Jdi na obsah Jdi na menu
 


bišonci

bolonacek.jpg

 

ANGLICKÝ NÁZEV:
angl.: Bolognese; fr.: Bichon Bolognese; čes.: Boloňský psík, Boloňáček

Země původu:
Itálie

Historie:
Toto plemeno pochází původem z Itálie, stejně jako např. maltézský psík, italský chrtík, neapolská doga apod. Není jasné, jak toto vzniklo, ale předpokládá se, že křížením maltézáčka a malého bílého pudla. Boloňští psíci byli známí již v odobí starověkého Říma. V 11. a 12. století bylo toto plemeno velice oblíbené a v renesanci patřilo mezi nejoblíbenější dary. Tyto pejsky vlastnily např. Marie Terezie, carevna Kateřina II. a madame Pompadour. Na obrazech slavných malířů jako Tizian, Goia, Carpacia atd. jsou vyobrazení pejsci, velice podobní boloňáčkům (není jisté jestli to nebyl třeba bischon frise, se kterým se v té době ještě hodně zaměňoval). V roce 1882 byl v Itálii zřízen registr, kde se zapisovali čistokrevní chovní psi. Po válce zůstal boloňský psík už jen u jediného chovatele(Maria Persichiho), který t oto plemeno

zachránil před vyhynutím. Po roce 1979 se manželé Bonannovi rozhodli pokusit se o rozšíření chovu. Jelikož ovšem většina z papírových pejsků měla závažné vady, hledali pejsky bez průkazu původu, zato odpovídající standardu. A tak se jim po několika letech podařilo chov opět obnovit.
Zakladatelkou chovu tohoto plemene je u nás paní Hildegarda Kuběnová, která si v roce 1987 přivezla svou první fenku Amandu von Dato.

Popis:
Boloňský psík je na první pohled zavalitý, avšak kompaktní pejsek, pokrytý chmýřovitě načechranou srstí bílé barvy. Je kvadraticky stavěný tzn. jeho výška v kohoutku se rovná jeho délce. Lebka je mírně vejčitého tvaru, spíše plochá v horní části, délka lebky je o trochu delší, než délka čenichu. Hlava má střední délku, dosahuje 1/3 jeho výšky v kohoutku, a výrazný stop. Nos je ve stejné linii jako nosní hřbet, při pohledu z profilu je jeho přední strana vertikální, je velký a musí být černý. Délka čenichu se rovná 2/5 délky hlavy. Oči jsou posazené téměř na přední části, jsou dobře otevřené a větší, než je obvyklé. Oční víčko je okrouhlé, oko nesmí být vystouplé, oční bělmo není viditelné. Lemy očních víček musí být černé a duhovka tmavé barvy. Uši jsou vysoko nasazané, dlouhé a visící, v místě nasazení dosti pevné, mírně odstávající od hlavy. Krk je bez laloku, jeho délka se rovná délce hlavy. Kohoutek je z pohledu horní linie nápadný jen mírně. Z profilu jsou záda rovná, v oblasti ledvin mírně do oblouku. Hruď má objemnou, spadající až do úrovně loktů. Ocas je posazený v linii zádi, je nošený v zatočení přes záda.

Výška v kohoutku:
pes - 27 až 30 cm.
fena - 25 až 28 cm.
výška u psů pod 25 a nad 33 a u fen pod 22 a nad 32 je závažná vada, vyřazující z chovu

Délka trupu je stejná jako výška v kohoutku.

Váha:
Boloňský psík váží od 2,5 do 4kg.(pokud si svého miláčka nevykrmíte)

Ocas:
nesen v oblouku nad hřbetem

Srst:
Středně dlouhá(okolo 10cm), po celém těle, nikdy nepřiléhá, na tlamě kratší, připomínající "afro", přiznaná barva je čistě bíla, bez skvrn nebo jiných odstínů bílé.

Charakter:
Boloňský psík je veselý, milý, přítulný a roztomilý společník, je to hravý a lehce přizpůsobivý pejsek. Je odvážný, podnikavý, poslušný a velmi učenlivý, dokáže se naučit spoustu pěkných kousků pro pobavení. Je to takový domácí šašek a klaun. Nekouše a není agresivní. K cizím lidem je nedůvěřivý, spíše rezervovaný, avšak svou rodinu bezmezně miluje. Rád se proběhne po zahradě, ale nepohrdne ani procházkami a to klidně i dlouhými. Nikdy však sám, vždycky v doprovodu svého páníčka. Miluje společnost dětí, ale přizpůsobí se klidně i starším lidem. Pro svoji úžasnou povahu si vysloužil přezdívku "antistresový pes".

Péče:
Boloňský psík vyžaduje pravidelnou péči o srst. Pokud je srst pevnější, stačí česat 1x týdně, jemnější variantu je dobré česat alespoň 1x za dva dny. Chloupky v okolí čenichu a očí je nutné pravidelně česat a mýt. Je velmi důležité udržovat čisté oči, zabrání se tak nadměrnému slzení a tím i nežádoucímu zabarvení srsti v jejich okolí. Chloupky v uších je třeba odstraňovat a chloupky mezi polštářky na tlapkách je nutné zastříhávat a to hlavně v zimě. Boloňský psík však nelíná, při pravidelném kartáčování se odumřelé chlupy na hřebenu spolehlivě zachytí. Hodí se výhradně pro držení v bytě, a to i nevelkých rozměrů.

