Jdi na obsah Jdi na menu
 


bišonci

bolonacek.jpg

 

ANGLICKÝ NÁZEV:
angl.: Bolognese; fr.: Bichon Bolognese; čes.: Boloňský psík, Boloňáček

Země původu:
Itálie

Historie:
Toto plemeno pochází původem z Itálie, stejně jako např. maltézský psík, italský chrtík, neapolská doga apod. Není jasné, jak toto vzniklo, ale předpokládá se, že křížením maltézáčka a malého bílého pudla. Boloňští psíci byli známí již v odobí starověkého Říma. V 11. a 12. století bylo toto plemeno velice oblíbené a v renesanci patřilo mezi nejoblíbenější dary. Tyto pejsky vlastnily např. Marie Terezie, carevna Kateřina II. a madame Pompadour. Na obrazech slavných malířů jako Tizian, Goia, Carpacia atd. jsou vyobrazení pejsci, velice podobní boloňáčkům (není jisté jestli to nebyl třeba bischon frise, se kterým se v té době ještě hodně zaměňoval). V roce 1882 byl v Itálii zřízen registr, kde se zapisovali čistokrevní chovní psi. Po válce zůstal boloňský psík už jen u jediného chovatele(Maria Persichiho), který t oto plemeno

zachránil před vyhynutím. Po roce 1979 se manželé Bonannovi rozhodli pokusit se o rozšíření chovu. Jelikož ovšem většina z papírových pejsků měla závažné vady, hledali pejsky bez průkazu původu, zato odpovídající standardu. A tak se jim po několika letech podařilo chov opět obnovit.
Zakladatelkou chovu tohoto plemene je u nás paní Hildegarda Kuběnová, která si v roce 1987 přivezla svou první fenku Amandu von Dato.

Popis:
Boloňský psík je na první pohled zavalitý, avšak kompaktní pejsek, pokrytý chmýřovitě načechranou srstí bílé barvy. Je kvadraticky stavěný tzn. jeho výška v kohoutku se rovná jeho délce. Lebka je mírně vejčitého tvaru, spíše plochá v horní části, délka lebky je o trochu delší, než délka čenichu. Hlava má střední délku, dosahuje 1/3 jeho výšky v kohoutku, a výrazný stop. Nos je ve stejné linii jako nosní hřbet, při pohledu z profilu je jeho přední strana vertikální, je velký a musí být černý. Délka čenichu se rovná 2/5 délky hlavy. Oči jsou posazené téměř na přední části, jsou dobře otevřené a větší, než je obvyklé. Oční víčko je okrouhlé, oko nesmí být vystouplé, oční bělmo není viditelné. Lemy očních víček musí být černé a duhovka tmavé barvy. Uši jsou vysoko nasazané, dlouhé a visící, v místě nasazení dosti pevné, mírně odstávající od hlavy. Krk je bez laloku, jeho délka se rovná délce hlavy. Kohoutek je z pohledu horní linie nápadný jen mírně. Z profilu jsou záda rovná, v oblasti ledvin mírně do oblouku. Hruď má objemnou, spadající až do úrovně loktů. Ocas je posazený v linii zádi, je nošený v zatočení přes záda.

Výška v kohoutku:
pes - 27 až 30 cm.
fena - 25 až 28 cm.
výška u psů pod 25 a nad 33 a u fen pod 22 a nad 32 je závažná vada, vyřazující z chovu

Délka trupu je stejná jako výška v kohoutku.

Váha:
Boloňský psík váží od 2,5 do 4kg.(pokud si svého miláčka nevykrmíte)

Ocas:
nesen v oblouku nad hřbetem

Srst:
Středně dlouhá(okolo 10cm), po celém těle, nikdy nepřiléhá, na tlamě kratší, připomínající "afro", přiznaná barva je čistě bíla, bez skvrn nebo jiných odstínů bílé.

Charakter:
Boloňský psík je veselý, milý, přítulný a roztomilý společník, je to hravý a lehce přizpůsobivý pejsek. Je odvážný, podnikavý, poslušný a velmi učenlivý, dokáže se naučit spoustu pěkných kousků pro pobavení. Je to takový domácí šašek a klaun. Nekouše a není agresivní. K cizím lidem je nedůvěřivý, spíše rezervovaný, avšak svou rodinu bezmezně miluje. Rád se proběhne po zahradě, ale nepohrdne ani procházkami a to klidně i dlouhými. Nikdy však sám, vždycky v doprovodu svého páníčka. Miluje společnost dětí, ale přizpůsobí se klidně i starším lidem. Pro svoji úžasnou povahu si vysloužil přezdívku "antistresový pes".

Péče:
Boloňský psík vyžaduje pravidelnou péči o srst. Pokud je srst pevnější, stačí česat 1x týdně, jemnější variantu je dobré česat alespoň 1x za dva dny. Chloupky v okolí čenichu a očí je nutné pravidelně česat a mýt. Je velmi důležité udržovat čisté oči, zabrání se tak nadměrnému slzení a tím i nežádoucímu zabarvení srsti v jejich okolí. Chloupky v uších je třeba odstraňovat a chloupky mezi polštářky na tlapkách je nutné zastříhávat a to hlavně v zimě. Boloňský psík však nelíná, při pravidelném kartáčování se odumřelé chlupy na hřebenu spolehlivě zachytí. Hodí se výhradně pro držení v bytě, a to i nevelkých rozměrů.

Průměrná délka života:
Boloňský psík se průměrně dožívá 14 - 15 let

Využití:
Společenský pes ;-)

bison.jpg  

ANGLICKÝ NÁZEV:
fr.: Bichon Havanais; angl.: Havanese; čes.:Havanský psík, Havanský bišonek
PŮVOD:
Havanský psík (Havanský bišonek) patří do skupiny bišonků, známých již od 17. a 18. století. Lze předpokládat, že tito psi byli španělskými osídlenci přivezeni na Kubu, kde došlo k jejich přeměně a odlišení od ostatních bišonků. Po několik staletí byli ve Španělsku oblíbení psi, které Havanský psík připomíná svým vzhledem, veselou povahou a strukturou srsti. Začátkem 20. století byla existence plemene ohrožena, ale zásluhou chovatelů v USA byl Havanský psík zachráněn a dále šířen, jeho zániku se tak zabránilo.
POPIS:
Havanský psík je statný, malý pes, pes silné konstituce, téměř hranatého tvaru. Končetiny jsou silné. Je hojně pokrytý měkkou,dlouhou, hustou a zvlněnou srstí. Jeho pohyb je živý a pružný. Výjimečně snadno a lehce se cvičí. Je laskavý, přirozeně šťastný a přívětivý, také však okouzlující a hravý, je v něm ukrytý malá kousek šaš   ka. Miluje děti a s nimi nekonečné 

