Jdi na obsah Jdi na menu
 


bišonci

bolonacek.jpg

 

ANGLICKÝ NÁZEV:
angl.: Bolognese; fr.: Bichon Bolognese; čes.: Boloňský psík, Boloňáček

Země původu:
Itálie

Historie:
Toto plemeno pochází původem z Itálie, stejně jako např. maltézský psík, italský chrtík, neapolská doga apod. Není jasné, jak toto vzniklo, ale předpokládá se, že křížením maltézáčka a malého bílého pudla. Boloňští psíci byli známí již v odobí starověkého Říma. V 11. a 12. století bylo toto plemeno velice oblíbené a v renesanci patřilo mezi nejoblíbenější dary. Tyto pejsky vlastnily např. Marie Terezie, carevna Kateřina II. a madame Pompadour. Na obrazech slavných malířů jako Tizian, Goia, Carpacia atd. jsou vyobrazení pejsci, velice podobní boloňáčkům (není jisté jestli to nebyl třeba bischon frise, se kterým se v té době ještě hodně zaměňoval). V roce 1882 byl v Itálii zřízen registr, kde se zapisovali čistokrevní chovní psi. Po válce zůstal boloňský psík už jen u jediného chovatele(Maria Persichiho), který t oto plemeno

zachránil před vyhynutím. Po roce 1979 se manželé Bonannovi rozhodli pokusit se o rozšíření chovu. Jelikož ovšem většina z papírových pejsků měla závažné vady, hledali pejsky bez průkazu původu, zato odpovídající standardu. A tak se jim po několika letech podařilo chov opět obnovit.
Zakladatelkou chovu tohoto plemene je u nás paní Hildegarda Kuběnová, která si v roce 1987 přivezla svou první fenku Amandu von Dato.

Popis:
Boloňský psík je na první pohled zavalitý, avšak kompaktní pejsek, pokrytý chmýřovitě načechranou srstí bílé barvy. Je kvadraticky stavěný tzn. jeho výška v kohoutku se rovná jeho délce. Lebka je mírně vejčitého tvaru, spíše plochá v horní části, délka lebky je o trochu delší, než délka čenichu. Hlava má střední délku, dosahuje 1/3 jeho výšky v kohoutku, a výrazný stop. Nos je ve stejné linii jako nosní hřbet, při pohledu z profilu je jeho přední strana vertikální, je velký a musí být černý. Délka čenichu se rovná 2/5 délky hlavy. Oči jsou posazené téměř na přední části, jsou dobře otevřené a větší, než je obvyklé. Oční víčko je okrouhlé, oko nesmí být vystouplé, oční bělmo není viditelné. Lemy očních víček musí být černé a duhovka tmavé barvy. Uši jsou vysoko nasazané, dlouhé a visící, v místě nasazení dosti pevné, mírně odstávající od hlavy. Krk je bez laloku, jeho délka se rovná délce hlavy. Kohoutek je z pohledu horní linie nápadný jen mírně. Z profilu jsou záda rovná, v oblasti ledvin mírně do oblouku. Hruď má objemnou, spadající až do úrovně loktů. Ocas je posazený v linii zádi, je nošený v zatočení přes záda.

Výška v kohoutku:
pes - 27 až 30 cm.
fena - 25 až 28 cm.
výška u psů pod 25 a nad 33 a u fen pod 22 a nad 32 je závažná vada, vyřazující z chovu

Délka trupu je stejná jako výška v kohoutku.

Váha:
Boloňský psík váží od 2,5 do 4kg.(pokud si svého miláčka nevykrmíte)

Ocas:
nesen v oblouku nad hřbetem

Srst:
Středně dlouhá(okolo 10cm), po celém těle, nikdy nepřiléhá, na tlamě kratší, připomínající "afro", přiznaná barva je čistě bíla, bez skvrn nebo jiných odstínů bílé.

Charakter:
Boloňský psík je veselý, milý, přítulný a roztomilý společník, je to hravý a lehce přizpůsobivý pejsek. Je odvážný, podnikavý, poslušný a velmi učenlivý, dokáže se naučit spoustu pěkných kousků pro pobavení. Je to takový domácí šašek a klaun. Nekouše a není agresivní. K cizím lidem je nedůvěřivý, spíše rezervovaný, avšak svou rodinu bezmezně miluje. Rád se proběhne po zahradě, ale nepohrdne ani procházkami a to klidně i dlouhými. Nikdy však sám, vždycky v doprovodu svého páníčka. Miluje společnost dětí, ale přizpůsobí se klidně i starším lidem. Pro svoji úžasnou povahu si vysloužil přezdívku "antistresový pes".

Péče:
Boloňský psík vyžaduje pravidelnou péči o srst. Pokud je srst pevnější, stačí česat 1x týdně, jemnější variantu je dobré česat alespoň 1x za dva dny. Chloupky v okolí čenichu a očí je nutné pravidelně česat a mýt. Je velmi důležité udržovat čisté oči, zabrání se tak nadměrnému slzení a tím i nežádoucímu zabarvení srsti v jejich okolí. Chloupky v uších je třeba odstraňovat a chloupky mezi polštářky na tlapkách je nutné zastříhávat a to hlavně v zimě. Boloňský psík však nelíná, při pravidelném kartáčování se odumřelé chlupy na hřebenu spolehlivě zachytí. Hodí se výhradně pro držení v bytě, a to i nevelkých rozměrů.

