do Španělska na ostrov Tenerife dovezli španělští nebo finští námořníci a z ostrova se pak Bišonek již snadno dostal na kontinent. Dlouhou dobu vypadali tak, jak je ve 14. století námořníci objevili a neměnili se. V 16. století se na královském dvoře a mezi dvořany byl Bišonek velice populární. Na konci 19. století se však stal již jen zcela obyčejným pouličním psem. Teprve po první světové válce získal svůj ušlechtilý status. Bišonek byl uznán FCI, AKC, CKC, KCGB, ANKC
POPIS:
 Bišonek je veselý a hravý malý pejsek, se živou chůzí, s kadeřavou, dlouhou, měkkou a sněžně bílou srstí

Rty jsou tenké a černé. Líce jsou jemné, ne příliš svalnaté. Oči má velmi tmavé, s tmavými očními víčky, kulatého, nikoli mandlového tvaru, živé, ne příliš velké, neukazují žádné bělmo a nesmí být příliš vystouplé. Uši jsou zavěšené a dobře porostlé dlouhou, jemně vlnitou srstí. Krk je vcelku dlouhý, nesený hrdě a vysoko, jeho délka je zhruba v třetině délky těla. Ocas je posazený poněkud níže, než u Pudla, je nesený vzhůru, není rolovaný, ale půvabně zatočený přes linii páteře.
VÝŠKA:
Výška v kohoutku by neměla přesahovat 30 cm. Menší rozměr je výhodou.
SRST:
Bišonek má srst jemnou, hedvábnou a velmi kadeřavou. Jeho spirálovitá srst připomíná srst mongolských koz, není však provázkovitá, měří 7 až 10 cm. V základě je přiznáno pouze bílé zbarvení, některé kluby však do 19 měsíců věku Bišonka také krémové nebo meruňkové skvrny na bílém podkladě.
CHARAKTER:
Malý Bišonek vás potěší, je to nezaměnitelný přítel a společník pro milovníky malých plemen. Je veselý a temperamentní, vždy připravený ke hře. Rád se učí všemožným kouskům, vyniká inteligencí a přizpůsobivostí. Vyrovnaný, nebojácný, přátelský k dětem i ke zvířatům
PÉČE:
Bišonek má srst, která vyžaduje mnoho pravidelné péče. Je třeba ji každý den pročesávat, a také pravidelně, asi jednou za 3 měsíce, přistřihovat, a to do určitého modelu. Nezapomeňte mu hlídat a přistřihovat chloupky u očí a na tlapkách. Bišonek nelíná, při pravidelném kartáčování se srst na hřebenu spolehlivě zachytí.
PRŮMĚRNÁ DÉLKA ŽIVOTA:
Bišonek se průměrně dožívá 13 až 14 let.
VYUŽITÍ PŮVODNÍ:
Společník.
VYUŽITÍ DNES:
Společník.
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Светодиодные Лампы Е27 220v

Brucehag,31. 12. 2022 14:21

Для многих из нас дача – это не только огород для выращивания зелени, овощей и сбора урожая, но это еще и место, где мы можем уединиться и отдохнуть от городской суеты, выключив при этом телефон и забыв про все https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/1-220680002191-konnektor-dlya-belt-laita
Именно поэтому, на эти короткие дни, очень важно создать максимальный комфорт и уют, который будет вас окружать и отвлекать от всего негатива, который накопился за рабочие дни https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/1-289562481031-belt-lait-pyatizhilnii-belii-ili-chernii
Правильно подобранное освещение дачи выделит ее среди других и создаст комфортную атмосферу для отдыха!
Для стабильной и длительной работы, светодиодам требуется равномерное напряжение без перепадов https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/1-706497614521-oblegchennaya-girlyanda-so-svisaniem-s-p
Обеспечивает его драйвер – , внутри которой трансформатор, диодный мост, конденсаторы, стабилитроны и т https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/1-288592881193-tsvetnie-lampochki-svetodiodnie-matovie
д https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/1-637115709091-dyuralait-kruglii-be-zon

2 https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/
Опоры должны быть рассчитаны на механическую прочность так же, как и опоры ВЛ напряжением до 1 кВ (см https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/1-642339341169-prozrachnie-lampochki-1w-dlya-belt-laita
гл https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/195474176-992165094149-belt-lait-dvuhzhilnii-belii-i-chernii-s
2 https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/1-179111101181-lampochki-svetodiodnie-matovie-holodnie
1) https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/v2
Опоры, не несущие проводов, должны быть проверены на нагрузку от собственного веса опор и воздействия ветра https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/1-446351617956-oblegchennaya-girlyanda-s-prozrachnimi-t

Благодаря правильно подобранным фонарям можно воплотить дизайнерскую идею или создать красивый фон дома в вечернее время https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/1-706497614521-oblegchennaya-girlyanda-so-svisaniem-s-p
Заливающий тип будет подчёркивать объёмность и параметры двора https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/1-706497614521-oblegchennaya-girlyanda-so-svisaniem-s-p