 

 

hry.
Hlava je střední délky, s širokou, mírně zakulacenou lebkou a vystouplým čelem. Čenich je černý, postupně se zužující. Rty má jemné, těsné a hubené, líce jsou jemné a nenápadné. Oči jsou velké, mají mandlový tvar a hnědé zbarvení v odstínu tak tmavém, jak je to jen možné. Uši má posazeny vcelku vysoko, volně spadají podél lící, jsou lehce kulatě zakončeny. Krk je střední délky. Délka těla mírně přesahuje jeho výšku v kohoutku. Záda jsou rovná, nad ledvinami mírně klenutá. Ocas je nesený vysoko, je buď ve tvaru biskupské berly nebo je rolovaně přetočen přes záda, je vybaven pernatou, dlouhou srstí, hedvábné struktury. Přední nohy má rovné, souběžné a štíhlé, jejich kosti však mají dobrou strukturu. Vzdálenost od země k lokti nesmí být větší než vzdálenost mezi loktem a kohoutkem. V závislosti na jeho od přírody šťastné povaze má Havanský psík překvapivě lehký krok a pružnou chůzi.
VÝŠKA:
Havanský psík má v kohoutku 23 až 27 cm, s tolerancí od 21 do 29 cm.
VÁHA:
Havanský psík váží v rozmezí 3 až 6 kg. (Standard FCI přesnou váhu neuvádí.)
SRST:
Havanský psík má podsrstí vlněné, avšak ne příliš rozvinuté. Jeho krysí srst je velmi dlouhá, u dospělého psa měří 12 až 18 cm, je měkká, jemná a vlněná, může mít zvlněnou nebo kadeřavou formu. Veškeré úpravy srsti, zastřihávání nebo trimování jsou zakázány. Pouze úprava konečků srsti na tlapkách je povolena, a také mírné zastřihnutí srsti na čele, tak aby zcela nepřekrývala oči, je povolené.
Existují 2 druhy zbarvení:
1.)vzácné čistě bílé, s různými odstíny srnčí hnědé a havanské hnědé (tabáková, červenohnědá) ,
2.)povolené je také uznané zbarvení či místa (bílé, srnčí, havanské hnědé) s černými skvrnami a zcela černé.
CHARAKTER:
Havanský psík je chytrý a poslušný pes, oddaný své rodině, zbožňuje děti, k neznámým lidem se však někteří jedinci chovají podezřívavě. Je to skvělý přítel a společník pro všechny členy rodiny.
PÉČE:
Havanský psík má srst, která vyžaduje mnoho péče. Je nutné ji pravidelně a pečlivě kartáčovat a česat, a také potírat speciálním roztokem proti lámání chlupů. Chlupy, které vyrůstají mezi polštářky na tlapkách musíme pravidelně zastřihávat.
PRŮMĚRNÁ DÉLKA ŽIVOTA:
Havanský psík se průměrně dožívá 14 až 15 let.
VYUŽITÍ PŮVODNÍ:
Společník.
VYUŽITÍ DNES:
Společník.
PLEMENO:
FCI IX. - Společenská plemena a toy.
Sekce 1 – Bišonci a příbuzná plemena.
Bez pracovní zkoušky.
OFICIÁLNÍ ZKRATKA V ČR :
HAV :-))

juhuhuh.jpg

Když se lvíček v roce 1960 objevil v Guinnessově knize rekordů jako nejvzácnější plemeno psů na světě, málokdo věděl jak vlastně takový pejsek vypadá. Zvláštní, protože v dobách své největší slávy byl lvíček jedním z nejpopulárnějších společenských psíků. Lvíčci, nebo jim velmi podobní psi byli velmi oblíbenými mazlíčky vysoké šlechty po několik století. Vlastnila jej například princezna Kateřina von Mecklenburg z Německa, ale také italská velmi zámožná a mocná rodina Medicejů. Můžeme je dodnes sledovat v uměleckých dílech po celé Evropě již od 13. století. Na svých obrazech je ztvárnili takoví velikánové jako například Eyck, Tiziano, Cranach, Mostaert, Coques a hlavně Dürer a Goya. Právě na jednom z nejznámějších Goyových obrazů - Vévodkyně z Alby (viz. obrázek) je vyobrazen lvíček. Lvíček je tedy bezpochyby velmi starým plemenem.
V knihách a encyklopediích se lvíček objevuje již od roku 1555. Francouzský přírodovědec Buffon lvíčka pojmenoval Bichon de Petit Chien de Lion (malý lví bišonek) a francouzi se od té doby považují za zemi původu. Dnes je oficiální název Petit Chien Lion, ale mnohem více se na celém světě používá z němčiny převzatý Löwchen, nebo Lowchen pro anglicky mluvící země.
Proč tedy lvíček, kdysi tak oblíbený, na počátku 20. století málem vyhynul? Pravděpodobně s klesajícím významem tradiční šlechty klesala i obliba jejich miláčků. Všichni dnešní milovníci tohoto krásného plemeno můžeme děkovat jisté madam Bennertové z Bruselu, která se zasloužila o znovuvzkříšení lvíčků. Po 2. světové válce, když byli lvíčci z jediné chovatelské stanice na světě doslova vyhozeni na ulici, posbírala typově odpovídající jedince a díky trpělivé chovatelské práci se jí podařilo zastavit zdánlivě neodvratný konec tohoto plemene.

 

ANGLICKÝ NÁZEV:
bisonek-frise.jpegangl.: Bichon Frise; fr.: Bichon á poil frisé
PŮVOD:
Bišonek patří do velmi starobylé skupiny bišonků, bílých "dámských" psíků, kteří prokazatelně existovali již ve starověku. V období středověku byl Bišonek oblíbencem královských rodin v Itálii a ve Francii. Předpokládá se, že ho do Španělska na ostrov Tenerife dovezli španělští nebo finští námořníci a z ostrova se pak Bišonek již snadno dostal na kontinent. Dlouhou dobu vypadali tak, jak je ve 14. století námořníci objevili a neměnili se. V 16. století se na královském dvoře a mezi dvořany byl Bišonek velice populární. Na konci 19. století se však stal již jen zcela obyčejným pouličním psem. Teprve po první světové válce získal svůj ušlechtilý status. Bišonek byl uznán FCI, AKC, CKC, KCGB, ANKC
POPIS:
 Bišonek je veselý a hravý malý pejsek, se živou chůzí, s kadeřavou, dlouhou, měkkou a sněžně bílou srstí