Průměrná délka života:
Boloňský psík se průměrně dožívá 14 - 15 let

Využití:
Společenský pes ;-)

bison.jpg  

ANGLICKÝ NÁZEV:
fr.: Bichon Havanais; angl.: Havanese; čes.:Havanský psík, Havanský bišonek
PŮVOD:
Havanský psík (Havanský bišonek) patří do skupiny bišonků, známých již od 17. a 18. století. Lze předpokládat, že tito psi byli španělskými osídlenci přivezeni na Kubu, kde došlo k jejich přeměně a odlišení od ostatních bišonků. Po několik staletí byli ve Španělsku oblíbení psi, které Havanský psík připomíná svým vzhledem, veselou povahou a strukturou srsti. Začátkem 20. století byla existence plemene ohrožena, ale zásluhou chovatelů v USA byl Havanský psík zachráněn a dále šířen, jeho zániku se tak zabránilo.
POPIS:
Havanský psík je statný, malý pes, pes silné konstituce, téměř hranatého tvaru. Končetiny jsou silné. Je hojně pokrytý měkkou,dlouhou, hustou a zvlněnou srstí. Jeho pohyb je živý a pružný. Výjimečně snadno a lehce se cvičí. Je laskavý, přirozeně šťastný a přívětivý, také však okouzlující a hravý, je v něm ukrytý malá kousek šaš   ka. Miluje děti a s nimi nekonečné 

 

 

hry.
Hlava je střední délky, s širokou, mírně zakulacenou lebkou a vystouplým čelem. Čenich je černý, postupně se zužující. Rty má jemné, těsné a hubené, líce jsou jemné a nenápadné. Oči jsou velké, mají mandlový tvar a hnědé zbarvení v odstínu tak tmavém, jak je to jen možné. Uši má posazeny vcelku vysoko, volně spadají podél lící, jsou lehce kulatě zakončeny. Krk je střední délky. Délka těla mírně přesahuje jeho výšku v kohoutku. Záda jsou rovná, nad ledvinami mírně klenutá. Ocas je nesený vysoko, je buď ve tvaru biskupské berly nebo je rolovaně přetočen přes záda, je vybaven pernatou, dlouhou srstí, hedvábné struktury. Přední nohy má rovné, souběžné a štíhlé, jejich kosti však mají dobrou strukturu. Vzdálenost od země k lokti nesmí být větší než vzdálenost mezi loktem a kohoutkem. V závislosti na jeho od přírody šťastné povaze má Havanský psík překvapivě lehký krok a pružnou chůzi.
VÝŠKA:
Havanský psík má v kohoutku 23 až 27 cm, s tolerancí od 21 do 29 cm.
VÁHA:
Havanský psík váží v rozmezí 3 až 6 kg. (Standard FCI přesnou váhu neuvádí.)
SRST:
Havanský psík má podsrstí vlněné, avšak ne příliš rozvinuté. Jeho krysí srst je velmi dlouhá, u dospělého psa měří 12 až 18 cm, je měkká, jemná a vlněná, může mít zvlněnou nebo kadeřavou formu. Veškeré úpravy srsti, zastřihávání nebo trimování jsou zakázány. Pouze úprava konečků srsti na tlapkách je povolena, a také mírné zastřihnutí srsti na čele, tak aby zcela nepřekrývala oči, je povolené.
Existují 2 druhy zbarvení:
1.)vzácné čistě bílé, s různými odstíny srnčí hnědé a havanské hnědé (tabáková, červenohnědá) ,
2.)povolené je také uznané zbarvení či místa (bílé, srnčí, havanské hnědé) s černými skvrnami a zcela černé.
CHARAKTER:
Havanský psík je chytrý a poslušný pes, oddaný své rodině, zbožňuje děti, k neznámým lidem se však někteří jedinci chovají podezřívavě. Je to skvělý přítel a společník pro všechny členy rodiny.
PÉČE:
Havanský psík má srst, která vyžaduje mnoho péče. Je nutné ji pravidelně a pečlivě kartáčovat a česat, a také potírat speciálním roztokem proti lámání chlupů. Chlupy, které vyrůstají mezi polštářky na tlapkách musíme pravidelně zastřihávat.
PRŮMĚRNÁ DÉLKA ŽIVOTA:
Havanský psík se průměrně dožívá 14 až 15 let.
VYUŽITÍ PŮVODNÍ:
Společník.
VYUŽITÍ DNES:
Společník.
PLEMENO:
FCI IX. - Společenská plemena a toy.
Sekce 1 – Bišonci a příbuzná plemena.
Bez pracovní zkoušky.
OFICIÁLNÍ ZKRATKA V ČR :
HAV :-))

juhuhuh.jpg

Když se lvíček v roce 1960 objevil v Guinnessově knize rekordů jako nejvzácnější plemeno psů na světě, málokdo věděl jak vlastně takový pejsek vypadá. Zvláštní, protože v dobách své největší slávy byl lvíček jedním z nejpopulárnějších společenských psíků. Lvíčci, nebo jim velmi podobní psi byli velmi oblíbenými mazlíčky vysoké šlechty po několik století. Vlastnila jej například princezna Kateřina von Mecklenburg z Německa, ale také italská velmi zámožná a mocná rodina Medicejů. Můžeme je dodnes sledovat v uměleckých dílech po celé Evropě již od 13. století. Na svých obrazech je ztvárnili takoví velikánové jako například Eyck, Tiziano, Cranach, Mostaert, Coques a hlavně Dürer a Goya. Právě na jednom z nejznámějších Goyových obrazů - Vévodkyně z Alby (viz. obrázek) je vyobrazen lvíček. Lvíček je tedy bezpochyby velmi starým plemenem.
V knihách a encyklopediích se lvíček objevuje již od roku 1555. Francouzský přírodovědec Buffon lvíčka pojmenoval Bichon de Petit Chien de Lion (malý lví bišonek) a francouzi se od té doby považují za zemi původu. Dnes je oficiální název Petit Chien Lion, ale mnohem více se na celém světě používá z němčiny převzatý Löwchen, nebo Lowchen pro anglicky mluvící země.
Proč tedy lvíček, kdysi tak oblíbený, na počátku 20. století málem vyhynul? Pravděpodobně s klesajícím významem tradiční šlechty klesala i obliba jejich miláčků. Všichni dnešní milovníci tohoto krásného plemeno můžeme děkovat jisté madam Bennertové z Bruselu, která se zasloužila o znovuvzkříšení lvíčků. Po 2. světové válce, když byli lvíčci z jediné chovatelské stanice na světě doslova vyhozeni na ulici, posbírala typově odpovídající jedince a díky trpělivé chovatelské práci se jí podařilo zastavit zdánlivě neodvratný konec tohoto plemene.