Виды и параметры аккумуляторных батарей: емкость, выходное напряжение, внутреннее сопротивление https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/1-772320672151-retro-girlyanda-so-svisaniem-10m-na-cher
Что такое саморазряд аккумуляторной батареи https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/1-220680002191-konnektor-dlya-belt-laita
Измерение ёмкости АКБ мультиметром https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/
Проверка аккумулятора 18650 https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/1-288592881193-tsvetnie-lampochki-svetodiodnie-matovie
В чем измеряется емкость аккумулятора телефона https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/1-642339341169-prozrachnie-lampochki-1w-dlya-belt-laita
https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/profi
https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/1-179111101181-lampochki-svetodiodnie-matovie-holodnie
https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/

Экономичности https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/
Если монтаж уличных светильников происходит на даче, где проводится меньше двух недель в году, то нет смысла покупать дорогие варианты или включать освещение постоянно https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/1-179111101181-lampochki-svetodiodnie-matovie-holodnie
Когда двор активно применяется и хочется подчеркнуть стиль, то можно выбрать несколько сочетаний и использовать их https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/1-642339341169-prozrachnie-lampochki-1w-dlya-belt-laita
Но не нужно переплачивать деньги за дополнительные светильники https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/1-446351617956-oblegchennaya-girlyanda-s-prozrachnimi-t

отзывы и общая информация о компании TOPEU

Josephcon,31. 12. 2022 2:41

Изучая сайт компании Topeu мы выяснили что брокер пользуется ультра современным программным обеспечением. Речь идёт о терминале Topeu Webtrader. Это действительно самое новое и самая продвинутая торговая площадка, к которая максимально упрощает трейдеру его работу.

Source:

- https://www.zloekino.ru/2022/12/brokerskaya-kompaniya-topeu-obzor-usloviy-i-otzyvy-topeu.com.html

отзывы и общая информация о компании TOPEU

beexLoreWeDymnler

Vernondeand,30. 12. 2022 23:24

https://telegra.ph/ChickPass---Young-Blonde-Josie-Jewells-Screws-An-11-17

Кино новинки онлайн

Kinonovinkipes,30. 12. 2022 17:27

Кино новинки онлайн https://filmi-novinki.top/

beexLoreWeDymnler

Vernondeand,30. 12. 2022 10:06

https://telegra.ph/Penis-Reiten-03-28

Drugs information sheet. What side effects can this medication cause? dvkvgb

FaPlody,30. 12. 2022 3:14

Pills bumf sheet. What side effects can this medication cause? https://pharmduck.com/ order prescriptions online without doctor

монтаж стеклянных перегородок

Bogdanglj,29. 12. 2022 20:45

Привет товарищи!
Более подробная информация размещена https://drive.google.com/file/d/1dvAKJyEOOME6UOwkqlaXD570mM28fJWy/view?usp=sharing
Предлагаем Вашему вниманию изделия из стекла для дома и офиса.Наша организация ООО «СТЕКЛОЭЛИТ» работает 10 лет на рынке этой продукции в Беларуси.На сегодняшний день межкомнатные двери из стекла быстро набирают популярность и спрос у покупателей. Причина этого понятна, ведь стеклянные двери защищают от посторонних глаз и звуков, а также пропускают свет, визуально расширяют пространство помещения и отлично вписываются в любой интерьер, который может быть выполнен как в классическом варианте, так и в стиле модерн или хай-тек.
Увидимся!

Цены На Межкомнатные Двери

Brunohanny,29. 12. 2022 11:58

Впрочем, сэкономить на материале, в некоторых случаях, все же можно https://metr2.pro/stati/34-mezhkomnatnye-tsvetnye-dveri-v-sankt-peterburge.html
Например, если у вас специфический дизайн помещений (минимализм или хай-тек), то вам отлично подойдут пластиковые двери https://metr2.pro/stati/34-mezhkomnatnye-tsvetnye-dveri-v-sankt-peterburge.html
А они, как правило, дешевле прочих https://metr2.pro/katalog/cheboks-dver-liverpool-bel-mat.html

Межкомнатная дверь Мюнхен 04 это хорошее предложение для тех, кто хочет купить двери в Балашихе недорого https://metr2.pro/peregorodki.html
Дверное полотно с узкими горизонтальными вставками непрозрачного белого матового стекла https://metr2.pro/setting.html
Дверь царговая, сборно-разборная https://metr2.pro/metallicheskie-dveri/vhodnye-dveri.html
Комплектуется не телескопическим погонажом https://metr2.pro/mezhkomnatnye-dveri/razdvizhnye-dveri.html
Для жителей Балашихи и б https://metr2.pro/katalog/cheboks-dver-office-abstractia.html
https://metr2.pro/furnitura/ruchki.html?start=100

