Jdi na obsah Jdi na menu
 


bišonci

bolonacek.jpg

 

ANGLICKÝ NÁZEV:
angl.: Bolognese; fr.: Bichon Bolognese; čes.: Boloňský psík, Boloňáček

Země původu:
Itálie

Historie:
Toto plemeno pochází původem z Itálie, stejně jako např. maltézský psík, italský chrtík, neapolská doga apod. Není jasné, jak toto vzniklo, ale předpokládá se, že křížením maltézáčka a malého bílého pudla. Boloňští psíci byli známí již v odobí starověkého Říma. V 11. a 12. století bylo toto plemeno velice oblíbené a v renesanci patřilo mezi nejoblíbenější dary. Tyto pejsky vlastnily např. Marie Terezie, carevna Kateřina II. a madame Pompadour. Na obrazech slavných malířů jako Tizian, Goia, Carpacia atd. jsou vyobrazení pejsci, velice podobní boloňáčkům (není jisté jestli to nebyl třeba bischon frise, se kterým se v té době ještě hodně zaměňoval). V roce 1882 byl v Itálii zřízen registr, kde se zapisovali čistokrevní chovní psi. Po válce zůstal boloňský psík už jen u jediného chovatele(Maria Persichiho), který t oto plemeno

zachránil před vyhynutím. Po roce 1979 se manželé Bonannovi rozhodli pokusit se o rozšíření chovu. Jelikož ovšem většina z papírových pejsků měla závažné vady, hledali pejsky bez průkazu původu, zato odpovídající standardu. A tak se jim po několika letech podařilo chov opět obnovit.
Zakladatelkou chovu tohoto plemene je u nás paní Hildegarda Kuběnová, která si v roce 1987 přivezla svou první fenku Amandu von Dato.

Popis:
Boloňský psík je na první pohled zavalitý, avšak kompaktní pejsek, pokrytý chmýřovitě načechranou srstí bílé barvy. Je kvadraticky stavěný tzn. jeho výška v kohoutku se rovná jeho délce. Lebka je mírně vejčitého tvaru, spíše plochá v horní části, délka lebky je o trochu delší, než délka čenichu. Hlava má střední délku, dosahuje 1/3 jeho výšky v kohoutku, a výrazný stop. Nos je ve stejné linii jako nosní hřbet, při pohledu z profilu je jeho přední strana vertikální, je velký a musí být černý. Délka čenichu se rovná 2/5 délky hlavy. Oči jsou posazené téměř na přední části, jsou dobře otevřené a větší, než je obvyklé. Oční víčko je okrouhlé, oko nesmí být vystouplé, oční bělmo není viditelné. Lemy očních víček musí být černé a duhovka tmavé barvy. Uši jsou vysoko nasazané, dlouhé a visící, v místě nasazení dosti pevné, mírně odstávající od hlavy. Krk je bez laloku, jeho délka se rovná délce hlavy. Kohoutek je z pohledu horní linie nápadný jen mírně. Z profilu jsou záda rovná, v oblasti ledvin mírně do oblouku. Hruď má objemnou, spadající až do úrovně loktů. Ocas je posazený v linii zádi, je nošený v zatočení přes záda.

Výška v kohoutku:
pes - 27 až 30 cm.
fena - 25 až 28 cm.
výška u psů pod 25 a nad 33 a u fen pod 22 a nad 32 je závažná vada, vyřazující z chovu

Délka trupu je stejná jako výška v kohoutku.

Váha:
Boloňský psík váží od 2,5 do 4kg.(pokud si svého miláčka nevykrmíte)

Ocas:
nesen v oblouku nad hřbetem

Srst:
Středně dlouhá(okolo 10cm), po celém těle, nikdy nepřiléhá, na tlamě kratší, připomínající "afro", přiznaná barva je čistě bíla, bez skvrn nebo jiných odstínů bílé.

Charakter:
Boloňský psík je veselý, milý, přítulný a roztomilý společník, je to hravý a lehce přizpůsobivý pejsek. Je odvážný, podnikavý, poslušný a velmi učenlivý, dokáže se naučit spoustu pěkných kousků pro pobavení. Je to takový domácí šašek a klaun. Nekouše a není agresivní. K cizím lidem je nedůvěřivý, spíše rezervovaný, avšak svou rodinu bezmezně miluje. Rád se proběhne po zahradě, ale nepohrdne ani procházkami a to klidně i dlouhými. Nikdy však sám, vždycky v doprovodu svého páníčka. Miluje společnost dětí, ale přizpůsobí se klidně i starším lidem. Pro svoji úžasnou povahu si vysloužil přezdívku "antistresový pes".