Průměrná délka života:
Boloňský psík se průměrně dožívá 14 - 15 let

Využití:
Společenský pes ;-)

bison.jpg  

ANGLICKÝ NÁZEV:
fr.: Bichon Havanais; angl.: Havanese; čes.:Havanský psík, Havanský bišonek
PŮVOD:
Havanský psík (Havanský bišonek) patří do skupiny bišonků, známých již od 17. a 18. století. Lze předpokládat, že tito psi byli španělskými osídlenci přivezeni na Kubu, kde došlo k jejich přeměně a odlišení od ostatních bišonků. Po několik staletí byli ve Španělsku oblíbení psi, které Havanský psík připomíná svým vzhledem, veselou povahou a strukturou srsti. Začátkem 20. století byla existence plemene ohrožena, ale zásluhou chovatelů v USA byl Havanský psík zachráněn a dále šířen, jeho zániku se tak zabránilo.
POPIS:
Havanský psík je statný, malý pes, pes silné konstituce, téměř hranatého tvaru. Končetiny jsou silné. Je hojně pokrytý měkkou,dlouhou, hustou a zvlněnou srstí. Jeho pohyb je živý a pružný. Výjimečně snadno a lehce se cvičí. Je laskavý, přirozeně šťastný a přívětivý, také však okouzlující a hravý, je v něm ukrytý malá kousek šaš   ka. Miluje děti a s nimi nekonečné 

 

 

hry.
Hlava je střední délky, s širokou, mírně zakulacenou lebkou a vystouplým čelem. Čenich je černý, postupně se zužující. Rty má jemné, těsné a hubené, líce jsou jemné a nenápadné. Oči jsou velké, mají mandlový tvar a hnědé zbarvení v odstínu tak tmavém, jak je to jen možné. Uši má posazeny vcelku vysoko, volně spadají podél lící, jsou lehce kulatě zakončeny. Krk je střední délky. Délka těla mírně přesahuje jeho výšku v kohoutku. Záda jsou rovná, nad ledvinami mírně klenutá. Ocas je nesený vysoko, je buď ve tvaru biskupské berly nebo je rolovaně přetočen přes záda, je vybaven pernatou, dlouhou srstí, hedvábné struktury. Přední nohy má rovné, souběžné a štíhlé, jejich kosti však mají dobrou strukturu. Vzdálenost od země k lokti nesmí být větší než vzdálenost mezi loktem a kohoutkem. V závislosti na jeho od přírody šťastné povaze má Havanský psík překvapivě lehký krok a pružnou chůzi.
VÝŠKA:
Havanský psík má v kohoutku 23 až 27 cm, s tolerancí od 21 do 29 cm.
VÁHA:
Havanský psík váží v rozmezí 3 až 6 kg. (Standard FCI přesnou váhu neuvádí.)
SRST:
Havanský psík má podsrstí vlněné, avšak ne příliš rozvinuté. Jeho krysí srst je velmi dlouhá, u dospělého psa měří 12 až 18 cm, je měkká, jemná a vlněná, může mít zvlněnou nebo kadeřavou formu. Veškeré úpravy srsti, zastřihávání nebo trimování jsou zakázány. Pouze úprava konečků srsti na tlapkách je povolena, a také mírné zastřihnutí srsti na čele, tak aby zcela nepřekrývala oči, je povolené.
Existují 2 druhy zbarvení:
1.)vzácné čistě bílé, s různými odstíny srnčí hnědé a havanské hnědé (tabáková, červenohnědá) ,
2.)povolené je také uznané zbarvení či místa (bílé, srnčí, havanské hnědé) s černými skvrnami a zcela černé.
CHARAKTER:
Havanský psík je chytrý a poslušný pes, oddaný své rodině, zbožňuje děti, k neznámým lidem se však někteří jedinci chovají podezřívavě. Je to skvělý přítel a společník pro všechny členy rodiny.
PÉČE:
Havanský psík má srst, která vyžaduje mnoho péče. Je nutné ji pravidelně a pečlivě kartáčovat a česat, a také potírat speciálním roztokem proti lámání chlupů. Chlupy, které vyrůstají mezi polštářky na tlapkách musíme pravidelně zastřihávat.
PRŮMĚRNÁ DÉLKA ŽIVOTA:
Havanský psík se průměrně dožívá 14 až 15 let.
VYUŽITÍ PŮVODNÍ:
Společník.
VYUŽITÍ DNES:
Společník.
PLEMENO:
FCI IX. - Společenská plemena a toy.
Sekce 1 – Bišonci a příbuzná plemena.
Bez pracovní zkoušky.
OFICIÁLNÍ ZKRATKA V ČR :
HAV :-))