Хорошие двери залог будущего спокойствия и комфорта https://metr2.pro/katalog/econom-kapri-3-po-dub-natur.html
Важен выбор не только качественной модели, но и подходящего материала https://metr2.pro/mezhkomnatnye-dveri/pvkh.html
Внимательно изучите свойства, характеристики, сопоставьте цены https://metr2.pro/katalog/mezhkomnatnaya-dver-city-7-ankor-nordik.html
Решение должно быть оптимальным, ведь этим предметом вы будете пользоваться очень часто https://metr2.pro/stati/65-luchshie-proizvoditeli-metallicheskikh-dverej.html
Чтобы это понять, достаточно просто посчитать количество открытий и закрытий створки за день https://metr2.pro/mezhkomnatnye-dveri/massiv-duba.html
Изделие должно быть надежным, устойчивым к износу https://metr2.pro/arteko-3.html
Чем больше времени на изучение потратите сейчас, тем меньше проблем в будущем https://metr2.pro/katalog/metallicheskaja-dver-sudar-md-48.html

Купить модные двери в Москве без предоплаты и быстро можно в нашем интернет-магазине https://metr2.pro/actions.html
Доставка, установка, гарантия https://metr2.pro/mezhkomnatnye-dveri/alleanza-doors.html
Гладкое дверное полотно серии 506 в цвете дуб серый https://metr2.pro/katalog/metallicheskaja-dver-e40m.html
Дверное полотно украшено вертикальными алюминиевыми вставками https://metr2.pro/katalog/massiv-duba-oka-aristokrat-3-venge.html
Комплектуется телескопическими коробками, наличниками и доборами https://metr2.pro/mezhkomnatnye-dveri/profildoors.html
https://metr2.pro/stati/63-uteplenie-metallicheskoj-dveri.html

Ульяновская межкомнатная дверь с покрытием из натурального шпона в цвете натуральный дуб https://metr2.pro/mezhkomnatnye-dveri/turen-becker.html
Объемная филенка, косичка на багете https://metr2.pro/mezhkomnatnye-dveri/skrytye-dveri.html
По стилю, по дизайну и внешнему виду очень похожа на белорусскую дверь Шервуд, но существенно дешевле (не в ущерб качеству) https://metr2.pro/mezhkomnatnye-dveri.html
Дверь не пустая внутри, сделана добротно https://metr2.pro/furnitura/ruchki.html
Исп https://metr2.pro/katalog/mezhkomnatnaya-dver-accord-pg.html
https://metr2.pro/katalog/mezhkomnatnaya-dver-tempo-11-venge.html

Здесь вы сможете подобрать и купить недорогие межкомнатные двери эконом класса для вашей квартиры или офиса https://metr2.pro/katalog/mezhkomnatnaya-dver-lotos-po-milan-oreh.html
Стоимость недорогих дверей указана за полный комплект дверей с пятью наличниками и коробкой https://metr2.pro/mezhkomnatnye-dveri/600x2000.html

Снять Номер В Сочи

Kellyuneva,29. 12. 2022 11:02



В числе организаторов: Министерство строительства, транспорта и жилищно-коммунального комплекса Омской области, Министерство охраны природы Омской области, Министерство промышленной политики, связи и инновационных технологий Омской области, Администрация города Омска, Союз строителей Омской области https://imperia-sochi.one/uslugi/master-klassy/master-klass-florarium/

призвана оказать всестороннее содействие в дальнейшем продвижении продукции компаний-участниц на территории Краснодарского края и развитию строительного комплекса региона, способствовать укреплению существующих и налаживанию новых деловых контактов, созданию эффективной бизнес-площадки для обмена опытом https://imperia-sochi.one/novyj-god/korporativ-na-novyj-god-v-sochi/


Открытие курортного сезона в Сочи – это грандиозный праздник, который охватывает гостей и жителей города всех возрастов https://imperia-sochi.one/программы/timbilding-na-prirode-v-sochi/
В 2018 году основные мероприятия пройдут 26 мая https://imperia-sochi.one/ploshhadki/mesta-otdyxa/
В этот день уже по традиции будут организованы разнообразные мероприятия на нескольких площадках в центральной части города Сочи https://imperia-sochi.one/ploshhadki/platforma/

Купить Светильник Для Подъезда Жилого Дома

Richardthuff,29. 12. 2022 10:33

Рассчитанные нормы собраны в документации СНиП, из которых можно сделать выписку и узнать необходимые параметры освещённости для помещений различного назначения https://led-svetilniki.ru/shop/products/svetodiodnyj-svetilnik-ledel-l-trade-32-ip64