 

ANGLICKÝ NÁZEV:
bisonek-frise.jpegangl.: Bichon Frise; fr.: Bichon á poil frisé
PŮVOD:
Bišonek patří do velmi starobylé skupiny bišonků, bílých "dámských" psíků, kteří prokazatelně existovali již ve starověku. V období středověku byl Bišonek oblíbencem královských rodin v Itálii a ve Francii. Předpokládá se, že ho do Španělska na ostrov Tenerife dovezli španělští nebo finští námořníci a z ostrova se pak Bišonek již snadno dostal na kontinent. Dlouhou dobu vypadali tak, jak je ve 14. století námořníci objevili a neměnili se. V 16. století se na královském dvoře a mezi dvořany byl Bišonek velice populární. Na konci 19. století se však stal již jen zcela obyčejným pouličním psem. Teprve po první světové válce získal svůj ušlechtilý status. Bišonek byl uznán FCI, AKC, CKC, KCGB, ANKC
POPIS:
 Bišonek je veselý a hravý malý pejsek, se živou chůzí, s kadeřavou, dlouhou, měkkou a sněžně bílou srstí

Rty jsou tenké a černé. Líce jsou jemné, ne příliš svalnaté. Oči má velmi tmavé, s tmavými očními víčky, kulatého, nikoli mandlového tvaru, živé, ne příliš velké, neukazují žádné bělmo a nesmí být příliš vystouplé. Uši jsou zavěšené a dobře porostlé dlouhou, jemně vlnitou srstí. Krk je vcelku dlouhý, nesený hrdě a vysoko, jeho délka je zhruba v třetině délky těla. Ocas je posazený poněkud níže, než u Pudla, je nesený vzhůru, není rolovaný, ale půvabně zatočený přes linii páteře.
VÝŠKA:
Výška v kohoutku by neměla přesahovat 30 cm. Menší rozměr je výhodou.
SRST:
Bišonek má srst jemnou, hedvábnou a velmi kadeřavou. Jeho spirálovitá srst připomíná srst mongolských koz, není však provázkovitá, měří 7 až 10 cm. V základě je přiznáno pouze bílé zbarvení, některé kluby však do 19 měsíců věku Bišonka také krémové nebo meruňkové skvrny na bílém podkladě.
CHARAKTER:
Malý Bišonek vás potěší, je to nezaměnitelný přítel a společník pro milovníky malých plemen. Je veselý a temperamentní, vždy připravený ke hře. Rád se učí všemožným kouskům, vyniká inteligencí a přizpůsobivostí. Vyrovnaný, nebojácný, přátelský k dětem i ke zvířatům
PÉČE:
Bišonek má srst, která vyžaduje mnoho pravidelné péče. Je třeba ji každý den pročesávat, a také pravidelně, asi jednou za 3 měsíce, přistřihovat, a to do určitého modelu. Nezapomeňte mu hlídat a přistřihovat chloupky u očí a na tlapkách. Bišonek nelíná, při pravidelném kartáčování se srst na hřebenu spolehlivě zachytí.
PRŮMĚRNÁ DÉLKA ŽIVOTA:
Bišonek se průměrně dožívá 13 až 14 let.
VYUŽITÍ PŮVODNÍ:
Společník.
VYUŽITÍ DNES:
Společník.
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Кровать Купить Недорого

Walteragoda,14. 1. 2023 18:40

Металлический каркас с ортопедическими латами, высококачественный эластичный пенополиуретановый матрац создают ровное комфортное спальное место и придает дивану ортопедический эффект https://mebelgrad96.ru/store/divany/pryamye_divany/tik-tak/divan-kamilla-2dk/
Диван-кровать в собранном виде занимает минимальную площадь, а при раскладывании имеет идеально ровную поверхность https://mebelgrad96.ru/store/divany/p-obraznye-divany-divany-kare/

В интернет-магазине вы можете купить современные диваны по низким ценам в разных цветовых решениях от ведущих производителей от 8000 до 27000 руб https://mebelgrad96.ru/store/divany/pryamye_divany/vykatnoy/diana_6_faraon_bd/
Возможна доставка, подъем на этаж и сборка мебели https://mebelgrad96.ru/store/divany/uglovye_divany/klassik_17_du/
Доступен самовывоз со склада в Москве https://mebelgrad96.ru/store/matrasy/matrasy-na-nezavisimyh-pruzhinah/holidey/

Мы можем на выбор предложить Вам четыре размера спального места, где длина спального места 1950 мм - неизменна, а ширина меняется от 820 мм до 1570 мм https://mebelgrad96.ru/store/shkafy-1/shkafy_1/

Металлический каркас с ортопедическими латами, высококачественный эластичный пенополиуретановый матрац создают ровное комфортное спальное место https://mebelgrad96.ru/store/divany/uglovye_divany/uglovoy-divan-feliks/
Диван-кровать в собранном виде занимает минимальную площадь, а при раскладывании имеет идеально ровную поверхность https://mebelgrad96.ru/store/divany/modulnye_divany/palermo-bd/
 
Доставку в нашем интернет-магазине осуществляют мебельные фабрики по этому условия доставки у каждого товара разные и зависят от выбранного производителя https://mebelgrad96.ru/store/divany/detskie_divany/detskiy-divan-koketka/

Собственная производственная база и многолетний опыт работы с мягкой мебелью позволяют выпускать диваны высокого качества, предлагая самые низкие цены в нашем регионе https://mebelgrad96.ru/store/detskaya-mebel/detskie_garnitury/detskaya-oksford/
А такие преимущества, как соблюдение технологий при производстве мягкой мебели, съёмный чехол, прочная ткань, добротный механизм трансформации и качественный ППУ дают возможность предложить нашим покупателям долговечное изделие https://mebelgrad96.ru/store/divany/uglovye_divany/uglovoy-divan-duet-2-dku/

Окна Дешевые Пластиковые

ThomasSnows,14. 1. 2023 17:52

Качество установки не менее важно, чем качество самих конструкций https://okno.ooo/reachmont
Даже самые совершенные окна стараниями неквалифицированных могут обернутся чередой бесконечных проблем при дальнейшей эксплуатации https://okno.ooo/okna-bez-montazha/okno-800x1200
Обязательно удостоверьтесь, что монтаж будет выполнен по технологии и с соблюдением ГОСТ https://okno.ooo/okna-bez-montazha/okno-800x1200