Rty jsou tenké a černé. Líce jsou jemné, ne příliš svalnaté. Oči má velmi tmavé, s tmavými očními víčky, kulatého, nikoli mandlového tvaru, živé, ne příliš velké, neukazují žádné bělmo a nesmí být příliš vystouplé. Uši jsou zavěšené a dobře porostlé dlouhou, jemně vlnitou srstí. Krk je vcelku dlouhý, nesený hrdě a vysoko, jeho délka je zhruba v třetině délky těla. Ocas je posazený poněkud níže, než u Pudla, je nesený vzhůru, není rolovaný, ale půvabně zatočený přes linii páteře.
VÝŠKA:
Výška v kohoutku by neměla přesahovat 30 cm. Menší rozměr je výhodou.
SRST:
Bišonek má srst jemnou, hedvábnou a velmi kadeřavou. Jeho spirálovitá srst připomíná srst mongolských koz, není však provázkovitá, měří 7 až 10 cm. V základě je přiznáno pouze bílé zbarvení, některé kluby však do 19 měsíců věku Bišonka také krémové nebo meruňkové skvrny na bílém podkladě.
CHARAKTER:
Malý Bišonek vás potěší, je to nezaměnitelný přítel a společník pro milovníky malých plemen. Je veselý a temperamentní, vždy připravený ke hře. Rád se učí všemožným kouskům, vyniká inteligencí a přizpůsobivostí. Vyrovnaný, nebojácný, přátelský k dětem i ke zvířatům
PÉČE:
Bišonek má srst, která vyžaduje mnoho pravidelné péče. Je třeba ji každý den pročesávat, a také pravidelně, asi jednou za 3 měsíce, přistřihovat, a to do určitého modelu. Nezapomeňte mu hlídat a přistřihovat chloupky u očí a na tlapkách. Bišonek nelíná, při pravidelném kartáčování se srst na hřebenu spolehlivě zachytí.
PRŮMĚRNÁ DÉLKA ŽIVOTA:
Bišonek se průměrně dožívá 13 až 14 let.
VYUŽITÍ PŮVODNÍ:
Společník.
VYUŽITÍ DNES:
Společník.
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

daftar slot

Eugenedus,5. 2. 2023 9:03



Permainan slot online adalah salah satu jenis permainan yang paling populer saat ini. Terdapat banyak provider yang menyediakan permainan slot online dengan berbagai fitur dan tingkat keuntungan yang berbeda-beda. Beberapa provider terkemuka seperti Play n Go, Microgaming, Pragmatic Play, Slot88, Playtech, Joker123, dan Spadegaming dapat membantu pemain untuk memperoleh keuntungan lebih besar.

Play n Go, misalnya, memiliki fitur unik seperti bonus dan jackpot yang membantu pemain untuk memperoleh keuntungan lebih besar. Microgaming juga merupakan provider yang sangat terkenal dan memiliki tingkat keuntungan yang tinggi, serta fitur bonus yang sangat menarik. Pragmatic Play, di sisi lain, memiliki beberapa game slot online yang sangat menyenangkan dan memiliki tingkat keuntungan yang baik.

Slot88 memiliki tingkat keuntungan yang tinggi dan fitur bonus yang menarik, serta beberapa game slot online yang sangat menyenangkan. Playtech juga memiliki tingkat keuntungan yang tinggi dan fitur bonus yang menarik, serta beberapa game slot online yang sangat menyenangkan. Joker123 dan Spadegaming juga memiliki tingkat keuntungan yang baik dan fitur bonus yang menarik.

Пoлyчи бoнyс за региcтpацию и игpaй пpямo ceйчаc

JamesLiact,1. 2. 2023 21:11

Топовoe oнлайн кaзинo,
peгистрирyйся, пoлyчай бoнyс и наcлаждaйся мнoжестoом слoтoв

https://tinyurl.com/24hkzr86

Аква изделия и фонтаны на заказ

Sergput,31. 1. 2023 8:52

Здравствуйте товарищи
Наша предприятие мы занимаем первое место по качеству и цене производства аква продукции в Киеве. Вас может заинтерсовать:
Наша сайт -
Заходите и выбирайте -

jogo de terror da mina de bitcoin

ScottHorne,31. 1. 2023 1:21

Furthermore, thanks to the entirely decentralized Blockchain, all of your transactions (deposits/withdrawals) are always secure and anonymous.Payment Methods and Payout Times: 4.Years after the tragic journey, we take viewers below deck to understand how an unsinkable ship was lost along with 1,500 souls. https://www.noahsarkctcf.com/forum/welcome-to-the-forum/ranhura-bitcoin-aposta-10 Ranhura bitcoin aposta 10 The site is known for offering excellent game variety, interesting bonuses, and one of the better collections of video poker around.Junte-se hoje para receber bonus e lucros enormes.The online Bitcoin casino is operating since 2001 and which is one of the premium games of the most popular Winning Poker Network (WPN).O slot esta disponivel em duas versoes: computador completo e movel.Bitcoin has already won against the competition.Crie seus proprios videos musicais.On the one hand, Tom Brady has money to burn.The multi cryptocurrency, as well as online Bitcoin Casino marketplace, is most popular for its dice as well as casino betting.Are crypto casino payments anonymous?

Active_BTC_Balance_0.8435_BTC

DonaldGak,30. 1. 2023 15:34

Your balance is $14951
To transfer funds, go to your account
https://ca295.bemobtrcks.com/go/d6b3380d-070c-4ab7-a35b-7e70c5d1c96a?
The link is active for 3 hours

Пoлyчи бoнyс за региcтpацию и игpaй пpямo ceйчаc

JamesLiact,29. 1. 2023 18:30

Топовoe oнлайн кaзинo,
peгистрирyйся, пoлyчай бoнyс и наcлаждaйся мнoжестoом слoтoв

https://tinyurl.com/4y39sa7r

slot de casino de bitcoin grГЎtis de bitcoin por diversГЈo

ScottHorne,29. 1. 2023 8:49

The token is based on a global payment platform that operates using open source technology.Bitcoin’s USD value in November 2015 was almost identical to 2014 and the price increase was as well.Se for muito para voce, desconsidere este metodo de pagamento. https://www.sarathi-consulting.com/forum/welcome-to-the-forum/teoria-do-jogo-de-nao-caca-bitcoin-mining Teoria do jogo de não-caça bitcoin mining The following resources may be helpful as well: https://www.Always examine the licenses and certificates of a casino before playing.Para muitos jogadores novos, o bonus de boas-vindas e as promocoes como giros gratis sao algo essencial, ja que e visto como um premio adquirido pelos jogadores do Brasil ao abrir uma conta.Whether it’s by making sure we only offer secure casino sites, or teaching you how to stay safe while gambling online, we’re up to the challenge.O Bitcoin foi lancado ha mais de uma decada e, do zero ao topo, foi um caminho longo.No entanto, prometer algo extraordinario e o truque favorito de varios golpistas.A steady rise in volumes could push the price to $43,959.UNI tokens were initially distributed to platform users in a surprise airdrop Trades made on Uniswap require Ethereum “gas” fees, to pay for the transactions on the network Anyone can list an Ethereum token on Uniswap.Successively, a balance in trade activities could settle the price at $34,412.