juhuhuh.jpg

Když se lvíček v roce 1960 objevil v Guinnessově knize rekordů jako nejvzácnější plemeno psů na světě, málokdo věděl jak vlastně takový pejsek vypadá. Zvláštní, protože v dobách své největší slávy byl lvíček jedním z nejpopulárnějších společenských psíků. Lvíčci, nebo jim velmi podobní psi byli velmi oblíbenými mazlíčky vysoké šlechty po několik století. Vlastnila jej například princezna Kateřina von Mecklenburg z Německa, ale také italská velmi zámožná a mocná rodina Medicejů. Můžeme je dodnes sledovat v uměleckých dílech po celé Evropě již od 13. století. Na svých obrazech je ztvárnili takoví velikánové jako například Eyck, Tiziano, Cranach, Mostaert, Coques a hlavně Dürer a Goya. Právě na jednom z nejznámějších Goyových obrazů - Vévodkyně z Alby (viz. obrázek) je vyobrazen lvíček. Lvíček je tedy bezpochyby velmi starým plemenem.
V knihách a encyklopediích se lvíček objevuje již od roku 1555. Francouzský přírodovědec Buffon lvíčka pojmenoval Bichon de Petit Chien de Lion (malý lví bišonek) a francouzi se od té doby považují za zemi původu. Dnes je oficiální název Petit Chien Lion, ale mnohem více se na celém světě používá z němčiny převzatý Löwchen, nebo Lowchen pro anglicky mluvící země.
Proč tedy lvíček, kdysi tak oblíbený, na počátku 20. století málem vyhynul? Pravděpodobně s klesajícím významem tradiční šlechty klesala i obliba jejich miláčků. Všichni dnešní milovníci tohoto krásného plemeno můžeme děkovat jisté madam Bennertové z Bruselu, která se zasloužila o znovuvzkříšení lvíčků. Po 2. světové válce, když byli lvíčci z jediné chovatelské stanice na světě doslova vyhozeni na ulici, posbírala typově odpovídající jedince a díky trpělivé chovatelské práci se jí podařilo zastavit zdánlivě neodvratný konec tohoto plemene.

 

ANGLICKÝ NÁZEV:
bisonek-frise.jpegangl.: Bichon Frise; fr.: Bichon á poil frisé
PŮVOD:
Bišonek patří do velmi starobylé skupiny bišonků, bílých "dámských" psíků, kteří prokazatelně existovali již ve starověku. V období středověku byl Bišonek oblíbencem královských rodin v Itálii a ve Francii. Předpokládá se, že ho do Španělska na ostrov Tenerife dovezli španělští nebo finští námořníci a z ostrova se pak Bišonek již snadno dostal na kontinent. Dlouhou dobu vypadali tak, jak je ve 14. století námořníci objevili a neměnili se. V 16. století se na královském dvoře a mezi dvořany byl Bišonek velice populární. Na konci 19. století se však stal již jen zcela obyčejným pouličním psem. Teprve po první světové válce získal svůj ušlechtilý status. Bišonek byl uznán FCI, AKC, CKC, KCGB, ANKC
POPIS:
 Bišonek je veselý a hravý malý pejsek, se živou chůzí, s kadeřavou, dlouhou, měkkou a sněžně bílou srstí

Rty jsou tenké a černé. Líce jsou jemné, ne příliš svalnaté. Oči má velmi tmavé, s tmavými očními víčky, kulatého, nikoli mandlového tvaru, živé, ne příliš velké, neukazují žádné bělmo a nesmí být příliš vystouplé. Uši jsou zavěšené a dobře porostlé dlouhou, jemně vlnitou srstí. Krk je vcelku dlouhý, nesený hrdě a vysoko, jeho délka je zhruba v třetině délky těla. Ocas je posazený poněkud níže, než u Pudla, je nesený vzhůru, není rolovaný, ale půvabně zatočený přes linii páteře.
VÝŠKA:
Výška v kohoutku by neměla přesahovat 30 cm. Menší rozměr je výhodou.
SRST:
Bišonek má srst jemnou, hedvábnou a velmi kadeřavou. Jeho spirálovitá srst připomíná srst mongolských koz, není však provázkovitá, měří 7 až 10 cm. V základě je přiznáno pouze bílé zbarvení, některé kluby však do 19 měsíců věku Bišonka také krémové nebo meruňkové skvrny na bílém podkladě.
CHARAKTER:
Malý Bišonek vás potěší, je to nezaměnitelný přítel a společník pro milovníky malých plemen. Je veselý a temperamentní, vždy připravený ke hře. Rád se učí všemožným kouskům, vyniká inteligencí a přizpůsobivostí. Vyrovnaný, nebojácný, přátelský k dětem i ke zvířatům
PÉČE:
Bišonek má srst, která vyžaduje mnoho pravidelné péče. Je třeba ji každý den pročesávat, a také pravidelně, asi jednou za 3 měsíce, přistřihovat, a to do určitého modelu. Nezapomeňte mu hlídat a přistřihovat chloupky u očí a na tlapkách. Bišonek nelíná, při pravidelném kartáčování se srst na hřebenu spolehlivě zachytí.
PRŮMĚRNÁ DÉLKA ŽIVOTA:
Bišonek se průměrně dožívá 13 až 14 let.
VYUŽITÍ PŮVODNÍ:
Společník.
VYUŽITÍ DNES:
Společník.
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Строить Дом