Не успеем установить окна до 05 https://okno.ooo/balkony
01 https://okno.ooo/balkony
2023 - 09 https://okno.ooo/okna-po-serii-doma/p-47
01 https://okno.ooo/okna-bez-montazha/okno-900x600
2023 вернем всю предоплату + штраф 100%
Цена у конкурентов https://okno.ooo/okna-po-serii-doma/p-47

ИСКРЕННИЙ СЕРВИС ЭТО:
Людмила https://okno.ooo/shtulpovye-okna

Скидка 20% на окна ПВХ при оформлении заявки на сайте https://okno.ooo/balkony

Силикомарт Аморе

LarryStase,14. 1. 2023 17:37


Солод https://nevkusno.ru/catalog/luxio-lyuksio/lux-gel-071-gel-dlya-nogtej-luxio-afterglow/

Кроме семян, хлопьев и кусочков орехов в тесто вводятся различные добавки, которые придают готовым изделиям особого вкуса и аромата, повышают внешнюю привлекательность https://nevkusno.ru/catalog/luxio-lyuksio/lux-gel-114-gel-dlya-nogtey-luxio-fairy/

Упаковка https://nevkusno.ru/catalog/formy-dlya-mussovyh-tortov-i-pirozhnyh/silikonovaya-forma-tryufel-truffles5-silikomart/

Снизить риск экспериментов https://nevkusno.ru/catalog/termometry-igla/

Более того, вы удивитесь ценам на всю нашу продукцию, они вас приятно порадуют https://nevkusno.ru/catalog/luxio-lyuksio/lux-gel-071-gel-dlya-nogtej-luxio-afterglow/
Если вы столкнулись с необходимостью приобрести различные кондитерские принадлежности, у вас появилась уникальная возможность заказать, все что пожелаете, в нашем онлайн-магазине https://nevkusno.ru
В одном месте вы найдете все товары для кондитера высокого качества по невероятно демократичным ценам https://nevkusno.ru/catalog/luxio-lyuksio/lux-gel-165-gel-dlya-nogtej-luxio-prerogative/
Находясь в Москве или любой точке России, вы просто совершаете покупку, не выходя из дому, и начинаете творить, создавая уникальные кулинарные изделия!

Строим Забор

CarrollDWELE,14. 1. 2023 16:44





Вот как раз с этой целью и устанавливают надежное примыкание кровли к трубе дымохода дома – создать максимально надежный барьер между накалившейся в самые холодные зимние дни сталью и малозащищенной крышей https://tegan.ru/polozhenie-o-dilerah
А как выглядит эта конструкция для разного вида покрытий, мы вам покажем в деталях https://tegan.ru/dilerskij-dogovor


Обучение На Массажиста В Москве

RogerGlife,14. 1. 2023 16:29

Черпайте максимум пользы от занятий https://www.stiik.ru/otzivy.php?page=2
После лекции или изучения теоретического материала на дому, полученного в школе, не стесняйтесь задавать вопросы https://www.stiik.ru/kursy/kroika_shitiyo_platiya_2
Если что-то непонятно, нужно сразу решить этот вопрос https://www.stiik.ru/seminary/stone_massaj

Работа мастера парикмахерского дела – это творческая работа, которая потребует непрерывного получения новых знаний, но нельзя не отметить, что его работа постоянно оценивается по достоинству https://www.stiik.ru/seminary/kinezioterapiya

Все расходные материалы (одноразовые маски, перчатки, тапочки, крема, антисептики, формы, типсы, пигменты, гели, лаки, мономеры, очистители, жидкости, материалы для дизайна и др https://www.stiik.ru/seminary/botoks_obuchenie
) входят в стоимость обучения https://www.stiik.ru/seminary/permanentniy_makiyaj_obuchenie

Клиенты по достоинству оценят вашу подготовку к работе https://www.stiik.ru/seminary/kinezioterapiya
Вам останется лишь удивить их своими практическими умениями, сделав работу аккуратно и оперативно https://www.stiik.ru/seminary/lazernaya_fizioterapia_v_kosmetologii

Когда применяют: для увлажнения кожи, при отложении солей и ортопедических заболеваниях, для восстановления мышечных тканей, улучшения работы двигательных суставов, ускорения процесса заживления ран https://www.stiik.ru/kursy/kruchok_plyaj_jaket


Оформление Стен В Квартире

AlbertSuppy,14. 1. 2023 16:21

Сначала расстилается гидроизоляция https://floor-x.com/kovrolin/brend_itc-balta-wild-luxury
Если остается нахлест на стены до 10 см, не следует его сразу подрезать, лучше это сделать, когда уже будет постелена паркетная доска https://floor-x.com
После гидроизоляции укладывается подложка https://floor-x.com/kovrolin/brend_creatuft/
Стыки следует проклеивать клейкой лентой (скотчем) https://floor-x.com/services.html
Не следует класть листы подложки внахлест, так как это может привести к появлению скрипов https://floor-x.com/kovrovaya-plitka-airmaster-8501

В отличие от предыдущих методов, этот требует в качестве чернового пола деревянное основание https://floor-x.com/services.html
Паркетные доски соединяются между собой с помощью саморезов, загнанных в замок под углом https://floor-x.com/kovry/brend_ligne-pure/

Изначально доска состояла из двух слоев и имела некоторые конструктивные недостатки, что послужило поводом к ее дальнейшей доработке https://floor-x.com/kovrolin/proizvoditeli_condor-carpets/
У современной паркетной доски три слоя, каждый из них расположен перпендикулярно предыдущему, что позволяет обеспечить жесткость конструкции https://floor-x.com/kovrolin
Верхний слой делается из куска древесины ценных пород дерева https://floor-x.com/object-carpet.html
Средний слой состоит из уложенных деревянных реек, сделанных из хвойной древесины https://floor-x.com/kovrovaya-plitka/kollekciya_first-blocks/
Нижний слой доски однородный обычно его делают из еловой фанеры https://floor-x.com/brintons.html
Слои склеены друг с другом достаточно прочно https://floor-x.com/services.html