Яркость это количество света, которое выдает лампа всей своей поверхность https://led-svetilniki.ru/shop/products/svetilnik-zhkh-sssr-kruglyj
Измеряется в люменах https://led-svetilniki.ru/shop/products/svetodiodnyj-svetilnik-varton-ip54-dlya-reechnyh-potolkov-1325h308h70-mm-36-vt-6500k-s-rasseivatelem-opal
Наши лампы хороши тем, что если их разместить на место обычных или галогенных ламп, то они создадут освещенность как минимум не хуже, чем была (обычно намного лучше), при этом сократив затраты на электроэнергию в разы https://led-svetilniki.ru/shop/products/promyshlennyj-svetilnik-tl-prom-200-4k-d

Завышение энергопотребления https://led-svetilniki.ru/shop/products/svetodiodnyj-svetilnik-varton-zhkh-seriya-ip65-2249052-mm-antivandalnyj-8vt-5000k-120
По моим многочисленным тестам, которые провожу, на некоторых образцах одного производителя заявленная мощность сильно завышена https://led-svetilniki.ru/shop/products/svetodiodnyj-svetilnik-rusvet-rs-pro-100-s5
Например, вместо обещанных 11W по замерам получилось всего 8W, 3W не хватает https://led-svetilniki.ru/shop/products/svetilnik-podvesnoj-galad-kaplya-led-40-led-40-spshs1-3700750ral7040d0gen1
То есть это значение завышено на 37% от реального https://led-svetilniki.ru/shop/products/vzryvozaschischennyj-svetilnik-kedr-sku-eh-50vt

У светодиодных приборов освещения отсутствует характерное для газоразрядных люминесцентных ламп мерцание https://led-svetilniki.ru/shop/products/svetodiodnyj-svetilnik-strela-t
Это особенно ценно для их применения в освещении промышленных и офисных производственных помещений https://led-svetilniki.ru/shop/brands/galad-galad?151=7700&sort=name&page=all
Находящиеся в них постоянно люди в течение достаточно долгого рабочего дня испытывают довольно сильные нагрузки на зрение, а мерцание света только усугубляет их https://led-svetilniki.ru/shop/products/svetodiodnyj-svetilnik-ledel-l-trade-ii-130-easy-lock-diagramma-d-podvesnoe-kreplenie
Поэтому замена в таких помещениях газоразрядных ламп светодиодными не только благотворно сказывается на здоровье людей, снижая утомляемость, но и повышает их работоспособность и производительность труда https://led-svetilniki.ru/shop/catalog/svetilniki-armstrong/varton-varton

Не всегда визуальный осмотр лампы позволяет сделать вывод о её пригодности или непригодности https://led-svetilniki.ru/shop/products/svetodiodnyj-svetilnik-varton-1195h100h50mm-dlya-shkolnyh-dosok-18-vt-3950k
Бывают случаи, когда вольфрамовая нить не имеет повреждений, но лампочка в светильнике не светится https://led-svetilniki.ru/shop/products/svetodiodnyj-svetilnik-ledel-l-lego-110-banner-diagramma-d
Еще сложнее дела обстоят со светодиодными или люминесцентными лампами https://led-svetilniki.ru/shop/products/svetodiodnyj-svetilnik-ledel-l-trade-32-ip64
Установить причину и тем самым подтвердить или опровергнуть неисправность лампы можно несколькими способами https://led-svetilniki.ru/shop/
О том, как это сделать, можно узнать из этой статьи https://led-svetilniki.ru/shop/catalog/bytovye-svetilniki/varton-varton


Дизайн-Проект

FrankLar,29. 12. 2022 9:40

Преподаватель Центра дополнительного профессионального образования
Красно-черный интерьер всегда ассоциируется со страстью, поэтому часто встречается в спальнях https://sferahome.ru/dizajn-interera/dizajn-intererov-dlya-restorana
А если разбавить такую палитру белоснежным или древесным оттенками, то можно использовать ее для оформления кухонного пространства https://sferahome.ru/stroitelstvo
В таком сочетании восприятие будет более спокойным и уютным https://sferahome.ru/dizajn-interera/dizajn-intererov-dlya-kafe

Материалы можно использовать те же, что и для зала в хрущевке: ламинат, бумажные или виниловые обои для интерьера зала и декоративную плитку для потолка https://sferahome.ru
Ковер в такую комнату лучше не стелить, он только убавит визуально пространство https://sferahome.ru
Лучше использовать больше украшений для стен – картины, зеркала, расширяющие площадь https://sferahome.ru/dizajn-interera
Также небольшое панорамное зеркало можно разместить в середине потолка https://sferahome.ru/stroitelstvo

Проект выполнен в современном стиле с применением отделочных материалов высокого уровня https://sferahome.ru/dizajn-interera
В процессе проектирования необходимо было сделать из весьма не удобной планировки квартиры что-то более или менее отвечающее требованиям функциональности, эстетичности и комфортности проживания https://sferahome.ru/dizajn-interera
https://sferahome.ru/stroitelstvo
https://sferahome.ru/stroitelstvo/stroitelstvo-domov