Péče:
Boloňský psík vyžaduje pravidelnou péči o srst. Pokud je srst pevnější, stačí česat 1x týdně, jemnější variantu je dobré česat alespoň 1x za dva dny. Chloupky v okolí čenichu a očí je nutné pravidelně česat a mýt. Je velmi důležité udržovat čisté oči, zabrání se tak nadměrnému slzení a tím i nežádoucímu zabarvení srsti v jejich okolí. Chloupky v uších je třeba odstraňovat a chloupky mezi polštářky na tlapkách je nutné zastříhávat a to hlavně v zimě. Boloňský psík však nelíná, při pravidelném kartáčování se odumřelé chlupy na hřebenu spolehlivě zachytí. Hodí se výhradně pro držení v bytě, a to i nevelkých rozměrů.

Průměrná délka života:
Boloňský psík se průměrně dožívá 14 - 15 let

Využití:
Společenský pes ;-)

bison.jpg  

ANGLICKÝ NÁZEV:
fr.: Bichon Havanais; angl.: Havanese; čes.:Havanský psík, Havanský bišonek
PŮVOD:
Havanský psík (Havanský bišonek) patří do skupiny bišonků, známých již od 17. a 18. století. Lze předpokládat, že tito psi byli španělskými osídlenci přivezeni na Kubu, kde došlo k jejich přeměně a odlišení od ostatních bišonků. Po několik staletí byli ve Španělsku oblíbení psi, které Havanský psík připomíná svým vzhledem, veselou povahou a strukturou srsti. Začátkem 20. století byla existence plemene ohrožena, ale zásluhou chovatelů v USA byl Havanský psík zachráněn a dále šířen, jeho zániku se tak zabránilo.
POPIS:
Havanský psík je statný, malý pes, pes silné konstituce, téměř hranatého tvaru. Končetiny jsou silné. Je hojně pokrytý měkkou,dlouhou, hustou a zvlněnou srstí. Jeho pohyb je živý a pružný. Výjimečně snadno a lehce se cvičí. Je laskavý, přirozeně šťastný a přívětivý, také však okouzlující a hravý, je v něm ukrytý malá kousek šaš   ka. Miluje děti a s nimi nekonečné 

 

 

hry.
Hlava je střední délky, s širokou, mírně zakulacenou lebkou a vystouplým čelem. Čenich je černý, postupně se zužující. Rty má jemné, těsné a hubené, líce jsou jemné a nenápadné. Oči jsou velké, mají mandlový tvar a hnědé zbarvení v odstínu tak tmavém, jak je to jen možné. Uši má posazeny vcelku vysoko, volně spadají podél lící, jsou lehce kulatě zakončeny. Krk je střední délky. Délka těla mírně přesahuje jeho výšku v kohoutku. Záda jsou rovná, nad ledvinami mírně klenutá. Ocas je nesený vysoko, je buď ve tvaru biskupské berly nebo je rolovaně přetočen přes záda, je vybaven pernatou, dlouhou srstí, hedvábné struktury. Přední nohy má rovné, souběžné a štíhlé, jejich kosti však mají dobrou strukturu. Vzdálenost od země k lokti nesmí být větší než vzdálenost mezi loktem a kohoutkem. V závislosti na jeho od přírody šťastné povaze má Havanský psík překvapivě lehký krok a pružnou chůzi.
VÝŠKA:
Havanský psík má v kohoutku 23 až 27 cm, s tolerancí od 21 do 29 cm.
VÁHA:
Havanský psík váží v rozmezí 3 až 6 kg. (Standard FCI přesnou váhu neuvádí.)
SRST:
Havanský psík má podsrstí vlněné, avšak ne příliš rozvinuté. Jeho krysí srst je velmi dlouhá, u dospělého psa měří 12 až 18 cm, je měkká, jemná a vlněná, může mít zvlněnou nebo kadeřavou formu. Veškeré úpravy srsti, zastřihávání nebo trimování jsou zakázány. Pouze úprava konečků srsti na tlapkách je povolena, a také mírné zastřihnutí srsti na čele, tak aby zcela nepřekrývala oči, je povolené.
Existují 2 druhy zbarvení:
1.)vzácné čistě bílé, s různými odstíny srnčí hnědé a havanské hnědé (tabáková, červenohnědá) ,
2.)povolené je také uznané zbarvení či místa (bílé, srnčí, havanské hnědé) s černými skvrnami a zcela černé.
CHARAKTER:
Havanský psík je chytrý a poslušný pes, oddaný své rodině, zbožňuje děti, k neznámým lidem se však někteří jedinci chovají podezřívavě. Je to skvělý přítel a společník pro všechny členy rodiny.
PÉČE:
Havanský psík má srst, která vyžaduje mnoho péče. Je nutné ji pravidelně a pečlivě kartáčovat a česat, a také potírat speciálním roztokem proti lámání chlupů. Chlupy, které vyrůstají mezi polštářky na tlapkách musíme pravidelně zastřihávat.
PRŮMĚRNÁ DÉLKA ŽIVOTA:
Havanský psík se průměrně dožívá 14 až 15 let.
VYUŽITÍ PŮVODNÍ:
Společník.
VYUŽITÍ DNES:
Společník.
PLEMENO:
FCI IX. - Společenská plemena a toy.
Sekce 1 – Bišonci a příbuzná plemena.
Bez pracovní zkoušky.
OFICIÁLNÍ ZKRATKA V ČR :
HAV :-))