FrankLar,14. 2. 2023 8:39

Руководитель дизайнерского бюро https://sferahome.ru/dizajn-interera
Занимается созданием дизайн-проектов частных и общественных интерьеров, проектированием и перепланировкой пространства, 3D визуализацией, подбором мебели и аксессуаров https://sferahome.ru/dizajn-interera

Белые кухни иногда выглядят настолько , что больше напоминают больничные манипуляционные https://sferahome.ru/dizajn-interera/dizajn-intererov-dlya-kafe
Добавьте ярких красок включая контрастную кухонную утварь, бытовую технику, оригинальную посуду, цветочные композиции https://sferahome.ru/dizajn-interera/dizajn-intererov-dlya-kafe

Стиль преобладает неповторимого многообразного решения цветов бирюзового, малинового до оранжевого https://sferahome.ru/dizajn-interera/dizajn-intererov-dlya-kafe
Мебель низкая в основном сделана вручную, украшенной резьбой https://sferahome.ru/stroitelstvo
Пол из натурального дерева также клали керамическую плитку https://sferahome.ru/komplektatsiya-i-dekorirovanie

Преподаватель Центра дополнительного профессионального образования https://sferahome.ru/stroitelstvo/stroitelstvo-domov

В этой подборке идей есть интересные проекты из старых вещей и подручных предметов и материалов, которые найдутся практически в каждом доме - светильники, созданные в результате восхитительной дизайнерской переработки и в стиле современного промышленного шика, здесь найдется что-то для каждого дома!
Имеет большой профессиональный опыт работы в сфере с 1993 года https://sferahome.ru
Работала на швейном и скорняжном производствах https://sferahome.ru/dizajn-interera/dizajn-intererov-dlya-kafe
Занималась выполнением индивидуальных заказов мужской, женской и детской одежды – в ателье https://sferahome.ru/dizajn-interera/dizajn-intererov-dlya-restorana

Пластиковый Крепеж

Davidlob,14. 2. 2023 8:36

PL29xx Пластиковые корпуса высотой всего 30мм предназначенные для применения в портативных, настольных или https://ke07.ru/catalog/dopolnitelnye-komponenty/kabelnyj-vvod/

Для помощи в подборе корпуса, а также заказа доработок/производства с нуля – напишите запрос на почту: info@myszomk https://ke07.ru/catalog/dopolnitelnye-komponenty/kabelnyj-vvod/rezinovyj-kabelnyj-vvod/
ru https://ke07.ru/kontakty/
Либо – звоните по телефону 8 (499) 322-35-25 ! Мы подробно проконсультируем Вас по всем деталям!
Под заказ 23 https://ke07.ru/catalog/dopolnitelnye-komponenty/plastikovyj-krepezh/vinty/
11 https://ke07.ru/catalog/dopolnitelnye-komponenty/plastikovyj-krepezh/vtulki/
22 https://ke07.ru/catalog/dopolnitelnye-komponenty/plastikovyj-krepezh/vtulki/

Типоразмер: Micro-Tower, форм-фактор материнской платы: Mini-ITX, блок питания внизу, наличие окна на боковой стенке, число внутренних отсеков 3,5: 2, число внутренних отсеков 2,5: 2, USB 3 https://ke07.ru/kontakty/
0 на перед https://ke07.ru/catalog/dopolnitelnye-komponenty/plastikovyj-krepezh/vtulki/

Доступно для покупки не более шт https://ke07.ru/korpusa-dlya-rea/
Если Вам необходимо большее количество, свяжитесь с Отделом заказов по e-mail: info@procontact74 https://ke07.ru/catalog/dopolnitelnye-komponenty/klemmnye-bloki/sh-301/
ru или оставьте свой E-mail и мы оповестим вас о поступлении https://ke07.ru/catalog/radiatory/radiatory-seriya-ab/

Корпуса для РЭА |Радио Электронной Аппаратуры|

Уличные Фонари Цена

Richardthuff,14. 2. 2023 8:35

Самое самое высокое значение — 100 https://led-svetilniki.ru/shop/products/svetilnik-promyshlennyj-galad-arklajn-premium-led-40
Источник света с таким коэффициентом цветопередачи совершенно не искажает цвета, но стоимость такой лампы будет очень высокой https://led-svetilniki.ru/shop/products/svetodiodnyj-svetilnik-varton-dlya-reechnyh-potolkov-1170h100h50-mm-36-vt-6500k-ip20
Для освещения дома нормальными считаются лампы с CRI от 80 и выше https://led-svetilniki.ru/shop/products/svetodiodnyj-svetilnik-ajsberg-svt-p-i-1280-40w-t
Вот в этом диапазоне и стоит искать светодиодные лампы для освещения дома https://led-svetilniki.ru/shop/products/svetilnik-galad-raund-nastennyjpotolochnyj-dbo66-12-022-uhl4-220v
И снова-таки придется подбирать в зависимости от назначения светильника https://led-svetilniki.ru/shop/products/ulichnaya-kupolnaya-hdcvi-videokamera-dahua-dh-hac-hdw1800tlp-a
Например, для подсветки картин желательно использовать лампы с коэффициентом цветопередачи 100 или около того, так как они не будут искажать цвета https://led-svetilniki.ru/shop/products/svetodiodnyj-svetilnik-ledel-l-school-32-standart
Для других помещений можно и с более низкими показателями https://led-svetilniki.ru/shop/products/ulichnyj-svetilnik-tl-street-100-pr-d