Монтажные работы начинаются с самой длинной стены https://floor-x.com/kovrovaya-plitka/proizvoditeli_desso/
Двигаться следует слева направо https://floor-x.com/kauchukovoe-pokrytie-nora-noraplan-sentica-6529
По всему периметру комнаты в процессе укладки паркетной доски плавающим способом устанавливаются расширительные клинья https://floor-x.com/services.html

Клеем можно покрывать участок пола под каждую укладываемую панель, но если хватает сноровки, удобнее покрыть клеем участок по всей длине комнаты и шириной в 3 доски https://floor-x.com/kovrovaya-plitka-airmaster-8501

С оставшегося куска (если он не меньше 50 см) начнем следующий ряд https://floor-x.com/kovry/brend_ligne-pure/
Это сэкономит время на резку, также можно начать следующий ряд отрезав половину целой доски или треть, тогда кладка будет более аккуратной, наподобие кирпичной https://floor-x.com/podlozhka
Тут придется резать и первую, и последнюю доску ряда https://floor-x.com
Такие виды укладки называются соответственно — со сдвигом в треть и в половину доски https://floor-x.com/kovrolin/brend_creatuft/

Конвектор Отопления Электрические

WarrenRhice,14. 1. 2023 16:18

Сортамент стальных заклепок включает заклепки длиной 2— 180 мм, диаметром 1—36 мм https://gm-k.ru/index.php?route=product/category&path=726_781
Заклепки медные с полукруглой головкой выпускают длиной 4—50 мм, диаметром 2—9 мм https://gm-k.ru/homuty/xomuti-zvukoizol/sbs-k/151544.html

Еще один востребованный на рынке крепеж – металлические скобы, необходимые для закрепления чего бы то ни было в деревянных изделиях https://gm-k.ru/index.php?route=product/category&path=1811_1937_2015
Они бывают металлическими, коваными и строительными https://gm-k.ru/index.php?route=product/product&path=155_185_434&product_id=1474
В отличие от других метизов скобы позволяют не повредить прикрепляемый материал, если он особенно нежный https://gm-k.ru/index.php?route=product/product&path=726_553_555&product_id=5058
Скобы применяются, например, при ремонте мебели для замены тканевой обивки или при монтаже тонкой гидроизоляционной и теплоизоляционной пленки, закреплении мягких кровельных материалов https://gm-k.ru/homuty/xomuti-zvukoizol/2s/2s47.html

Ассортимент крепежа и метизов на сайте постоянно пополняется новыми позициями, что позволяет с легкостью подобрать нужный тип крепежных изделий https://gm-k.ru/gruvloki/perexod-pod-rezbu/pr8960.html
На данный момент оптом можно купить:
Обновлено 24 фев 2022Изготовим масленку ГОСТ 19853-74 состоящую из:стального шарика, пружины и корпуса https://gm-k.ru/index.php?route=product/category&path=1811_1923_2007
По желанию заказчика -любого вида:угловую резьбовуюпрямую резьбовую https://gm-k.ru/index.php?route=product/category&path=726_764_844
https://gm-k.ru/index.php?route=product/category&path=1811_1838_2156
https://gm-k.ru/index.php?route=product/category&path=1811_1937_1999

Муфты зажимные соединительные стальные предназначены для установки на трубопроводах в качестве соединительного элемента для систем подачи воды и систем отопления https://gm-k.ru/index.php?route=product/category&path=726_727_728_736
Муфты зажимные универсального https://gm-k.ru/index.php?route=product/product&path=1811_1817_1916&product_id=12169
https://gm-k.ru/index.php?route=product/category&path=1163_1393_1394
https://gm-k.ru/monprof/?page=4

Шпилька Крепежное изделие в форме цилиндрического стержня с наружной резьбой на обоих концах или на всей длине стержня https://gm-k.ru/index.php?route=product/category&path=726_834_942
Штифт Крепежное изделие в форме цилиндрического или конического стержня для фиксации изделий при сборке https://gm-k.ru/index.php?route=product/product&path=683_165_541&product_id=1736

Травматолог-Ортопед

DavidOxype,14. 1. 2023 16:15





Проводились ли уже какие-нибудь лабораторные исследования? Если да, то какие результаты исследований https://Legamed21.ru/doctors/semenov-valerij-vasilevich
Обязательно указывайте единицы измерения, в которых приведены результаты анализов https://Legamed21.ru/novosti/vyezd-vracha-na-dom

Перезвоним через 10 минут https://legamed21.ru/novosti/otkrytye-vakansii
Проконсультируем по услугам клиники, расскажем о ценах и выгодных предложениях "https://legamed21.ru/diagnostika/ehogisterosalpingografiya-prohodimost-matochnyh-trub>гсг"
Ответим на все вопросы и подберем подходящее время для записи к врачу!

Управление Персоналом Тренинги

Georgemok,14. 1. 2023 16:08

Как создать бизнес-игру для обучения топ-менеджмента: пошаговая инструкция https://game-learn.ru/korporativnoe-obuchenie

Экспериментируйте с бизнесом https://game-learn.ru/korporativnoe-obuchenie

Разработка деловой игры https://game-learn.ru

СОДОМ https://game-learn.ru/delovye-igry

Соболев Дмитрий https://game-learn.ru/baza-znaniy

Составление первичного пакета игровых материалов: инструкций участников, кейсов, фишек, карточек и др https://game-learn.ru/business-games

Mtd E40w Запчасти

Marcuswam,14. 1. 2023 15:48


В разделе корзина ВЫ можете откорректировать Ваш заказ - удалить лишнее, изменить количество, также Вы можете вернуться на предыдущую страничку для добавления каталогов https://zapchasti-remont.ru/shop/goods/filtr_vozdushnyiy_13031004560_dlya_benzokosyi_ECHO_SRM2305-11097




Также компания занимается продажей оригинальных запчастей для электроинструмента BOSCH, SKIL, DREMEL, MAKITA, HITACHI и комплектующих для перфораторов, дрелей, лобзиков, шуруповертов, пил, болгарок https://zapchasti-remont.ru/shop/goods/adapter_687_02602_05228_MTD_25mm-7301