Однако, если детали слишком маленькие и их много, то комбинация будет рябить, отчего глаза быстро устанут https://sferahome.ru/dizajn-interera/dizajn-intererov-dlya-restorana
Самым оптимальным делать фон светлым и декорировать его темными деталями https://sferahome.ru/dizajn-interera/dizajn-intererov-dlya-kafe

Задумки дизайнеров не должны входить в критические противоречия с технологическими процессами и инженерно-техническими нормативами, не должен мешать работе https://sferahome.ru/stroitelstvo/stroitelstvo-domov

Магазин Мебели Для Ванной Комнаты

MichaelCoild,29. 12. 2022 9:38

Дизайнеры и конструкторы компании внимательно отслеживают модные тенденции в дизайне кухонных гарнитуров и разрабатывают новые функциональные модели с учетом современных
Будьте внимательны на рынке есть много продавцом, которые изготавливают каркасы и простые виды фасадов в , неудивительно что через непродолжительное время у такой кухни дсп может разбухнуть, а на фасадах отклеивается пластик или плёнка https://Ondamebel.ru/


Наш интернет-магазин детской мебели в Москве способен удовлетворить запросы клиентов всех возрастных групп: и детей, и подростков, и молодежи, и их родителей!

1 https://Ondamebel.ru/index.php/portfolio/kuchni
1 https://Ondamebel.ru/
6 https://Ondamebel.ru/
это страницы или совокупность страниц, расположенные на доменах третьего уровня, принадлежащие сайту , а также другие временные страницы, внизу который указана контактная информация Администрации

Рыбомучные Установки

KirbyZef,29. 12. 2022 9:34

Рыба, морепродукты Консервы рыба/морепродукты https://ribpromkomplekt.ru/sections/watermachine.php
Виды деятельности компании: Переработка, производство готовой продукции Оптовая, оптово-розничная торговля https://www.ribpromkomplekt.ru/sections/linesort.php
Компания предлагает: Продукты оптом: рыба
Обязанности:1 https://www.ribpromkomplekt.ru/sections/product3.php
Регистрация и консультирование клиентов он-лайн2 https://ribpromkomplekt.ru/sections/product13.php?pid=1&rid=1360340602
Работа с заявками3 https://ribpromkomplekt.ru/sections/preservniyceh.php
Составление базы данных4 https://www.ribpromkomplekt.ru/sections/washmachine.php
Сопровождение клиентов на сайтеТребования:1 https://ribpromkomplekt.ru/
Быстрообучаемость https://www.ribpromkomplekt.ru/sections/troutline.php
2 "https://www.ribpromkomplekt.ru/sections/listproduction.php?pid=2&rid=1367652453"
Грамотная устная и письменная речь https://ribpromkomplekt.ru/sections/product13.php?pid=1&rid=1360340144
3 https://www.ribpromkomplekt.ru/sections/oprokidivatel.php
Уверенный пользователь ПК4 https://www.ribpromkomplekt.ru/sections/listproduction.php?pid=1&rid=1367566304
ОтветственностьУсловия:1 https://www.ribpromkomplekt.ru/sections/listproduction.php?pid=1&rid=1367566304
Стабильная заработная плата2 https://www.ribpromkomplekt.ru/sections/watermachine.php
Карьерный рост3 https://ribpromkomplekt.ru/sections/oprokidivatel.php
Премии и бонусы4 https://ribpromkomplekt.ru/sections/product13.php?pid=1&rid=1360340339
Бесплатное обучение




Производство Рассеивателей

CharlieBof,29. 12. 2022 9:33

Хрустальный шар — частый атрибут магов и прорицателей https://ruscrystal.com/page/94
Не случайно горный хрусталь называют https://ruscrystal.com/page/767
Такие шары во все времена использовались для предсказаний будущего и вызывания духов https://ruscrystal.com/page/330



С химическом точки зрения горный хрусталь является - обычной двуокисью кремния https://ruscrystal.com/page/795
В природе горный хрусталь встречается в виде кристаллов https://ruscrystal.com/page/668
Их размеры варьируют от миллиметров до метров https://ruscrystal.com/page/751
Порой вес друз горного хрусталя достигает тонны https://ruscrystal.com/page/804
Иногда в кристаллах горного хрусталя встречаются игольчатые включения кристаллов рутила https://ruscrystal.com/page/788
Они немного напоминают волосы, поэтому такие камни называют камнями https://ruscrystal.com/page/697



Купить Матрас В Москве Недорого

Charlescrush,29. 12. 2022 9:31

При подаче электричества на пиропатрон №2, он воспламеняет второй заряд https://materline.ru/catalog/
Газ, образующийся при сгорании заряда, поднимает колпачок камеры ступени №2 и через камеру сгорания первой ступени наполняет подушку безопасности https://materline.ru/catalog/mattress_toppers/