Если же Вы хотите сэкономить на покупке, то специалисты отмечают, что для этого лучше всего подойдут специализированные интернет магазины https://led-svetilniki.ru/shop/products/techsveta_ut_000007430
В этом случае Вы всегда сможете купить качественные линейные светодиодные светильники в Москве без переплат и надлежащего качества https://led-svetilniki.ru/shop/catalog/ulichnye-svetilniki
При этом специалисты интернет-площадки обязательно проконсультирую Вас, тем самым помогая определиться с выбором источника освещения https://led-svetilniki.ru/shop/products/svetilnik-svetodiodnyj-ofis-antivirus-grilyato-33-vt-4000k-s-bakteritsidnymi-uf-lampami

Благодаря тому, что лампочки остаются совершенно холодными, они могут использоваться при натяжном потолке https://led-svetilniki.ru/shop/products/ofis-antivirus-armstrong-33-vt-4000k-s-bakteritsidnymi-uf-lampami
Пленка потолка не будет подвергаться деформации https://led-svetilniki.ru/shop/products/vzryvozaschischennyj-svetilnik-kedr-sku-eh-50vt

Светодиоды являются твердотельными излучателями и не содержат внутри инертных газов или паров ртути, как газоразрядные лампы, которые в случае повреждения выделяют вредные вещества в атмосферу https://led-svetilniki.ru/shop/products/svetodiodnyj-svetilnik-ofis-25-vt-vstraivaemyj-s-avarijnym-blokom

Замечали, что заходишь к некоторым в квартиру и будто утопаешь в свете, а, если потолок глянцевый, то помещение будто безграничное https://led-svetilniki.ru/shop/products/svetilnik-torshernyj-galad-shar-led-40
Потом осматриваешься, вроде и дизайна то в комнате особого нет, а так интересно обыграно освещение, что становится понятно – это и есть изюминка https://led-svetilniki.ru/shop/products/ulichnyj-svetodiodnyj-svetilnik-kedr-20-sku-75-vt

Когда лампа перестала гореть, то, обычно, мы считаем, что она перегорела, и выбрасываем ее https://led-svetilniki.ru/shop/products/mikrofon-antivandalnyj-i-vlagozaschischennyj-dahua-dh-hap320-v
Если цена обычной лампы накаливания невелика, то стоимость галогеновых довольна ощутима https://led-svetilniki.ru/
Есть смысл проверить лампочку, но как это сделать?

Деревянная Лестница Заказать

Davidmowly,14. 2. 2023 8:28

В этом плане есть, где разгуляться https://www.legnostyle.ru/dubovye-dveri.html
Конечно, можно приобрести мебель из натурального дерева https://www.legnostyle.ru/klassicheskaya-mebek-dlya-gostinnoy.html
Однако это не так уж и дёшево, если заказывать у профессионалов https://www.legnostyle.ru/dubovye-dveri.html
Можно поступить более хитро https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/dveri-iz-dereva/

Каждый заказ для нашего производства особенный, а каждый проект — уникальный https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/dveri-iz-dereva/
Дизайнерская мебель из натурального дерева на заказ подчеркнёт изысканность, индивидуальность и неповторимость интерьера https://www.legnostyle.ru/catalog/mebel/
Индивидуальный подход наших дизайнеров помогает создавать уникальный продукт https://www.legnostyle.ru/dubovye-dveri.html

Я обратилися в по совету друзей https://www.legnostyle.ru/catalog/mejkomnatnie-dveri/d-peregorodki/
И не прогадал! Все сделали очень качественно и профессионально https://www.legnostyle.ru/catalog/lestnici/
Спроектировали, изготовили, навесили, подключили, наладили https://www.legnostyle.ru/catalog/mebel/
Гарнитур встал как влитой, никаких замечаний и нареканий https://www.legnostyle.ru/catalog/inter-eri/peregorodki/
Остались только положительные эмоции от работы со всеми людьми причастных к созданию нашей кухни https://www.legnostyle.ru/catalog/mebel/

Интерьер должен быть эстетически привлекательным не только в спальной комнате или в гостиной, но и на кухне https://www.legnostyle.ru/catalog/lestnici/
Роскошь кухонного интерьера достигается не только использованием современной бытовой техники, но и дорогих отделочных материалов https://www.legnostyle.ru/catalog/mejkomnatnie-dveri/nestandarnye/