Рисунки Знаменитых Художников

Robertimask,28. 1. 2023 22:34

Великие цивилизации старого мира работал в бронзе для искусства, с момента введения сплава для холодного оружия https://ot-ido.art/u/kalinin-dmitrij
Греки были первыми масштабировать фигуры размером до жизни https://ot-ido.art/work/view?id=1283
Существует несколько примеров в хорошем состоянии один с морской водой сохранились бронзовые теперь называется , который требуется кропотливая работа по приведению его в нынешнем состоянии для музейной экспозиции https://ot-ido.art/work/view?id=9885
Гораздо больше римские бронзовые статуи выжили https://ot-ido.art/work/view?id=7398

Авторские скульптуры – оригинальные бронзовые, из мрамора, бетона и других материалов – воплощение не только мировоззрения автора https://ot-ido.art/u/babkina-natala
Он выражает мысли, размышления, дух нации, переживания современников и классическое понимание мира, морали, личные эмоции и общественные проблемы https://ot-ido.art/work/view?id=1592
Но статуи становятся и символом – времени, персонального статуса, эстетических ценностей, корпоративного стиля, мечтаний и целей https://ot-ido.art/artist/page?id=329
Это исключительный подарок для человека с высоким положением в обществе, творческой натуре, руководителю, общественным, рекреационным и парковым организациям https://ot-ido.art/u/orlov-andrej
Миниатюра или целый монумент на заказ – эксклюзивное украшение интерьера, сада, просторного участка или парка https://ot-ido.art/artist/page?id=603

Камердинер приподнялся и прошептал что то https://ot-ido.art/work/view?id=2218
Тимохин, страдая от боли в раненой ноге, не спал и во все глаза смотрел на странное явление девушки в бедой рубашке, кофте и вечном чепчике https://ot-ido.art/work/view?id=4257
Сонные и испуганные слова камердинера – только заставили скорее Наташу подойти и тому, что лежало в углу https://ot-ido.art/u/krickaa-linda
Как ни страшно, ни непохоже на человеческое было это тело, она должна была его видеть https://ot-ido.art/work/view?id=1419
Она миновала камердинера: нагоревший гриб свечки свалился, и она ясно увидала лежащего с выпростанными руками на одеяле князя Андрея, такого, каким она его всегда видела https://ot-ido.art/work/view?id=2132

Ранее 8 века до н https://ot-ido.art/work/view?id=3948
э https://ot-ido.art/work/view?id=10563
люди еще не научились делать полые фигуры https://ot-ido.art/artist/page?id=646
До нас дошли малые целые фигуры https://ot-ido.art/u/visnevskij-andrej
Но с 8-го века до н https://ot-ido.art/u/sohov-konstantin
э https://ot-ido.art/u/sutova-tatana
в Древней Греции возникают полые скульптуры, какие ковали из нескольких листов бронзы https://ot-ido.art/work/view?id=3061
Иногда отдельные готовые доли статуи собирали на деревянном каркасе https://ot-ido.art/artist/page?id=386

Японский антиквариат — окимоно https://ot-ido.art/work/view?id=8986
Япония, конец 19 века https://ot-ido.art/work/view?id=6027
Слоновая кость (или бивень моржа) https://ot-ido.art/work/view?id=5181
На основании имеется иероглиф (подпись мастера - автора) https://ot-ido.art/work/view?id=5181

Одновременно с этой школой ваятелей процветала пелопоннесская школа в , во главе которой стоял , создавший идеальный тип в хризоэлефантинной статуе для храма этой богин он в особенности отличался искусством изображать юных атлетов и одним из таких изображений (, то есть копьеносцем) установил человеческого тела (так называемый Поликлета) https://ot-ido.art/u/kazimov-abbas

Лестница По Тетивам

JimmyKah,28. 1. 2023 22:29

С помощью уравнения: (а) в квадрате + (b) в квадрате = (d) в квадрате – вычисляется наша длина https://metstairs.ru/produkciya/lestnicza-na-tetivah
Нужное количество ступеней вычисляем по этой формуле, в результате высота ступени составит 179 мм или 167 мм https://metstairs.ru/kalkulyator-3
Свесом считается часть верхней ступени, что нависает над нижней https://metstairs.ru/produkciya/naruzhnye-lestniczy
Оптимальный размер свеса составляет 3-5 см https://metstairs.ru/kalkulyator-6
Размер ступеней будет увеличен еще на ширину так называемого свеса https://metstairs.ru/kalkulyator-6
У нас получаются основные параметры, которые необходимы нам для определения количества материалов https://metstairs.ru/produkciya/vintovye-lestniczy
Для двух косоуров нам потребуется профильная труба https://metstairs.ru/produkciya/lestnica-na-boltsah
Из уголков, которые для надежности укрепляем арматурой, опоры для ступеней (кобылки) сварим https://metstairs.ru
Эти ступени и подступени делаем из 4-мм железа и потом обшиваем деревом https://metstairs.ru/produkciya/naruzhnye-lestniczy

Лестница на второй этаж из металла может иметь 5 основных модификаций:
При устройстве связей тоже возможно образование трещин, но уже не только на стыке, а еще и в пристройки https://metstairs.ru/produkciya/krylczo-na-metallokarkase
Это происходит, если устроенные армированные связи не могут компенсировать неравномерную нагрузку, создаваемую домом и пристройкой https://metstairs.ru/karkasy-zakrytogo-tipa
Поэтому связанный фундамент для крыльца делают, если пристраивается оно к тяжелому дому и само — тяжелое и массивное, сделанное из армированного бетона https://metstairs.ru
Вторая сложность при таком решении — сделать связь качественной https://metstairs.ru/produkciya/naruzhnye-lestniczy
Для этого используют ребристую арматуру диаметром 12-16 мм, под которую с заданным диаметром сверлят в фундаменте отверстия https://metstairs.ru/kalkulyator-99
В них забивают арматуру и на ее основе вяжут каркас для крыльца https://metstairs.ru/produkciya/krylczo-na-metallokarkase

Любая конструкция, будь это уличная лестница на второй этаж в городском гипермаркете или лестница на улице в частном доме, требует соблюдения определенных мер, правил, изложенных в нормативных документах (СНиП и ГОСТ) https://metstairs.ru/kalkulyator-6
В полной мере это распространяется и на установку пандусов для инвалидов, монтаж пожарной лестницы наружной https://metstairs.ru/produkciya/lestnica-na-boltsah
Начинается работа с создания проекта: в нем определяется место установки лестницы, причем учитываются регламентируемые параметры ширины марша, ступеней, размеры пандусов для инвалидов, определяется материал, и обязательно содержится расчетная часть https://metstairs.ru/produkciya/lestnicza-na-tetivah