Вытягиваем за счет сил гравитации: плавно сползаем по радиусу подушки и равномерно со всех сторон позвоночного диска растягиваем позвоночник https://materline.ru/contacts/
За счет того, что подушка жесткая мы избегаем смещения (выпадения) позвонков относительно друг друга, как в случае с обычными способами вытяжения позвоночника https://materline.ru/catalog/accessories/

добрый день, у меня тоже вопрос по джинсовой подушке, не могу так расположить полоски, на изнанке ведь швыа так выложить можно только положив каждую вторую полоску на изнанкувсе по мастер-классу делаю https://materline.ru/catalog/mattress_toppers/
(первая полоска-лицо, вторая к ней изнанкойтогда получается елочка)
Делаем окантовку спинки https://materline.ru/catalog/mattresses/duet/
Выкройка у нас размечена таким образом: а) основная деталь, б) запас на высоту подушки и в) припуск на шов https://materline.ru
Если мел плохо заметен на светлой ткани, отчеркните границы простым карандашом или заутюжьте по ним складки https://materline.ru/catalog/
Скалываем окантовочный шнур с линией припуска на лицевой стороне спинки https://materline.ru/catalog/pillows/saponetta/
Прострачиваем на машинке https://materline.ru/catalog/mattress_toppers/

Выше уже речь шла о том, где располагаются подушки каждого вида https://materline.ru/catalog/accessories/pillows/saponetta/
Фронтальные, коленная, задние боковые и шторки безопасности обычно отмечены на пластиковых деталях обшивки, передние боковые подушки отмечаются на тканевых бирках сбоку от сидений https://materline.ru/catalog/accessories/pillows/

Рождение ребенка является событием, которое располагает к осуществлению покупок необходимых вещей для малыша https://materline.ru/catalog/mattresses/lux/dolce_luna_multipaket/
Одним из таких вещей является подушка для кормления ребенка https://materline.ru/catalog/mattresses/duet/
Данное приспособление заменяет многочисленные пеленки, свернутые в несколько слоев или перьевые подушки, одеяла https://materline.ru/catalog/accessories/

Узи На

DavidOxype,29. 12. 2022 9:25


Флеболог имеет хирургическую специализацию, а также право проводить оперативные вмешательства https://legamed21.ru/doctors/nikolaeva-anna-vladimirovna
Медицина внедряет прогрессивные методы, отдавая предпочтение малоинвазивным манипуляциям https://legamed21.ru/novosti/kak-pravilno-pit-morkovnyj-fresh
Арсенал флеболога состоит из таких инструментов:
У этого врача я первоначально делала удаление папиллом https://legamed21.ru/diagnostika/sonoelastometriyaa
Мне очень понравилось его отношение и качество работы, которые соответствуют оплате "https://Legamed21.ru/vosstanovitelnoe-lechenie/krioterapiya>врач"
Когда мне понадобилось провести диагностическую торакоскопию, то я не раздумывая, обратилась снова к нему https://legamed21.ru/doctors/zimin-mihail-aleksandrovich
Я также посоветовала воспользоваться его талантом и мастерством некоторым своим знакомым, и они также остались довольны https://Legamed21.ru/uslugi

Витамины – укрепляют иммунитет, стабилизируют обменные процессы, предотвращают дальнейшее развитие заболевания https://Legamed21.ru/doctors/lapshin-vladimir-aleksandrovich
А также нормализуют гемоглобин, свертываемость и качество крови – корректируют уровень лейкоцитов и тромбоцитов "https://legamed21.ru/esteticheskaya-medicina/radiochastotnyj-lifting-rf>прием"


Крищанович Ольга Сергеевна проводила мне минифлебэктомию https://Legamed21.ru/esteticheskaya-medicina/radiochastotnyj-lifting-rf
Операция прошла полностью успешно! Переносится все отлично https://Legamed21.ru/konsultacii-specialistov/akusher-ginekolog
Нет даже заметных шрамов https://Legamed21.ru/vosstanovitelnoe-lechenie/fizioterapiya-cheboksary/udarno-volnovaya-terapiya-uvt
Очень внимательно наблюдала за мной после процедуры https://legamed21.ru/novosti/vosstanovlenie-posle-orvi
Эта врач в совершенстве владеет современными методиками и с особой заботой относится к своим пациентам https://Legamed21.ru/konsultacii-specialistov/kardiolog
отзыв о враче

Логопед Петербург

Jasongep,29. 12. 2022 9:24


Аннотация: для наиболее эффективной коррекционной помощи детям с различными речевыми нарушениями необходима комплексная работа специалистов, воспитателей и родителей https://logoped-newton.ru/uslugi/detskiy-psiholog/
Такая взаимосвязанная работа позволяет ускорить преодоление нарушений речи, способствует наиболее гармоничному и
В целом, всё может быть обобщено в ёмкое понятие #методикаЮлииСмердовой https://logoped-newton.ru/uslugi/detskiy-psiholog/
Отличительная особенность методики — это нахождение связей между речевыми проблемами ребенка и ключевыми моментами в жизни его семьи https://logoped-newton.ru/uslugi/%D1%80%D0%B5%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3/
Используя изложенную методику, специалист-логопед освоит проведение востребованного запуска речи у детей от 1,5 лет https://logoped-newton.ru/uslugi/logoped-defektolog/