Создание дизайнерского проекта всегда делается с учетом пожеланий владельца дома https://www.legnostyle.ru/catalog/mejkomnatnie-dveri/d-peregorodki/
Специалисты, работающие на фабрике, отличаются высокой квалификацией, профессионализмом, умением создавать уникальные предметы интерьера, опытом работы https://www.legnostyle.ru/catalog/mejkomnatnie-dveri/mejkomnatnie-arki-i-portali/
Дизайнер не только формирует интересный проект, он с математической точностью создает такую мебель, которая будет удобной, эргономичной, экологичной во всех смыслах этого слова https://www.legnostyle.ru/arki-iz-dereva.html
Готовый проект передается в руки мастеров, которые непосредственно и займутся производством https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/dveri-iz-dereva/

Каждая представленная серия неповторима и не похожа на другую серию: каждая имеет свою https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/dveri-iz-dereva/
Убедиться в преимуществах элитной дизайнерской мебели можно открыв каталог салона интерьеров Линия , предлагающего именно такие модели https://www.legnostyle.ru/catalog/mebel/
Здесь можно внимательно рассмотреть не только работы дизайнеров, но и готовые интерьеры с элитной дизайнерской мебелью https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/stenovie-paneli/

Изготовление И Монтаж Лестниц

Ronaldswido,14. 2. 2023 8:26

Изготовление деревянной лестницы своими руками с наглядной пошаговой инструкцией рассмотрим более детально https://lestnica-pod-kluch.ru
Процесс включает в себя два основных этапа: проектирование и монтаж https://lestnica-pod-kluch.ru/lestnicu-iz-betona/

Технология монтажа включает в себя изготовление и установку всех элементов лестничной конструкции в соответствии с чертежом https://lestnica-pod-kluch.ru/metallicheskie-lestnitsy/

замер высоты стены, рядом с которой будет пролегать лестница; расчет длины пола; затем потребуется нарисовать прямоугольный треугольник, в котором в качестве катета выступает пол со стеной, а в роли гипотенузы — само сооружение; оптимальный угол лестницы составляет 45 градусов https://lestnica-pod-kluch.ru/otdelka-lestnic/

Чтобы домочадцы спокойно перемещались по сооружению, а также чтобы существовала возможность переносить мебель, следует обустроить ширину от 1000 до 1500 мм https://lestnica-pod-kluch.ru/karkas-lestnitsy/

Как сделать деревянную лестницу своими руками из лиственницы, смотрите в видеоролике:
Длина назначается в зависимости от параметров ступеней и их числа https://lestnica-pod-kluch.ru/antresolnyy-etazh-pod-klyuch/
При составлении схемы часто оказывается, что конструкция не вписывается по габаритам в имеющееся пространство нижнего этажа https://lestnica-pod-kluch.ru/antresolnyy-etazh-pod-klyuch/

Автоматический Шлагбаум Цена

DavidAtott,14. 2. 2023 8:19

Если анализировать первый привод ворот, то нельзя не отметить простоту конструкции, низкую цену и высокую надёжность https://mosvrata.ru/tovar/ruchnoj-shlagbaum-fantom-4000/
Такое сочетание действительно существует! Рычажный электропривод для ворот работает за счёт редуктора, который находится под кожухом https://mosvrata.ru/catalog/shlagbaumy/antivandalnye/
Стоимость системы выше, но она обусловлена наличием возможности скрытого монтажа https://mosvrata.ru/tovar/privod-bft-deimos-bt-a600/
К примеру, автоматика зависит только от достоинств и характеристик https://mosvrata.ru/tovar/otkatnoj-antivandalnyj-shlagbaum-standart-4-8-m/

Алексей, здравствуйте https://mosvrata.ru/catalog/aksessuary/strely-dlya-shlagbaumov/
У вас в устройстве должна быть инструкция по подключению https://mosvrata.ru/tovar/nice-carica-plata-podzaryadki/
Для ворот достаточно одного канала https://mosvrata.ru/catalog/shlagbaumy/mehanicheskie/
Два канала говорят о том, что вы можете либо управлять с помощью двух различных устройств, либо управлять двумя различными устройствами https://mosvrata.ru/tovar/nice-abf-antenna/
Другими словами, либо два разных пульта будут управлять воротами, либо один пульт управляет двумя различными воротами https://mosvrata.ru/tovar/came-zf1-blok-upravleniya/
Так что читайте инструкцию, либо требуйте ее у производителя, либо вызывайте мастера по месту https://mosvrata.ru/garantiya/

Также рекомендуется приобрести антенну, которая способна увеличить радиус действия пульта https://mosvrata.ru/tovar/came-set-j-klyuch-vyklyuchatel/
Лампы для сигнала могут предупреждать окружающих об открытии ворот https://mosvrata.ru/tovar/avtomatika-dlya-raspashnyh-vorot-comunello-as224-full-kit/
Такая функция понадобится в случае, если выезд выходит на тротуар, по которому ходят люди https://mosvrata.ru/tovar/bft-moovi-30-46-m-shlagbaum-avtomaticheskij/