Правила конструирования https://metstairs.ru/produkciya/lestnica-na-boltsah

Недостатки металлических лестниц https://metstairs.ru/kalkulyator-6

Ванильный Порошок

LarryStase,28. 1. 2023 22:25

Кондитерский инвентарь https://nevkusno.ru/catalog/formy-dlya-mussovyh-tortov-i-pirozhnyh/silikonovaya-forma-multiflex-yayco-3d-mul3d-egg-silikomart/

Имея в своем арсенале качественный инвентарь можно:
Кулинарное искусство постоянно развивается и каждый повар и кондитер обязан следить за модными течениями, новыми техниками и приемами, чтобы быть на “гребне волны” https://nevkusno.ru/catalog/luxio-lyuksio/lux-gel-165-gel-dlya-nogtej-luxio-prerogative/
Поварской успех зависит не только от вкуса, таланта и умения приготовить и подать свой шедевр https://nevkusno.ru/catalog/cvety-s-edobnye-suhie/
Важную роль в этом “вкусном деле” играют качественные продукты и инвентарь, без которых не может обойтись ни один искусный кулинар и кондитер-любитель https://nevkusno.ru/catalog/ekstrudery/
Интернет-магазин Condishop изучает тенденции кулинарного дела и предлагает самые трендовые кондитерские ингредиентыи товары для выпечки и декора разных десертов https://nevkusno.ru/catalog/vanilin/

Форма подойдет для выпекания пирогов или тортов https://nevkusno.ru/catalog/shokolad-belyy/shokolad-belyy-34-kakao-irca-500-gr/
Форма выдерживает температуру от - 60 до 230 °С https://nevkusno.ru/catalog/ekstrudery/
Силикон не содержит вредный бисфенол-А и соответствует европейским стандартам качества https://nevkusno.ru/catalog/izomal-t/izomalt-beneo-palatinit-st-m-100-gr/
Он не имеет за https://nevkusno.ru/catalog/nespresso-/kofe-v-kapsulakh-nespresso-ispirazione-firenze-arpeggio-decaffeinato-10-sht/

Вырубки с интересной формой https://nevkusno.ru/catalog/svechi/


Гирлянда Narod Ru

Brucehag,28. 1. 2023 21:47

От используемого типа лампы в светильнике зависит яркость светового потока, длительность работы и ежемесячная стоимость освещения загородного дома https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/1-706497614521-oblegchennaya-girlyanda-so-svisaniem-s-p
Если брать во внимание дорогие по цене лампы, то часто переплата за них быстро окупается экономией электроэнергии https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/195474176-992165094149-belt-lait-dvuhzhilnii-belii-i-chernii-s
Энергосбережение — важный критерий в организации уличного освещения https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/

Закрепление самонесущего изолированного проводаМонтаж освещения продолжили установкой анкерных и поддерживающих зажимов https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/195474176-244767563591-belt-lait-dvuhzhilnii-chernii-i-belii-s
Подъем на монтажных лазах позволил не использовать автоподъемник, что существенно уменьшило стоимость монтажа https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/1-772320672151-retro-girlyanda-so-svisaniem-10m-na-cher
Защиту монтера от внешнего воздействия на месте работ обеспечивает закрытая рабочая одежда, каска, перчатки https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/1-220680002191-konnektor-dlya-belt-laita
Устойчивое положение с полной свободой рук обеспечивал монтажный пояс со страховочным ремнем https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/195474176-992165094149-belt-lait-dvuhzhilnii-belii-i-chernii-s
Натяжение СИП в анкерных пролетах выполнили лебедкой с захватом типа https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/1-220680002191-konnektor-dlya-belt-laita
Усилие тяжения контролировали по стреле провиса установленной проектом https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/1-706497614521-oblegchennaya-girlyanda-so-svisaniem-s-p
Закрепление анкерных зажимов на проводе проводили ключом с трещоткой, предварительно закрепив дужку зажима за анкерный кронштейн https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/v2
Параллельно с натяжением проводили демонтаж раскаточных роликов https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/1-637115709091-dyuralait-kruglii-be-zon

Настенные https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/profi
Настенные фонари красиво смотрятся у входной двери, на стенах беседки или веранды https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/195474176-244767563591-belt-lait-dvuhzhilnii-chernii-i-belii-s
В зависимости от дизайна участка можно подобрать светильники или в современном стиле https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/1-220680002191-konnektor-dlya-belt-laita

Представляют собой переносной вариант, не требующий прокладки электропроводки https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/195474176-992165094149-belt-lait-dvuhzhilnii-belii-i-chernii-s
Это практичное и экономичное решение для дачного участка https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/1-288592881193-tsvetnie-lampochki-svetodiodnie-matovie
Такая система работает автономно, включаясь при снижении солнечного света и отключаясь с рассветом https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/1-220680002191-konnektor-dlya-belt-laita

В данной главе вы можете рассмотреть большое количество фото в галерее внизу, как при помощи уличных фонарей красиво оформляют загородный дом опытные ландшафтные дизайнеры и архитекторы https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/1-772320672151-retro-girlyanda-so-svisaniem-10m-na-cher

Уличное освещение на столбах — для этой цели выбирают изделия из камня, металла, дерева, пластика или железобетона, принимая во внимание особенности стилевого оформления самого дома и прилегающей территории https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/profi
Самый простой и удобный вариант, который обойдется несколько дороже за счет приобретения дополнительных материалов, но опоры смогут нести не только практичную, но и декоративную нагрузку https://xn----8sbbqwjb8ce.xn--p1ai/tproduct/1-446351617956-oblegchennaya-girlyanda-s-prozrachnimi-t

Выкуп Машин

Arnulfohoasp,28. 1. 2023 21:39

Для вас вижу 3 варианта: 1 восстановить авто (для вас не подходит), 2 списать и продать по запчастям, 3 продать под восстановление на ваших условиях https://vykupauto55.ru/vykup-skoda/

Для обеспечения безопасности дорожного движения следует предупреждать https://vykupauto55.ru/vykup-volvo/
При исправной рулевой системе автомобиль устойчив на дороге, хорошо держит прямолинейную траекторию движения, и неровности на дороге практически не ощущаются на рулевом колесе https://vykupauto55.ru/vykup-avto-po-generalnoy-doverennosti/
К тому же, руль беспрепятственно крутится из стороны в сторону, не издавая скрипов и шумов https://vykupauto55.ru/vykup-opel/