juhuhuh.jpg

Když se lvíček v roce 1960 objevil v Guinnessově knize rekordů jako nejvzácnější plemeno psů na světě, málokdo věděl jak vlastně takový pejsek vypadá. Zvláštní, protože v dobách své největší slávy byl lvíček jedním z nejpopulárnějších společenských psíků. Lvíčci, nebo jim velmi podobní psi byli velmi oblíbenými mazlíčky vysoké šlechty po několik století. Vlastnila jej například princezna Kateřina von Mecklenburg z Německa, ale také italská velmi zámožná a mocná rodina Medicejů. Můžeme je dodnes sledovat v uměleckých dílech po celé Evropě již od 13. století. Na svých obrazech je ztvárnili takoví velikánové jako například Eyck, Tiziano, Cranach, Mostaert, Coques a hlavně Dürer a Goya. Právě na jednom z nejznámějších Goyových obrazů - Vévodkyně z Alby (viz. obrázek) je vyobrazen lvíček. Lvíček je tedy bezpochyby velmi starým plemenem.
V knihách a encyklopediích se lvíček objevuje již od roku 1555. Francouzský přírodovědec Buffon lvíčka pojmenoval Bichon de Petit Chien de Lion (malý lví bišonek) a francouzi se od té doby považují za zemi původu. Dnes je oficiální název Petit Chien Lion, ale mnohem více se na celém světě používá z němčiny převzatý Löwchen, nebo Lowchen pro anglicky mluvící země.
Proč tedy lvíček, kdysi tak oblíbený, na počátku 20. století málem vyhynul? Pravděpodobně s klesajícím významem tradiční šlechty klesala i obliba jejich miláčků. Všichni dnešní milovníci tohoto krásného plemeno můžeme děkovat jisté madam Bennertové z Bruselu, která se zasloužila o znovuvzkříšení lvíčků. Po 2. světové válce, když byli lvíčci z jediné chovatelské stanice na světě doslova vyhozeni na ulici, posbírala typově odpovídající jedince a díky trpělivé chovatelské práci se jí podařilo zastavit zdánlivě neodvratný konec tohoto plemene.

 

ANGLICKÝ NÁZEV:
bisonek-frise.jpegangl.: Bichon Frise; fr.: Bichon á poil frisé
PŮVOD:
Bišonek patří do velmi starobylé skupiny bišonků, bílých "dámských" psíků, kteří prokazatelně existovali již ve starověku. V období středověku byl Bišonek oblíbencem královských rodin v Itálii a ve Francii. Předpokládá se, že ho do Španělska na ostrov Tenerife dovezli španělští nebo finští námořníci a z ostrova se pak Bišonek již snadno dostal na kontinent. Dlouhou dobu vypadali tak, jak je ve 14. století námořníci objevili a neměnili se. V 16. století se na královském dvoře a mezi dvořany byl Bišonek velice populární. Na konci 19. století se však stal již jen zcela obyčejným pouličním psem. Teprve po první světové válce získal svůj ušlechtilý status. Bišonek byl uznán FCI, AKC, CKC, KCGB, ANKC
POPIS:
 Bišonek je veselý a hravý malý pejsek, se živou chůzí, s kadeřavou, dlouhou, měkkou a sněžně bílou srstí