Помимо основного перечня автоматики для ворот BFTпредлагает комплексные системы контроля доступа, болларды и цепные барьеры https://mosvrata.ru/catalog/avtomatika-dlya-vorot/
Системы контроля доступа обеспечивают надежную защиту предприятия или офиса от несанкционированного проникновения https://mosvrata.ru/tovar/privod-nice-run2500/
Подобные системы позволяют не только автоматически открывать и закрывать проезд/проход, но и фиксировать время события, учитывая при этом количество проходов каждого пользователя карты https://mosvrata.ru/tovar/roltek-petlya-s-opornym-podshipnikom-d50/
А для защиты подъездов к зданиям или на охраняемые территории используют болларды – выдвижные блокирующие столбы https://mosvrata.ru/catalog/videodomofon/audiodomofony/
Они препятствуют движению транспорта, не занимая при этом много места https://mosvrata.ru/tovar/nice-fotoelementy-medium-bluebus-ermv/
Болларды часто оснащают сигнальными лампами, чтобы они были заметны в темное время суток https://mosvrata.ru/tovar/doorhan-ruchnoj-tsepnoj-privod-dlya-sektsionnyh/

В общем, самое главное соблюдение размеров и других рекомендаций производителя автоматического привода https://mosvrata.ru/tovar/mehanicheskij-povorotnyj-shlagbaum-standart-4-m/
Конструкция, которая будет распахивать ворота, приваривается к полотну ворот, а другой стороной крепится к стене https://mosvrata.ru/tovar/came-dir20-fotoelementy/
При правильном монтаже никаких особых настроек для работы автоматического управления не будет нужно https://mosvrata.ru/tovar/faac-light-lampa-signalnaya/

Наша компания поддерживает самостоятельных строителей, самостоятельно приобретающих и монтирующих сложные комплексы https://mosvrata.ru/catalog/avtomaticheskie-raspashnye-vorota/
Таким энтузиастам мы поможем с выбором и, при необходимости, с монтажом и обслуживанием https://mosvrata.ru/tovar/privod-dlya-otkatnyh-vorot-comunello-ft424/

Подсветка Оникса

Jeremykap,14. 2. 2023 8:17

Камень, использующийся в создании напольного покрытия, должен быть прочным к постоянному давлению на него https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/granit/granit-kvarcit-naturalnyj-kalahari-kalahary.html
Следует помнить о том, что далеко не каждая разновидность природного камня имеет такое качество, как низкая истираемость https://www.raidstone.ru/catalog/izdeliya-iz-kamnya/banya-hamam/kurny-rakoviny/poddon-iz-mramora-v-dushevuyu1.html

Проектируя интерьер квартиры, необходимо продумать много вопросов, в числе которых на первом месте стоит цвет, который Вы выбираете для Вашей квартиры https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/oniks/oniks-dzhejd-grin-jade-green.html

Ассортимент расцветок и вариаций безмерно широк https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/mramor/mramor-chipolino-ondulato-cipollino-ondulato.html
Природа была крайне щедра к человеку https://www.raidstone.ru/catalog/izdeliya-iz-kamnya/kaminy/kaminy-iz-mramora.html?list_page=2
Такое многообразие позволяет воплотить в жизнь любую идею, даже самую оригинальную https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/granit.html?list_page=28
Выбор в пользу натурального камня очевиден https://www.raidstone.ru/services/montazhnye-raboty.html

Полированная поверхность получается при последующем шлифовании лощеной https://www.raidstone.ru/catalog/izdeliya-iz-kamnya/balyustrada/granitnye-balyasiny-perila.html
В процессе полирования используются инструменты с порошковым напылением, а затем для применяются войлочные и матерчатые круги https://www.raidstone.ru/catalog/izdeliya-iz-kamnya/banya-hamam/kurny-rakoviny/poddon-iz-mramora-v-dushevuyu1.html
Особый блеск поверхностям из полированного камня дает применение пасты ГОИ (оксида хрома) или азотнокислого олова https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/granit.html?list_page=3
Данный вид обработки осуществляется на конвейерах https://www.raidstone.ru/catalog/izdeliya-iz-kamnya/banya-hamam/kurny-rakoviny.html?list_page=2
Полированная поверхность отлично открывает рисунок камня и выигрышно подчеркивает его цвет https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/granit/granit-delikatus-delicatus.html
Полученные плиты применяют для внутренней отделки помещений https://www.raidstone.ru/catalog/malye-arhitekturnye-formy/fontany.html?list_page=2


Каталог проектовКаталогПроизводство торгового оборудования на заказ г https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/mramor/mramor-verde-gvatemala-verde-guatemala.html
Санкт-Петербургул https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/granit/granit-azul-makaubas-azul-macaubas.html
Коммуны, д https://www.raidstone.ru/catalog/izdeliya-iz-betona/podokonniki-otlivy-otkosy/podokonniki.html
67 / / Предметы интерьера и столешницы из камняИзделия из камня

Я знаю где-то во вселенной

KevinTor,14. 2. 2023 4:25

Я знаю где-то во вселенной https://dzen.ru/video/watch/63d0a2ee00b242106a364177?t=7

Детский праздник в Москве в Стрелковом клубе №1

AndrewHow,14. 2. 2023 2:06

Организация детских праздников в Москве - адреса и телефоны, список компаний в разделе Агентства детских праздников


Лучшие детские кафе в Санкт-Петербурге, где можно отметить детский день рождения ?44 кафе для проведения детского праздника с адресами и фото, ценами на аренду и отзывами

https://prazdnikov.spb.ru/uslugi/animatory/my-little-pony/


Создадим праздничное настроение! Покупайте воздушные гелиевые шарики с доставкой в Санкт-Петербурге. Заказывайте фотозоны и оформление Вашего праздника.