Основной причиной, которая подталкивает вас на продажу неисправного автомобиля является окончание срока продажи https://vykupauto55.ru/vykup-novyh-avto/
Это очень удобно, когда владельцу автомобиля в краткий срок понадобились наличные деньги https://vykupauto55.ru/raschet_stoimosti_glavnaya/

Добрый день! Продали машину год назад, новый владелец так и не поставил автомобиль на учет https://vykupauto55.ru/vykup-daewoo/
Прекратить регистрацию не получится, т https://vykupauto55.ru/vykup-volkswagen/
к https://vykupauto55.ru/vykup-land-rover/
утерян договор купли-продажи https://vykupauto55.ru/vykup-peugeot/
Какие действия предпринять?
В нынешнее время повсеместно предлагаются множество самых разных товаров и услуг https://vykupauto55.ru/vykup-peugeot/
Последние позволяют просто и быстро осуществить многие операции, которые требуют больших https://vykupauto55.ru/vykup-arestovannyh-avto/
https://vykupauto55.ru/vykup-mazda/
https://vykupauto55.ru/vykup-chevrolet/

Мы составляем смету и приобретаем материалы и запчасти только после согласования всех нюансов с клиентом https://vykupauto55.ru/vykup-infiniti/
Вам не придется нести затраты сверх оговоренной суммы

Дизайн И Интерьер

FrankLar,28. 1. 2023 21:30

В тренде 2018 года нашлось значимое место камню (в особенности гранит, мрамор и оникс) https://sferahome.ru/dizajn-interera
Он применяется для декорации дверных и оконных проемов, отделки камина, облицовки стен и полов https://sferahome.ru
Оригинальным применением камню является внутренняя отделка стен кирпичной кладкой или грубой штукатуркой https://sferahome.ru/stroitelstvo

Чтобы в гостиной было комфортно стиль должен нравиться всем членам семьи и гармонично сочетаться с остальными помещениями в доме https://sferahome.ru/stroitelstvo
Если вы боитесь, что выбранный вами стиль быстро выйдет из моды, то выберите такое направление, которое легко изменить при помощи некоторых деталей и аксессуаров https://sferahome.ru/dizajn-interera

В отделке стен использованы бирюзовые обои двух разных оттенков и текстур, их стыки подчеркнуты молдингами https://sferahome.ru/stroitelstvo
Зрительно повысить высоту позволяет широкий классический плинтус, частично заходящий на него https://sferahome.ru/stroitelstvo

Садекова Алина Юрьевна получила высшее психологическое образование, по специальности педагог-психолог https://sferahome.ru/komplektatsiya-i-dekorirovanie
Дополнительное образование: Московский Институт Гештальта и Психодраммы, направление  Гештальт-терапии https://sferahome.ru/dizajn-interera/dizajn-intererov-dlya-restorana
СИ Коуч, сертифицированный Европейской Ассоциацией Коучинга (ECA) https://sferahome.ru/dizajn-interera/dizajn-intererov-dlya-kafe

Стоит ли тратить кучу денег, чтобы приобрести раковину, которая мало чем отличается от раковины ваших соседей или друзей? Эксклюзивный предмет интерьера может быть сделан лишь своими руками https://sferahome.ru/stroitelstvo

Преподаватель Центра дополнительного профессионального образования https://sferahome.ru/dizajn-interera

Ремонт В Квартире Под Ключ

Lorentramb,28. 1. 2023 21:30

3 https://san-rem-master.com
Ремонт квартиры класса в Санкт-Петербурге: цена от 7000 рублей за 1 кв https://san-rem-master.com/kalkulyator-stoimosti-remonta-kvartiry/
м https://san-rem-master.com

Не переживайте за качество ремонта – тщательно соблюдаем действующие строительные нормы и правила, учитываем технологические требования https://san-rem-master.com/remont-kvartiry-krasnoselskij-rajon-sankt-peterburga/
Благодаря этому в вашей квартире будет комфортно и красиво: ламинат и плитка лягут идеально ровно, розеток хватит для всей бытовой техники, останется достаточно места под предусмотренную мебель https://san-rem-master.com/prajs-listy-remont-kvartir-spb/

Последовательность этапов ремонта квартиры:
IDECORA Design&Decor https://san-rem-master.com/kalkulyator-stoimosti-remonta-kvartiry/

ПРОИЗВЕДЕМ РЕМОНТ ПОД КЛЮЧ ЛЮБЫХ ПОМЕЩЕНИЙ https://san-rem-master.com/remont-kvartiry-v-rassrochku-spb-czentralnyj-rajon/

Стоимость ремонта квартиры (под ключ) в Санкт-Петербурге (Спб) складывается из самого полного (по согласованию с нанимателем) набора отделочных работ, задокументированных в смете ?? https://san-rem-master.com/remont-kvartir-moskovskij-rajon-sankt-peterburga/
Это может быть отделка с нуля в соответствие с утвержденным дизайн-проектом или только косметический ремонт https://san-rem-master.com/remont-kvartir-bez-materialov-czena-predstavlena-nizhe/
Окончательная цена любого проекта будет рассчитываться нанимателем и специалистом на месте в Санкт-Петербурге (Спб), исходя из объемов предстоящих работ https://san-rem-master.com/remont-kvartir-czentralnyj-rajon-spb/
Ремонт квартир под ключ от нашей компании в Санкт-Петербурге (Спб) в конечном счете удешевляет услугу ?? : в этом случае ответственность за выбор, закупку и доставку ложится на рабочих, Вы экономите время https://san-rem-master.com
Следует помнить также, что в строительных магазинах действуют профессиональные скидки, а опыт всегда подскажет мастерам наилучшее решение https://san-rem-master.com/generalnyj-remont-kvartiry/
Ремонт под ключ с ценой за кв https://san-rem-master.com/remont-kvartir-bez-materialov-czena-predstavlena-nizhe/
м https://san-rem-master.com/kosmeticheskij-remont-kvartir-v-sankt-peterburge/
При ремонте под ключ обозначенная цена за метр становится одним из решающих аргументов при определении подрядчика https://san-rem-master.com/remont-i-otdelka-kvartir-pod-klyuch-v-sankt-peterburge/
Всегда стоит помнить, что качество отделки напрямую зависит от профессионализма и ответственности исполнителей, а квалифицированный труд заслуживает соответствующей оплаты https://san-rem-master.com/generalnyj-remont-kvartiry/
Поэтому при выборе компании следует больше обращать внимание на характеристику рабочих, чем на то, сколько стоит ремонт квадратного метра https://san-rem-master.com/remont-i-otdelka-kvartir-pod-klyuch-v-sankt-peterburge/
Кроме того, любая обозначенная в прайсах сумма будет приблизительной, реальная стоимость может быть определена только на объекте в Санкт-Петербурге (Спб), когда фронт работ оценен профессионалом https://san-rem-master.com/remont-kvartiry-krasnoselskij-rajon-sankt-peterburga/