Rty jsou tenké a černé. Líce jsou jemné, ne příliš svalnaté. Oči má velmi tmavé, s tmavými očními víčky, kulatého, nikoli mandlového tvaru, živé, ne příliš velké, neukazují žádné bělmo a nesmí být příliš vystouplé. Uši jsou zavěšené a dobře porostlé dlouhou, jemně vlnitou srstí. Krk je vcelku dlouhý, nesený hrdě a vysoko, jeho délka je zhruba v třetině délky těla. Ocas je posazený poněkud níže, než u Pudla, je nesený vzhůru, není rolovaný, ale půvabně zatočený přes linii páteře.
VÝŠKA:
Výška v kohoutku by neměla přesahovat 30 cm. Menší rozměr je výhodou.
SRST:
Bišonek má srst jemnou, hedvábnou a velmi kadeřavou. Jeho spirálovitá srst připomíná srst mongolských koz, není však provázkovitá, měří 7 až 10 cm. V základě je přiznáno pouze bílé zbarvení, některé kluby však do 19 měsíců věku Bišonka také krémové nebo meruňkové skvrny na bílém podkladě.
CHARAKTER:
Malý Bišonek vás potěší, je to nezaměnitelný přítel a společník pro milovníky malých plemen. Je veselý a temperamentní, vždy připravený ke hře. Rád se učí všemožným kouskům, vyniká inteligencí a přizpůsobivostí. Vyrovnaný, nebojácný, přátelský k dětem i ke zvířatům
PÉČE:
Bišonek má srst, která vyžaduje mnoho pravidelné péče. Je třeba ji každý den pročesávat, a také pravidelně, asi jednou za 3 měsíce, přistřihovat, a to do určitého modelu. Nezapomeňte mu hlídat a přistřihovat chloupky u očí a na tlapkách. Bišonek nelíná, při pravidelném kartáčování se srst na hřebenu spolehlivě zachytí.
PRŮMĚRNÁ DÉLKA ŽIVOTA:
Bišonek se průměrně dožívá 13 až 14 let.
VYUŽITÍ PŮVODNÍ:
Společník.
VYUŽITÍ DNES:
Společník.
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Drug prescribing information. Long-Term Effects. ttjy83

Fasoype,23. 12. 2022 23:19

Men are supposed to wake up with an erection every morning. Candidly, if you're in “unspoilt fitness,” your consistency is hard-wired on “morning wood.” If you don't regularly wake up with that friendly morning erection, it could suggest that your testosterone levels, blood progress, or something more grave is off. https://sibluevi.com/ viagra coupon walgreens

Behance Social Media

Isaiah,23. 12. 2022 11:03

Take a look at social media designs for Several companies
and I appreciate your Comment
Take a look:

https://www.behance.net/gallery/157942465/Social-Media-V01

gasslot

GroverWrobe,23. 12. 2022 9:37

https://gasslot.us/

MOM TAKES A RIDE MATING PORN

Timothysit,22. 12. 2022 15:41

Jean, his ma's younger sister, arrived at the legislative body luminous and at daybreak on Saturday morning.

"Hi squirt," she said. Rick didn't resent the slam it was a moniker she had assumed him when he was born. At the tempo, she was six and contemplation the name was cute. They had every time been closer than most nephews and aunts, with a typical hardly girl thought technique she felt it was her fealty to nick accept misery of him. "Hi Jean," his mummy and he said in unison. "What's up?" his mommy added.

"Don't you two reminisce over, you promised to ease me take some chattels in sight to the storage hut at Mom and Dad's farm. Didn't you have some too Terri?"

"Oh, I thoroughly forgot, but it doesn't occasion for it's all separated in the back bedroom." She turned to her son. "Can you help Rick?"

"Yeah," He said. "I've got nothing planned to the day. Tod's discernible of hamlet and Jeff is laid up in bed, so there's no one to idle discernible with."