Заработок через интернет

StevenWrish,13. 2. 2023 23:43

Бери и повторяй, заработок от 50 000 рублей. https://vk.com/zarabotok_v_internete_dlya_mam - заработок через интернет

Я знаю где-то во вселенной

KevinTor,13. 2. 2023 20:22

Я знаю где-то во вселенной https://dzen.ru/video/watch/63d0a2ee00b242106a364177?t=7

Я знаю где-то во вселенной

KevinTor,13. 2. 2023 10:37

Я знаю где-то во вселенной https://dzen.ru/video/watch/63d0a2ee00b242106a364177?t=7

Hello

RamzillaZ,13. 2. 2023 10:14

https://site.kinoxam.ru/

Я знаю где-то во вселенной

KevinTor,13. 2. 2023 3:18

Я знаю где-то во вселенной https://dzen.ru/video/watch/63d0a2ee00b242106a364177?t=7

глубина абиссинской скважины

Andreaspwc,13. 2. 2023 1:18

Привет дамы и господа!
https://drive.google.com/file/d/1Z3XEpblaCaEBdSLzZP8E22b0ZjbBT3QO/view?usp=sharing
Есть такой интересный сайт для заказа бурения скважин на воду. Бурение скважин в Минске – полный комплекс качественных и разумных по цене услуг. Мы бурим любые виды скважин.У нас доступная ценовая политика, рассрочка на услуги и оборудование.Заказывайте скважину для воды – получите доступ к экологически чистой природной воде по самым выгодным в Минске ценам! Самое основное преимущество состоит в том, что вокруг скважинного фильтра делается обсыпка специальным фильтрующим песком. Это сводит к минимуму возможность заиливания скважины, значительно увеличивает приток поступаемой воды и продлевает срок ее службы до 50 лет! Обсадная труба, используемая при роторном бурении, имеет большую толщину стенки, что позволяет ей выдерживать давление грунтов даже на глубине в 150м. Данный вид бурения гарантирует вам 100% результат. Ведь большим минусом шнекового бурения является то, что в случае отсутствия верхней воды на участке, вам придется покрыть расходы подрядчика и оплатить так называемую «разведку» (в среднем, 10 у.е. за каждый пройденный метр). В результате просто потеряете деньги и все равно обратитесь к услугам ротора.
Увидимся!

Binary Options. A Safe and Profitable Way to Trade

Olpglary,12. 2. 2023 23:43

Hi!
Get started in the world of binary options trading with confidence! Our user-friendly platform offers a wide range of assets, fast trades and secure transactions. With returns of up to 800% and a minimum deposit of just $200, there's never been a better time to invest. #binaryoptions #trading #profits

WARNING! If you are trying to access the site from the following countries, you need to enable VPN which does not apply to the following countries!
Australia, Canada, USA, Japan, UK, EU (all countries), Israel, Russia, Iran, Iraq, Korea, Central African Republic, Congo, Cote d'Ivoire, Eritrea, Ethiopia, Lebanon, Liberia, Libya, Mali, Mauritius, Myanmar, New Zealand, Saint Vincent and the Grenadines, Somalia, Sudan, Syria, Vanuatu, Yemen, Zimbabwe.
https://cutt.us/222RC
Sign up and start earning from the first minute!

aviator

Davidmom,12. 2. 2023 23:09



The official site of the Aviator game at Pin Up Casino. Aviator 1win demo for testing tactics and winning schemes. Signals and bot in aviator 1win telegram channel. Hacking aviator game for money, download on android

Я знаю где-то во вселенной

KevinTor,12. 2. 2023 22:16

Я знаю где-то во вселенной https://dzen.ru/video/watch/63d0a2ee00b242106a364177?t=7

slot online

JesseLaw,12. 2. 2023 21:14



Situs Slot88 menawarkan banyak keuntungan bagi para pemain slot online,
mulai dari layanan pelanggan yang ramah dan tersedia 24 jam,
fitur live RTP untuk membantu pemain memilih permainan slot dengan tingkat kemenangan tinggi,
hingga deposit pulsa tanpa potongan.
Situs ini juga menyediakan berbagai jenis rekening bank lokal dan dompet digital untuk mempermudah transaksi bisnis.
Keuntungan ini diberikan untuk memastikan kenyamanan dan kepuasan pelanggan di situs judi slot online terpercaya.
Jadilah bagian dari komunitas pemain slot sukses bersama Situs Slot88.

Я знаю где-то во вселенной

KevinTor,12. 2. 2023 16:11

Я знаю где-то во вселенной https://dzen.ru/video/watch/63d0a2ee00b242106a364177?t=7