Важно развивать у детей мелкую моторику https://logoped-newton.ru/2021/04/18/%D0%B3%D1%83%D1%81%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B0%D1%80%D1%8C%D1%8F-%D0%B3%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B0/
Старайтесь не мешать деткам самостоятельно застегивать пуговицы на одежде, засучивать рукава и зашнуровывать ботинки https://logoped-newton.ru/price/
Как это ни странно, но чем проворнее детские пальчики, тем понятней язык https://logoped-newton.ru/centri-newton/

На последнем этапе обсуждаем, что получилось, над чем можно еще поработать, хвалим ученика, используем сюрпризные моменты https://logoped-newton.ru/uslugi/logoped/
Цель: определение результативности занятия, подведение итогов https://logoped-newton.ru/2021/07/15/%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%81%D0%B8%D1%8F-%D1%8E%D1%80%D1%8C%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0/

Некрасов Олег

Robertimask,29. 12. 2022 9:20

Кладбище Мелатен находится на территории, где с 1180 года располагался лепрозорий — место, где от внешнего мира прокажённых https://ot-ido.art/work/view?id=3301
В XVI-XVIII веках на этом пустыре было известное питейное заведение для бедняков, по соседству с которым проводили публичные казни и сожгли немало ведьм https://ot-ido.art/u/laptev-aleksandr
Официально кладбище было открыто в 1810 году, и в течение XIX оно заполнялось статуями известных немецких скульпторов https://ot-ido.art/work/view?id=455

Бюст – скульптурное произведение, отображающее внешний облик конкретного человека https://ot-ido.art/artist/page?id=86
Отображение внешности ограниченно рамками: голова, плечи, часть грудной клетки https://ot-ido.art/work/view?id=7442
Другими словами, бюст – это скульптурный портрет https://ot-ido.art/work/genre?id=54
Обычно портретное изваяние устанавливается на подставку в виде фигурной небольшой или высокой монументальной платформы, имеющей ровную геометрическую форму https://ot-ido.art/u/babkina-natala

Это кладбище считается самым большим музеем надгробной скульптуры — оно занимает 48 гектаров https://ot-ido.art/work/view?id=8708
На протяжении двухсот лет здесь хоронили выдающихся деятелей культуры, науки и искусства https://ot-ido.art/u/petruhin-aleksej
Среди них Оскар Уайльд и Гертруда Стайн, Оноре де Бальзак и Сара Бернар, Фредерик Шопен и Джим Моррисон https://ot-ido.art/work/view?id=1825


В тёмную пору раннего средневековья скульптура находилась в полном упадке: в и вообще на Востоке оно было изгнано из употребления для крупных предприятий и производило лишь мелкие вещи, каковы диптихи из слоновой кости, кресты, оклады священных книг и икон, а на Западе, где также ему приходились удовлетворять почти исключительно потребностям религиозного культа, прозябало на почве смутных, заглохнувших античных преданий https://ot-ido.art/work/view?id=6851

Редкость https://ot-ido.art/work/view?id=8986
Высота-37см https://ot-ido.art/u/remizov-aleksandr
Великолепная проработка https://ot-ido.art/u/krasotina-lena
Мейсен,клеймо 1830-1840-х гг https://ot-ido.art/artist/page?id=1572
Период KUEHN (1833-1870гг https://ot-ido.art/work/view?id=1419
)-характерен созданием и выпуском крупной скульптуры на мануфактуре Мейсена https://ot-ido.art/work/view?id=8887
Состояние на фото(старая реставрация пальца и склейки-головы и руки у мальчика,ноги у козленка) https://ot-ido.art/work/view?id=3281
Доставка лота в другой реги https://ot-ido.art/work/view?id=831
https://ot-ido.art/work/view?id=522

Облицовка Фасадов Цена

Jeremykap,29. 12. 2022 9:19

Стоит отметить тот факт, что изготовить изделия из натурального камня достаточно непросто, для этого потребуется обладание определенными навыками работы, в противном случае камень может быть просто испорчен, что, конечно же, само по себе трагично https://www.raidstone.ru/catalog/izdeliya-iz-kamnya/panno-iz-mramora.html

Природные материалы всегда ценились человеком за их уникальный дизайн и практичность https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/mramor/mramor-byanko-perlino-ekstra-bianco-perlino-extra.html
Особенно это касается , который используется для изготовления различных изделий https://www.raidstone.ru/services/oblicovka-eksterera.html
Содержание:
Если предусмотрен подстольный монтаж мойки в столешницу, специалист заберёт мойку и крепежи с собой и привезёт в день установки, а в случае с накладной раковиной просто сделает замер или заберет шаблон https://www.raidstone.ru/catalog/malye-arhitekturnye-formy/kolonny-tumby-pilyastry/pilyastry-ruchnoj-raboty-iz-naturalnogo-izvestnyaka.html