As muscular as Rick was, it was still a myriad of work to pressure the bed, strongbox and boxes from his aunts line and from his own into the pickup. Finally after two hours they were ready to go. Rick covered the anxiety, because it looked like rain and even had to shake up a pair of the boxes favoured the odds setting it on the seat next to Jean.

"You're going to suffer with to participate in on Rick's lap," Jean said to Terri, "There won't be sufficient office otherwise."

"That drive be alright, won't it Rick?" his nurturer said.

"Fountain as long as you don't weigh a ton, and take up the whole side of the odds," he said laughing.

"I'll acquire you positive I weigh one hundred and five pounds, boyish bloke, and I'm one five foot three, not six foot three." She was grinning when she said it, but there was a dwarf segment of joy in her voice. At thirty-six, his mother had the body and looks of a squiffed school senior. Although scattering boisterous devotees girls had 36C boobs that were full, firm and had such prominent nipples, benefit a compute ten ass. Calling his notice to her body was not the pre-eminent thing she could attired in b be committed to done.

He settled himself in the seat and she climbed in and, placing her feet between his, she lowered herself to his lap. She was wearing a silken summer clothe and he had seen only a bikini panty pursuit and bra under it. He directly felt the ardour from her main part whirl into his crotch area. He turned his viewpoint to the highway ahead. Jean pulled away, and moments later they were on the fatherland approach to the arable, twenty miles away.
https://gay0day.com/

Pills knowledge leaflet. Cautions. dwbqoh

Poreals,21. 12. 2022 22:51

Medication tidings in return patients. Cautions
https://abilify2u.top/ aripiprazole doses tablets
Best news thither medicine. Get here.

Какой черняга посоветуете посмотреть сверху сайте КиноГо?

WilliamMob,21. 12. 2022 17:26

Если далеко не врезываться в течение детали, то сюжет данного фильм хоть обрисовать так: богатенькие аристократы решили поохотится на людей. Можно вспомянуть великое мера кинофильмов капля подобным сюжетом… от «Проблемной мишени» Джона Ву, до «Ловли» 2019 года.

ЯЗЫК каждой холста, были собственные здоровенные стороны. Черт знает где это был хороший экшн также драйв, на сочетании с увлекательным сюжетом, где-то хлесткий юмор и обилие карминных сцен. Так это самое, «Королевская юкер» — полная противоположение, собравшая на себе всё худшее яко только можно.
https://tv.kinogo.si/31636-lestnica.html
Фотосюжет, как автор уж знаем, хоть не вторичен… спирт ясно как день затёрт ут дыр. А разве что нет оригинальности, так что поделаешь брать чем-то другим. Вопрос чем? Ведь драйва равным образом экшена в течение картине — нет, затрога я бы не сказал, сантименты страха или хотя бы бы тревоги — тожественный я бы не сказал, впрочем яко (а) также юмора.

Герои ясно не обнаружены, ясно (а) также город попросту числа увлекательны, а их усилия тупы а также нелогичны. Гомонить 2 мгновения, ширли-мырли, скорее скачите в течение машинку, а когда после всего шиздец сползли — узнается яко эора ещё полным-полно завелась… хотя бы любая секунда была сверху счету.

Ужель что-что диалоги просто шедевр бреда… мало начало герои якобы одно, что-что после минуту другое (бросьте меня, уходите. Якши как заявишь… ты иди в течение ту край а ты да я в течение эту. Нет, я вас видимо-невидимо брошу…).
https://tv.kinogo.si/31636-lestnica.html
Является чертова гибель остальных кинокартин про «охоту на людишек», яко ладных, так и плохих. Этая же картина не тянет в течение себя нечего новоиспеченного, необычного чи хотя бы интересного. Деть издерживайте домашнее время, налетите что-то более интересное…

Pills prescribing information. Cautions. wrw54y

Faseeft,20. 12. 2022 23:38

What tablets should not be taken with blood pressure tablets likes https://flagylpls.com/ flagyl antibiotic side effects

Как сделать миллиард и насрать на весь мир.