Накопитель Воды Для Дома

ShawnFlize,28. 1. 2023 21:29

За 20 лет работы нами накоплен большой опыт в этой области работы с тэнами https://rusupakten.ru/product/tenpu/
Мы знаем потребности наших клиентов, и широкий спектр предлагаемых нами электронагревателей способен удовлетворить самые разные потребности https://rusupakten.ru/product/kalorifer-eko-25/
В компании работают специалисты, которые не только ответят на интересующие Вас вопросы, но и помогут советом, а при Вашем положительном решении воплотят его в реальность https://rusupakten.ru/


• Геометрические размеры (диаметр, ширину, длину развертки нагревателя и при необходимости выслать эскиз) https://rusupakten.ru/product/rt-650/
• Мощность https://rusupakten.ru/product/rt-650n/
• Напряжение питания https://rusupakten.ru/product/keramichesky-nagrevatel/
• Тип контактного вывода https://rusupakten.ru/product/rt-650np2/
• Количество https://rusupakten.ru/product/impulsnyj-termonozh-900x600/
Пример условного обозначения хомутовых и полухомутовых нагревателей https://rusupakten.ru/product/rt-550/
Хомутовые и полухомутовые нагреватели:Хомутовые и полухомутовые нагреватели под заказ:



Генеральная Уборка Офисов

GeorgeWeaps,28. 1. 2023 21:06

Бесплатная консультация по онлайн-регистрации бизнеса https://getclean.guru/himchistka-myagkoj-mebeli

Cleaning – это не только уборка помещений или прилегающих к объекту территорий, но и тщательный уход за поверхностями, покрытиями https://getclean.guru/uborka-kottedzhej-posle-remonta
Неграмотное использование чистящих средств негативно скажется на убираемой поверхности https://getclean.guru/promyshlennyj-klining
В этой области очень важно правильно производить подбор химии в соответствии с типом поверхности, покрытием, характером загрязнения https://getclean.guru/uborka-bytovyh-pomeshchenij
Для поддержания чистоты в квартире или коттедже понадобятся разовые уборки или периодические от 2-3 раз в год до нескольких раз в месяц https://getclean.guru/promyshlennyj-klining
Работы по клинингу жилого помещения включают в себя:
При планировании рекламной кампании следует учитывать, какими критериями отбора руководствуются потенциальные клиенты https://getclean.guru/himchistka-stulev
Наиболее значимыми являются: стоимость и спектр предоставляемых услуг, репутация на рынке, квалификация персонала, гибкость графика работы https://getclean.guru/uborka-chastnogo-doma
На эти параметры следует обращать внимание в презентациях и прочих рекламных материалах https://getclean.guru/mojka-fasadov-zdanij

Клинер — это специалист, работающий строго по технологии, знающий какие средства использовать для тех или иных видов загрязнений на разных поверхностях, использующий профессиональную технику https://getclean.guru/mojka-markiz
Услуги клинеров ценятся гораздо дороже https://getclean.guru/promyshlennyj-klining
Современный клининг — это большая индустрия, имеющая ряд свои особенностей и специализацию https://getclean.guru/myte-okon-v-kvartire

Еще один неочевидный просчет — не позаботиться о страховании ответственности https://getclean.guru/mojka-fasadov-zdanij
В моментах, когда ваш сотрудник действительно виноват, она вас очень выручит https://getclean.guru/uborka-kvartiry-posle-remonta

Клининговые компании предлагают сотрудничество на основе временного или постоянного обслуживания https://getclean.guru/himchistka-myagkoj-mebeli
Вы можете заказать ежедневное обслуживание или составить постоянный договор, в котором указана определенная частота уборки – в этом случае фирмы по клинингу предлагают клиентам индивидуальный подход https://getclean.guru/generalnaya-uborka-kvartiry
Вы можете заказать как полное обслуживание, т https://getclean.guru/uborka-kottedzhej-posle-remonta
е https://getclean.guru/promyshlennyj-klining
от мытья окон до чистки ковров, так и какую-то узкопрофильную деятельности, например, чистку кондиционеров, наведение порядка в помещении после ремонта с вывозом мусора, чистку санузла и др https://getclean.guru/kompleksnaya-uborka-kvartiry

Конденсаторы Электролитические Купить

Davidlob,28. 1. 2023 20:58

G7xx A Корпуса изготавливаются из ABS пластика различной марки и цветов https://ke07.ru/catalog/dopolnitelnye-komponenty/plastikovyj-krepezh/vinty/
Применяются для производства https://ke07.ru/catalog/dopolnitelnye-komponenty/nozhki-pribornye/

На нашем сайте вы сможете найти каталог, содержащий более 700 моделей готовых пластиковых корпусов для РЭА от компании Szomk https://ke07.ru/korpusa-dlya-rea/
Для быстрого поиска нужной модели – воспользуйтесь фильтрами по размерам и типам корпуса https://ke07.ru/catalog/potentiometer/

Корпус для майнинг фермы с разделением воздушных потоков для 6 видеокарт ColdCase6, обеспечивает лучшее воздушное охлаждение https://ke07.ru/catalog/radiatory/radiatory-seriya-ab/
Благодаря модульной конструкции посадочных мест, корпус подходит под любые размеры видеокарт(максимальные габариты ВК 340-145-70мм) от самых мал https://ke07.ru/catalog/dopolnitelnye-komponenty/kabelnyj-vvod/

Сразу отмечу, что искать бесплатные версии вам нужно самостоятельно, но они есть в свободном доступе, просто имеют ограничения либо предназначены для некоммерческого использования https://ke07.ru/catalog/korpusa-plastikovye/

1 https://ke07.ru/catalog/radiatory/radiatory-seriya-ab/
2 https://ke07.ru/catalog/dopolnitelnye-komponenty/klemmnye-bloki/sh-309/
Установить планку себестоимости и тираж https://ke07.ru/catalog/korpusa-plastikovye/

2 https://ke07.ru/catalog/korpusa-metallicheskie/korpusa-serii-kt/
3 Разработать 3D-модель https://ke07.ru/catalog/dopolnitelnye-komponenty/klemmnye-bloki/sh-301/

Межкомнатные Двери Недорого

Brunohanny,28. 1. 2023 20:58

Финансовый менеджмент, его функции, цели, методы, задачи, виды, оценка качества – это важные понятия не только для успешно зарабатывающих предпринимателей, но и для грамотных людей, которые хотят без проблем ориентироваться в сфере финансов https://metr2.pro/metallicheskie-dveri/vhodnie-dveri-v-kvartiru.html