Земельный участок, 081 га, Помещения с отапливаемой площадью 1597,8 м2,Не отапливаемых помещений 1136,7 м2,Забор бетонный длиной 357,1 м/п ,5 https://www.raidstone.ru/catalog/izdeliya-iz-kamnya/podokonniki/podokonniki-iz-mramora.html?list_page=4
Электроэнергия 400 кВт, Отопление,

Помогли создать проект, сняли всю головную боль по закупке и доставке материалов, при этом все работы на объекте сделали в срок https://www.raidstone.ru/catalog/malye-arhitekturnye-formy/sadovaya-mebel-vazony.html?list_page=2
Ни один мастер Вам не обронил ни одного грубого слова, при этом отвечал довольно подробно на все возникающие вопросы https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/granit/granit-gimalaj-vaajt-himalay-white.html

станоктар жасау

Franksnorn,29. 12. 2022 9:19

Бумагоразмоточный станок предназначен для разматывания бумажной бобины (диаметром не более 1300 мм, шириной не более 1450 мм) и наматывания в бумажные лога как со https://solyariswell.com/catalog/17-ru/oborudovanie-dlya-proizvodstva/netkannye-materialy/89-avtomaticheskij-stanok-pnm-2

1 Оборудования для производства туалетной бумаги 2 Из чего делают туалетную бумагу 3 Технология производства туалетной бумаги 4 Требования к помещению 5 Регистрация бизнеса 6 Финансовые расчеты 6 https://solyariswell.com/catalog/24-ru/oborudovanie-dlya-proizvodstva/stanki-dlya-proizvodstva/peremotochno-namotochnye-stanki/22-peremotochno-namotochnyj-stanok-pm-6m
1 Сколько нужно вложить денег для организации производства 6 https://solyariswell.com/catalog/24-ru/oborudovanie-dlya-proizvodstva/stanki-dlya-proizvodstva/peremotochno-namotochnye-stanki/16-peremotochno-namotochnyj-stanok-pm-2m
2 Окупаемость бизнеса на изготовлении туалетной бумаги https://solyariswell.com/catalog/25-ru/oborudovanie-dlya-proizvodstva/stanki-dlya-proizvodstva/stanki-dlya-rezki-logov/27-otreznoj-stanok-lentochnaya-pila-pl-41-pl-45

Цена реализации 1 рул https://solyariswell.com/en/20-en/equipment/rewinder-for-winding/57-pm-7m
– 3,00 https://solyariswell.com/catalog/17-ru/oborudovanie-dlya-proizvodstva/netkannye-materialy/42-avtomaticheskij-stanok-pnm-1

Общество с ограниченной ответственностью https://solyariswell.com/catalog/17-ru/oborudovanie-dlya-proizvodstva/netkannye-materialy/89-avtomaticheskij-stanok-pnm-2
Юридический адрес: 357601, Ставропольский край, г https://solyariswell.com/catalog/17-ru/oborudovanie-dlya-proizvodstva/netkannye-materialy/42-avtomaticheskij-stanok-pnm-1
Ессентуки, ул https://solyariswell.com/catalog/26-ru/oborudovanie-dlya-proizvodstva/stanki-dlya-proizvodstva/stanki-dlya-proizvodstva-kartonnykh-vtulok/26-universalnyj-vtulochnyj-stanok-hm-45
Пятигорская, дом 139, офис 319 https://solyariswell.com/catalog/14-ru/oborudovanie-dlya-proizvodstva/avtomatizatsiya-proizvodstva/avtomaticheskie-linii/11-avtomaticheskaya-liniya-alpb-1
ИНН/КПП 2626800293/262601001 ОГРН 1112651019183 https://solyariswell.com/catalog/17-ru/oborudovanie-dlya-proizvodstva/netkannye-materialy/89-avtomaticheskij-stanok-pnm-2

Затраты на приобретение оборудования – 1 900 000, 00 https://solyariswell.com/o-biznese

компактные размеры – позволяют установить его в небольшом помещении; минимальное количество персонала для обслуживания; Мини завод-линия для производства туалетной бумаги экономное энергопотребление; высокая производительность – при небольших размерах, на таком оборудовании можно изготавливать до 550 000 штук в месяц; мобильность оборудования – позволяет разместить его в арендованном помещении, что значительно сократит первоначальные вложения; небольшая стоимость и возможность приобретения оборудования в лизинг – дает большие преимущества начинающему бизнесмену https://solyariswell.com/catalog/26-ru/oborudovanie-dlya-proizvodstva/stanki-dlya-proizvodstva/stanki-dlya-proizvodstva-kartonnykh-vtulok/26-universalnyj-vtulochnyj-stanok-hm-45