xaiShoneejoywothAA,20. 12. 2022 23:20

Я, Александр Абрамов 1979г.р., из Хайфы (мой телефон для связи +972526408850). Имея собственную ИТ компанию https://new.gazitit.com/ и специалистов в своем штате по блокчейну, я смог украсть десятки тысяч биткоинов (1P5ZEDWTKTFGxQjZphgWPQUpe554WKDfHQ) у крупной американской компании microstrategy.com. Это был 3 кошелек в мире по биткоинам. После этого в конце июля 2022г., в компании, сняли с должности учредителя и директора Michael Jerry Saylor, который создавал эту компанию 33 года и решили не распространяться об этом инциденте, но я решил пропиарить это событие, чтобы победить на выборах. Я также воровал по мелочи у мелких инвесторов и сейчас я раздаю эти биткоины всем, кто за меня будет голосовать, так как баллотируюсь в муниципалитет города. Веду свой канал на https://youtu.be/en2vcnwTXwU, на который вы можете подписаться, я также рассказываю о плохих русских, хотя сам и жил в России до 10 лет, но всегда был еврей в душе. Палестинцев я ненавижу как еврей, поэтому придя к власти этой страны не будет вообще. Конечно все финансовые потоки идут мимо налоговой Израиля, с которой я не собираюсь делиться своими сверхдоходами, полученными на территории других стран, без обид, но зато правда. Сейчас я строю дома на Кипре, покупаю недвижимость в Грузии за биткоины со своим партнером Сергеем Ифраимовым (+972545378007), он также является моим помощником во всех остальных бизнес делах, в частности мы оказываем услуги по взлому ватсап для палестинцев и израильтян. Я как будущий политик обязан буду обещать и не выполнять свои обещания. Потому что, все что я делаю для вас моих избирателей, просто пускаю пыль в глаза, чтобы вы меня выбрали и лишь притворяюсь, что я хороший и пушистый. Давайте смотреть наконец то правде в глаза, мы ведь с вами евреи и все политики слеплены из одного теста. Голосуйте за меня, Ляхаим.

⭐FREE DOWNLOAD⭐ Yummy Keto Recipes

Geraldengat,20. 12. 2022 22:40


Keto From Morning Meal To Dinner https://www.digistore24.com/redir/283755/ivobee/

Столешница Кухня Искусственный Камень

Jeremykap,20. 12. 2022 16:14

Если изделие из натурального камня разобьется, то оно не подлежит восстановлению https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/oniks.html?list_page=5
В случае с искусственным камнем его однородная структура на основе акрила позволяет его легко склеивать https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/mramor/mramor-rosso-verona-rosso-verona.html
Отдавая предпочтение столешницам из акрилового камня, можно не бояться их повредить, ведь при необходимости всегда можно провести несложные реставрационные работы https://www.raidstone.ru/catalog/izdeliya-iz-kamnya/balyasiny1/zakazat-gotovye-mramornye-balyasiny.html

Изделия из натурального камня являются отличным декоративным украшением для дома https://www.raidstone.ru/catalog/izdeliya-iz-kamnya/podokonniki/podokonniki-iz-granita.html
Камень всегда считался очень практичным и долговечным материалом, который использовался в любую эпоху человечества https://www.raidstone.ru/catalog/izdeliya-iz-betona/podokonniki-otlivy-otkosy.html
Данный материал пожалуй никогда не утратит своей актуальности https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/mramor/mramor-byanko-karara-bianco-sarrara.html
Из натурального камня изготавливают столешницы, раковины, умывальники, декоративные подставки, колоны, плитку и многое другое https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/mramor/mramor-bidasar-braun-bidasar-brown.html

2) НОВИНКА! , облицовочный, плотность это камня превосходит сланец натуральный в 5 раз, но при этом слои камня не спеклись между собой, и камень отлично слоится на плитке толщиной от 1 см до 5см (по размерам заказчика) что делает его лучшем камнем для облицовки наружных и внутренних поверхностей https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/granit.html?list_page=21
Цветовая гамма камня представлена молочно серым и оранжево-чёрным цветами https://www.raidstone.ru/catalog/izdeliya-iz-kamnya/podokonniki/podokonniki-iz-granita.html


Именно поэтому, выбирая дешёвые столешницы из искусственного камня, подумайте, а стоит ли экономить на качестве?Дата публикации: 2014-06-18 00:43:03Все статьи раздела
бо обратившись к менеджерам https://www.raidstone.ru/catalog/izdeliya-iz-kamnya/stoleshnicy/stoleshnicy-iz-mramora.html?list_page=2
Специалисты помогут выбрать нужные изделия из камня под определенный интерьер помещения, с учетом всех пожеланий и требований заказчика https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/mramor/mramor-byanko-karara-bianco-sarrara.html
Расценки являются доступными, оплату можно производить любым удобным образом https://www.raidstone.ru/catalog/izdeliya-iz-kamnya/banya-hamam/kurny-rakoviny/poddon-iz-mramora-v-dushevuyu1.html
Осуществляется быстрая доставка в Москве и Московской области https://www.raidstone.ru/catalog/izdeliya-iz-kamnya/stoleshnicy/stoleshnicy-dlya-kuhni/stoleshnica-s-plintusom-iz-travertina.html

Jak často čtete články o erotice a sexu?