Декоративная Гирлянда Из Лампочек

Brucehag,14. 1. 2023 15:46

Проектируя уличное освещение, нужно учесть все возможные способы энергосбережения https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/1-642339341169-prozrachnie-lampochki-1w-dlya-belt-laita
Самым популярным считается установка датчиков движения (инфракрасные детекторы) https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/195474176-244767563591-belt-lait-dvuhzhilnii-chernii-i-belii-s
Существует ошибочное мнение, что датчик может срабатывать на домашних животных и птиц https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/1-637115709091-dyuralait-kruglii-be-zon

6 https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/1-706497614521-oblegchennaya-girlyanda-so-svisaniem-s-p
3 https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/1-288592881193-tsvetnie-lampochki-svetodiodnie-matovie
10 https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/195474176-992165094149-belt-lait-dvuhzhilnii-belii-i-chernii-s
В целях резервирования кабельных распределительных линий между крайними светильниками соседних участков для магистральных улиц городов рекомендуется предусматривать нормально отключенные перемычки (резервные кабельные линии) https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/195474176-244767563591-belt-lait-dvuhzhilnii-chernii-i-belii-s

6 https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/1-637115709091-dyuralait-kruglii-be-zon
3 https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/
8 https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/195474176-992165094149-belt-lait-dvuhzhilnii-belii-i-chernii-s
Светильники уличного освещения и наружного освещения промышленных предприятий допускается присоединять к самостоятельным проводам или к специально предназначенным для этого фазным и общему нулевому рабочему проводам электрической сети города (промышленного предприятия) https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/

Дачу можно назвать личным курортом, и качество отдыха на нем во многом зависит от оформления участка https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/195474176-244767563591-belt-lait-dvuhzhilnii-chernii-i-belii-s
Днем придомовую территорию украшают цветы, ровные дорожки и садовые деревья, но с наступлением сумерек вся красота прячется https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/195474176-244767563591-belt-lait-dvuhzhilnii-chernii-i-belii-s
В ночное время вернуть былую привлекательность помогут светильники уличные для дач https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/profi
В статье рассмотрим основные разновидности и дадим рекомендации по выбору конкретных устройств https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/1-772320672151-retro-girlyanda-so-svisaniem-10m-na-cher

Прожекторы https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/1-772320672151-retro-girlyanda-so-svisaniem-10m-na-cher
Вариант относится к точечному освещению и не может быть основным https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/1-446351617956-oblegchennaya-girlyanda-s-prozrachnimi-t
Выбранный элемент предназначается для выделения конкретного участка во дворе — красивой клумбы или фасада дома https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/1-772320672151-retro-girlyanda-so-svisaniem-10m-na-cher
К преимуществам относится возможность выбора регулировки яркости и мощности освещения https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/195474176-992165094149-belt-lait-dvuhzhilnii-belii-i-chernii-s

Обычно провода проводятся под землей, для этого заранее прокапывают канавки под укладку кабелей https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/1-637115709091-dyuralait-kruglii-be-zon
Это необходимо сделать одновременно с бурением шурфов под столбы https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/profi

Обязательное Вступление В Сро

WilliamMayok,14. 1. 2023 15:44

За 1 день От 15 000 р https://гклидер.рф/kontakty/

Как вступить в устойчивую СРО для бизнеса Московской области без посредников?
Претендент на вступление формирует основную документацию (правоустанавливающие документы предприятия и сертификаты специалистов); Все собранные документы подаются в саморегулируемую организацию, и к ним прикладывается заявление; Сотрудники СРО обрабатывают заявку и выносят решение; В случае положительного решения заключается договор; Претендент оплачивает необходимые взносы на вступление (сюда входят платежи в компенсационный фонд, вступительный и членский взносы), а также оформляет страховой полис; Юрлицо или ИП вступает в саморегулируемую организацию и вместе с тем получает выписку из реестра членов СРО (ранее ) https://гклидер.рф/kak-vstupit-v-proektnuju-sro/

Когда документы будут готовы, мы вышлем скан-копии на email, а оригиналы отправим курьерской службой https://гклидер.рф/kak-vstupit-v-stroitelnuju-sro/
После получения сканов вы сможете подписывать договоры, быть участником тендеров, заниматься проектированием, изыскательными работами или строительством https://гклидер.рф/kak-vstupit-v-stroitelnuju-sro/

Во-первых, допуск СРО – это показатель солидности компании, высокой квалификации ее персонала, ответственного подхода к ведению деятельности https://гклидер.рф/kak-vstupit-v-stroitelnuju-sro/
Все вместе это повышает значимость организации в глазах заказчика, являясь конкурентным преимуществом компании https://xn--c1acdkjg2b.xn--p1ai/anodpocpkpp-lider/

от 62 600 руб https://xn--c1acdkjg2b.xn--p1ai/anodpocpkpp-lider/

Щебень Для Дорожного Строительства

RonaldMax,14. 1. 2023 15:43

Цемент м400 д20Б – включает в себя всю область применения марки м400 с 20% примесей https://www.cemstroykom.ru/products/shifer/aceid/
Кроме того он считается более качественным в силу интенсивного нарастания скорости затвердевания в начальный период https://www.cemstroykom.ru/products/truby/truby-beznapornye/

/ - Центр комплектации строительства- Снабжение крупных объектов- Отгрузка по всей России!Мы работаем только с юридическими лицамиМинимальный заказ от 30 000 рублей+7 (391) 234-71-13Каталог товаровЕщёЦемент в мешках
/ - Центр комплектации строительства- Снабжение крупных объектов- Отгрузка по всей России!Мы работаем только с юридическими лицамиМинимальный заказ от 30 000 рублей+7 (3952) 43-61-17Каталог товаровЕщёЦемент М400 (50 кг)
Сделать безошибочный поиск стройматериалов, особенно при условиях большого выбора, очень тяжко https://www.cemstroykom.ru/price-list/asbestocementnye-truby/
Нужно не только исходить из потребностей их вероятностей, но и приобрести качественный материал от большего производителя https://www.cemstroykom.ru/
Применение одних и тех же материалов может быть в нескольких типах работ https://www.cemstroykom.ru/products/shifer/shifer-ploskij/
Учитывая их особенности, можно подобрать лучший вариант https://www.cemstroykom.ru/products/shifer/shifer-volnovoj/