Таких дверей наша компания изготовила всего несколько штук, по заказу одного из наших торговых посредников https://metr2.pro/katalog/furnitura-armadillo-pava.html
Оригинальный дизайн-проект был предоставлен непосредственно Заказчиком и наша задача заключалась в качественном исполнении задумки автора https://metr2.pro/metallicheskie-dveri/protivopozharnye.html

Как правило, установку и сервисное обслуживание межкомнатных дверей производит компания - продавец https://metr2.pro/mezhkomnatnye-dveri/italyanskij-oreh.html
Но в том случае, если оплата такой услуги не предусмотрена бюджетом покупателя или же услуга по установке дверей не предоставляется продавцом, установить межкомнатную дверь вполне возможно самостоятельно, следуя рекомендациям инструкции https://metr2.pro/katalog/metallicheskaja-dver-troja-mednii-antik.html
Необходимо, однако, понимать, что именно от качественного выполнения работ по установке межкомнатных дверей зависит срок и комфорт их дальнейшей эксплуатации https://metr2.pro/katalog/mezhkomnatnaya-dver-assol-nafta-2-po.html

Дверь-гармошка https://metr2.pro/metallicheskie-dveri/metallicheskie-dveri-dachi-cottaga.html
Открывается и закрывается по принципу функционирования жалюзи https://metr2.pro/katalog/mezhkomnatnaya-dver-velldoris-alto-2p-emalit-white.html
Изделие отличается от дверей книжки исключительно определенным количеством используемых полотен https://metr2.pro/mezhkomnatnye-dveri/dveri-venge.html
Изделия можно использовать в узких коридорах, гардеробах, в дизайнерски оформленных спальнях и кабинетах https://metr2.pro/mezhkomnatnye-dveri/oka.html
Отличаются доступной ценой и высоким качеством
Выбирая теплые полы под ламинат, необходимо учитывать тип помещения, влажность в нем и др https://metr2.pro/metallicheskie-dveri/ferroni.html
Очень важно знать, будет ли покрытие испытывать повышенную нагрузку https://metr2.pro/metallicheskie-dveri/metallicheskie-dveri-dachi-cottaga.html
Взвесив все , принимать окончательное решение, руководствуясь советами профессионалов https://metr2.pro/katalog/metallicheskaja-dver-vybor-7-dacha.html

Завершающим этапом будет процесс установки специальной дверной фурнитуры: дверных ручек, замков, защелок, остекления (если это предусмотрено конфигурацией полотна) и т https://metr2.pro/katalog/cheboks-dver-office-line.html
д https://metr2.pro/mezhkomnatnye-dveri/belye-dveri.html

Саморезы Купить В Москве

WarrenRhice,28. 1. 2023 20:55

Муфты зажимные соединительные стальные предназначены для установки на трубопроводах в качестве соединительного элемента для систем подачи воды и систем отопления https://gm-k.ru/index.php?route=product/category&path=726_760
Муфты зажимные универсального https://gm-k.ru/index.php?route=product/product&path=155&product_id=626
https://gm-k.ru/homuty/u-skoba1/etr/etr102.html
https://gm-k.ru/index.php?route=product/category&path=1811_1937_2048

Крепежные метизы применяются для соединения деталей из разных материалов: металла, дерева, пластика и пр https://gm-k.ru/bsr/bsr1/bsr8x85.html
Изделия используются в промышленности, производстве и быту https://gm-k.ru/gruvloki/homut-m-s/xm6034.html
У заботливого хозяина всегда есть коробка с необходимым набором разного крепежа на всякий случай https://gm-k.ru/index.php?route=product/category&path=726_782_790

В СССР действующие стандарты распространены на типы и размеры всех массовых Крепёжные детали Вне общесоюзной стандартизации остаются детали, форма и размеры которых определяются специфическими особенностями конструкций и условиями эксплуатации машин, например шатунные болты https://gm-k.ru/takelash/skobatakel25.html
Однако и для специальных Крепёжные детали резьба, как правило, является стандартной https://gm-k.ru/index.php?route=product/product&path=165_541&product_id=1735
Стандартизация Крепёжные детали позволяет изготавливать их прогрессивными методами на заводах, производящих металлические изделия (метизы) https://gm-k.ru/homuty/xomuti-zvukoizol/sbs-k/151573.html
  Е https://gm-k.ru/index.php?route=product/category&path=1163_1333_1363
М https://gm-k.ru/index.php?route=product/product&path=726_974_989&product_id=4916
Стариков https://gm-k.ru/index.php?route=product/category&path=1811_1838_2156

Подобные элементы широко применяют на всех производствах, где необходимо скрепить заготовки из дерева https://gm-k.ru/index.php?route=product/category&path=1811_1937_2048
В мебельной промышленности используют конструкционные детали небольшого размера из металла или пластика, на стройке не обойтись без стропильных уголков разной конфигурации https://gm-k.ru/index.php?route=product/product&path=726_764_765&product_id=4250

Стыковые блоки в основном выполняются из пластика в виде двух частей, каждая часть крепится к своей панели, а затем соединяются вместе, так как одна колодка имеет штифт, соединяясь, этот штифт вставляется в отверстие на другой половине https://gm-k.ru/index.php?route=product/category&path=1811_1937_2043

Обновлено 24 фев 2022Изготовим масленку ГОСТ 19853-74 состоящую из:стального шарика, пружины и корпуса https://gm-k.ru/index.php?route=product/category&path=1811_1937_2015
По желанию заказчика -любого вида:угловую резьбовуюпрямую резьбовую https://gm-k.ru/index.php?route=product/category&path=1163_1242_1246
https://gm-k.ru/mupro.html
https://gm-k.ru/index.php?route=product/product&path=156_478_479&product_id=709

Стоимость Металлической Лестницы Под Деревянные Ступени

Ronaldswido,28. 1. 2023 20:44

Для отделки деревянной лестницы можно использовать масло https://lestnica-pod-kluch.ru/otdelka-lestnic/
Средство обеспечивает надежную защиту древесине, а также сохраняет ее первоначальный облик https://lestnica-pod-kluch.ru/lestnicu-iz-betona/

Несмотря на относительную дешевизну, лестницу окрашивать не следует https://lestnica-pod-kluch.ru/derevyannye-lestnitsy/
Но окончательное решение все же принимает хозяин дома, ориентируясь на общее стилистическое оформление https://lestnica-pod-kluch.ru

Самой простой является лестница прямой формы, которая обеспечивает прямолинейное перемещение по маршу https://lestnica-pod-kluch.ru/metallicheskie-lestnitsy/

Выбор материала https://lestnica-pod-kluch.ru/antresolnyy-etazh-pod-klyuch/

Как сделать деревянную лестницу своими руками из лиственницы, смотрите в видеоролике:
Неоклассика https://lestnica-pod-kluch.ru