Так, в старой и новой системах обозначения одного и того же материала без добавок будут выглядеть следующим образом: М400 Д0 и ЦЕМ I 32,5Б https://www.cemstroykom.ru/products/shifer/shifer-volnovoj/
Причём, наличие и процентное содержание добавок в старой маркировке отражается цифрой после буквы Д (от 0 до 20), а в новой римским символом перед значением прочности (I или II) https://www.cemstroykom.ru/products/cement/m400/
Буквенный индекс в обозначении материала согласно ГОСТ от 2003 г https://www.cemstroykom.ru/price-list/asbestocementnye-truby/
показывает скорость затвердевания конкретного портландцемента: Б быстротвердеющий, Н нормальнотвердеющий https://www.cemstroykom.ru/

Косметика Магазин Интернет

JasonSow,14. 1. 2023 15:10

Магнитотерапия является популярной практикой, которая была позаимствована из китайской народной медицины https://energetix.vip/catalog/kolca_bizhuteriya/
Браслеты с магнитными вставками всегда пользовались популярностью: люди их носили из-за наличия медицинских показаний или использовали просто в качестве ювелирного украшения для профилактических целей https://energetix.vip/catalog/sergi_bizhuteriya/sergi_gvozdiki_pusety/1581/

Сегодня так называемые браслеты от давления приобрести реально в любой аптеке, но не только в этих учреждениях торгуют браслетами https://energetix.vip/catalog/sergi_bizhuteriya/sergi_gvozdiki_pusety/1581/
В интернет-магазинах тоже можно заказать подобную конструкцию https://energetix.vip/catalog/braslety/

При ношении этого аксессуара задействованы акупунктурные точки запястья, которые воздействуют на мозг человека специальными импульсами, приводят к ускорению работы всей мышечной системы организма в целом https://energetix.vip/info/brands/orbitlonglife/

избавлять от дерматологических болезней и аллергических реакций; устранять отдельные формы патологий опорно-двигательной системы; нормализовать сон и лечить депрессию; устранять головные боли и половую дисфункцию https://energetix.vip/catalog/omagnichivanie_vody/

Такие магниты считаются редкоземельными https://energetix.vip/catalog/kulony_energetix/
Они состоят из неодимового сплава, бора феррита и редкоземельных металлов https://energetix.vip/catalog/kolca_bizhuteriya/
Они обладают достаточно мощным действием, даже самые небольшие из них могут поднять 10 кг https://energetix.vip/catalog/sergi_bizhuteriya/

Купить браслет https://energetix.vip/catalog/kosmetika/

MOM TAKES A DRIVE A HORSE COITION PORN

Timothysit,14. 1. 2023 15:02

Jean, his mommy's younger sister, arrived at the parliament bright and early on Saturday morning.

"Hi squirt," she said. Rick didn't resent the slate it was a moniker she had assumed him when he was born. At the convenience life, she was six and design the repute was cute. They had always been closer than most nephews and aunts, with a normal miniature bit of skirt thought get ready she felt it was her bit to nick liberate misery of him. "Hi Jean," his female parent and he said in unison. "What's up?" his care for added.

"Don't you two muse on, you promised to ease me clutch some furniture out to the storage shed at Mom and Dad's farm. Didn't you attired in b be committed to some too Terri?"

"Oh, I fully forgot, but it doesn't matter because of it's all separated in the aid bedroom." She turned to her son. "Can you usurp Rick?"

"Yeah," He said. "I've got nothing planned seeking the day. Tod's out-moded of village and Jeff is laid up in bed, so there's no rhyme to lynch unconfined with."

As muscular as Rick was, it was still a lot of work to pressure the bed, chest and boxes from his aunts line and from his own into the pickup. Finally after two hours they were genial to go. Rick covered the responsibility, because it looked like rain and parallel with had to move a link of the boxes centre the goods background it on the bum next to Jean.

"You're effective to participate in to remain on Rick's lap," Jean said to Terri, "There won't be adequate lodgings otherwise."

"That pleasure be alright, won't it Rick?" his mother said.

"Fit as extended as you don't weigh a ton, and abduct up the sound side of the business," he said laughing.

"I'll suffer with you know I weigh inseparable hundred and five pounds, boyish bloke, and I'm exclusive five foot three, not six foot three." She was grinning when she said it, but there was a baby segment of boast in her voice. At thirty-six, his mother had the trunk and looks of a capital fashion senior. Although infrequent high shape girls had 36C boobs that were robust, solidify and had such flagrant nipples, with the addition of a gang ten ass. Vocation his attention to her portion was not the kindest preoccupation she could be subjected to done.

He settled himself in the seat and she climbed in and, placing her feet between his, she lowered herself to his lap. She was wearing a scrawny summer dress and he had seen only a bikini panty cortege and bra beneath it. He straightaway felt the heat from her main part whirl into his crotch area. He turned his viewpoint to the parkway ahead. Jean pulled away, and moments later they were on the motherland road to the farm, twenty miles away.
https://squirting.world/videos/29556/girls-rush-the-animation-episode-1-hentai-sex/

Гузоперевозки

RichardFieby,14. 1. 2023 14:44

Персональный менеджер 24/7 https://vtorservice.ru/vtorsyre/

Перевозка Заказать отдельную машину https://vtorservice.ru/ceny/

Перевозка транспортными компаниями из Иркутска https://vtorservice.ru/uslugi/usluga/

Перевозка за город:
За поиск лучшего варианта грузоперевозки вы не заплатите ни копейки https://vtorservice.ru/kontakty/

Обращаем ваше внимание, что помимо стоимости перевозки, транспортная компания может взымать плату за дополнительные услуги: упаковка, пломбирование, сортировка и прочее https://vtorservice.ru/vtorsyre/

Продать Авто Сразу

Arnulfohoasp,14. 1. 2023 14:44

1 https://vykupauto55.ru/vykup-mercedes-benz/
1 https://vykupauto55.ru/vykup-opel/
3 https://vykupauto55.ru/vykup-infiniti/
Данные, которые предоставляются сайту, в целях осуществления оказания услуг и/или продаже товара и/или предоставления других ценностей для посетителей сайта, в соответствии с деятельностью настоящего ресурса:
После того, как придет письмо, уведомляющее о прекращении или приостановлении уголовного дела, владелец автомобиля может обратиться в ГИБДД и заявить о желании снять машину с учета https://vykupauto55.ru/vykup-volvo/

Здесь в России, бывает не разберешься, а тут Германия https://vykupauto55.ru/vykup-volkswagen/
Можно попробовать снять авто с учета через посольство или отправить (передать) документы с номерами владельцу https://vykupauto55.ru/vykup-arestovannyh-avto/
Насчет списания, узнайте в ГИБДД!
Дача в Дрокино на просторном участке https://vykupauto55.ru/vykup-gaz/
Местонахождение: Емельяновский район, с https://vykupauto55.ru/vykup-avto-kruglosutochno/
Дрокино, СНТ Палати, ул https://vykupauto55.ru/vykup-lexus/
3-Дачная А теперь в подробностях: - Земельный участок, 20 соток, ровный, правильной формы https://vykupauto55.ru/vykup-ford/
Подъезд к даче круглогодичный https://vykupauto55.ru/vykup-gaz/
- Дом и строения: на территории небольшой домик, требует внутренней отделки https://vykupauto55.ru/vykup-gaz/
https://vykupauto55.ru/vykup-amerikanskih-avto/
https://vykupauto55.ru/vykup-yaponskih-avto/

Прежде, чем писать заявление о снятии с госрегистрации, необходимо обратиться в полицию и оповестить сотрудников об угоне авто, для возбуждения дела уголовного характера на основании хищения транспортного средства https://vykupauto55.ru/vykup-kitayskih-avto/

Заявление необходимо, чтобы человек смог поставить авто на учет (если транспортное средство списано в утиль) https://vykupauto55.ru/vykup-skoda/
А если прекратили регистрацию, то заявление не требуется https://vykupauto55.ru/vykup-yaponskih-avto/
Ему нужно, вот пусть и действует https://vykupauto55.ru/vykup-kitayskih-avto/
Приезжает к вам и вы вместе посещаете ГИБДД, пишите заявление на восстановление (если платить, пусть платит он) https://vykupauto55.ru/vykup-infiniti/
Можете написать доверенность, чтобы новый владелец смог сам восстановить автомобиль https://vykupauto55.ru/vykup-suzuki/

3d Видео Очки

AntonioWrown,14. 1. 2023 14:42

Если оценивать какие-то показатели, то стоит ориентироваться в первую очередь на количество упоминаний о компании, количество прямых заходов и брендовые запросы https://video-sfera.ru/video/virusnye-roliki
Показатели в виде процентов отказов, глубины просмотра страницы уже второстепенны https://video-sfera.ru/video/explainer

Какие документы нужно оформить для создания видеоролика https://video-sfera.ru/design/3d-vizualizaciya-interer

37 https://video-sfera.ru/video/3d-roliki

В этом случае, как и с предыдущим вариантом, видеореклама встраивается в начале основного ролика https://video-sfera.ru/video/2d-rolik
Пропуск такой рекламы возможен только с 5 секунды https://video-sfera.ru/video/kejsy

Звезда женского американского футбола рекламирует Toyota https://video-sfera.ru/blog/post/panoramnoe-video-trend-videomarketinga-2020-20__
Рекламное агентство: Burrell Communications https://video-sfera.ru/blog/post/sozdanie-imidzhevogo-filma

В постановочном видео актёры разыгрывают историю, близкую потенциальному клиенту в повседневной жизни, тем самым устанавливая с ним эмоциональную связь https://video-sfera.ru/video/korporativnyj-film

Экой фильм посоветуете поглядеть сверху сайте КиноГо?

WilliamMob,14. 1. 2023 11:01

Разве что отнюдь не уходить с головой на элементу, то сюжет настоящего фильма можно описать яко: богатенькие аристократы решили поохотится сверху людей. Можно помянуть громадное мера кинокартин всего схожим сюжетом… через «Трудной мишени» Джона Завиваю, до «Желания» 2019 года.

ЯЗЫК всякой холста, были свои могутные стороны. Около этто был хороший экшен и удар, в течение комбинации один-другой интересным сюжетом, где-то хлесткий юморок равным образом обилие кровавых сцен. Так вот, «Царская юкер» — целая противоположность, справившая в себя все худшее что только можно.
https://tv.kinogo.si/37224-shok.html
Фотосюжет, как автор уж видим, даже не вторичен… спирт ясно как день затёрт до дыр. А разве что нет оригинальности, то надо хватать неизвестно чем другим. Тема чем? Ведь драйва также экшена в течение картине — нет, задора я бы не сказал, сантименты боязни чи хотя желание боязни — как и нет, хотя яко (а) также юмора.

Герои толком неважный ( раскрыты, ясно а также они элементарно не увлекательны, а их усилия приглушенны (а) также нелогичны. Кричать истошным голосом двум минуты, ширли-мырли, шевелись прыгайте в течение машинку, что-что когда наконец шиздец сползли — выясняется яко машина еще не завелась… хотя бы каждая секунда обреталась сверху счету.

Ну что-что диалоги просто творение автомобиль… раз-два ян герои якобы одно, а посредством минуту особь статья (хорэ меня, уходите. Хорошо как скажешь… твоя милость иди в течение флейта сторону а ты да я в эту. Я бы не сказал, эго вам бессчетно брошу…).
https://tv.kinogo.si/37224-shok.html
Есть множество других кинокартин относительно «жажду на людей», яко хороших, яко равно плохих. Этая ну картина мало-: неграмотный тянет в течение себе ни к чему последнего, удивительного чи хотя б интересного. Бессчетно тратьте домашнее время, найдите что-то сильнее увлекательное…

Your Next Job in Web3 & Crypto

Jamesglila,14. 1. 2023 6:03

Watch Out for the Top 10 High-Paying Web3 Jobs to Know in 2023:
https://website81200.mpeblog.com/38352263/many-developers-are-presently-advancing-to-a-job-in-web3