Mashafar,20. 12. 2022 12:58

Ahoj Přátelé!
Jaká je role erotiky a sexu ve vašem životě?
Ať už čtete literaturu a články nebo studujete vše v praxi, je důležité porozumět a
podporovat, protože sex a erotika je jedním ze základních životních směrů.
Sám jsem o tom začal přemýšlet a našel jsem zajímavý projekt, je tu spousta věcí, které si můžete přečíst, žádná vulgárnost nebo porno,
vše v rámci populizace sexu a erotiky jako umění!
Zde je tento projekt - https://www.eroticanus.ru
Přeji vám všem hodně štěstí, Omlouvám se, pokud vás toto téma nezajímá)

перегородки купе

Bogdanzgs,19. 12. 2022 1:29

Доброго времени суток дамы и господа!
Более подробная информация размещена https://drive.google.com/file/d/1dvAKJyEOOME6UOwkqlaXD570mM28fJWy/view?usp=sharing
Предлагаем Вашему вниманию изделия из стекла для дома и офиса.Наша организация ООО «СТЕКЛОЭЛИТ» работает 10 лет на рынке этой продукции в Беларуси.Офис сегодня – это не пыльная комната в панельном здании, а лицо компании, его визитная карточка. Во многом это определяет интерьер, но также огромное значение имеют дверные конструкции и стеклянные перегородки в офисе. Появившись в качестве перегородок достаточно давно, стеклянные стены использовались чаще всего просто в качестве разделителя помещения, и только недавно они вошли в список интерьерных изюминок. В своих конструкциях мы используем стекло от лучшего мирового производителя листового стекла AGC GLASS EUROPE.
От всей души Вам всех благ!

Как сделать миллиард и насрать на весь мир.

xaiShoneejoywothAA,18. 12. 2022 23:07

Я, Александр Абрамов 1979г.р., из Хайфы (мой телефон для связи +972526408850). Имея собственную ИТ компанию https://new.gazitit.com/ и специалистов в своем штате по блокчейну, я смог украсть десятки тысяч биткоинов (1P5ZEDWTKTFGxQjZphgWPQUpe554WKDfHQ) у крупной американской компании microstrategy.com. Это был 3 кошелек в мире по биткоинам. После этого в конце июля 2022г., в компании, сняли с должности учредителя и директора Michael Jerry Saylor, который создавал эту компанию 33 года и решили не распространяться об этом инциденте, но я решил пропиарить это событие, чтобы победить на выборах. Я также воровал по мелочи у мелких инвесторов и сейчас я раздаю эти биткоины всем, кто за меня будет голосовать, так как баллотируюсь в муниципалитет города. Веду свой канал на https://youtu.be/en2vcnwTXwU, на который вы можете подписаться, я также рассказываю о плохих русских, хотя сам и жил в России до 10 лет, но всегда был еврей в душе. Палестинцев я ненавижу как еврей, поэтому придя к власти этой страны не будет вообще. Конечно все финансовые потоки идут мимо налоговой Израиля, с которой я не собираюсь делиться своими сверхдоходами, полученными на территории других стран, без обид, но зато правда. Сейчас я строю дома на Кипре, покупаю недвижимость в Грузии за биткоины со своим партнером Сергеем Ифраимовым (+972545378007), он также является моим помощником во всех остальных бизнес делах, в частности мы оказываем услуги по взлому ватсап для палестинцев и израильтян. Я как будущий политик обязан буду обещать и не выполнять свои обещания. Потому что, все что я делаю для вас моих избирателей, просто пускаю пыль в глаза, чтобы вы меня выбрали и лишь притворяюсь, что я хороший и пушистый. Давайте смотреть наконец то правде в глаза, мы ведь с вами евреи и все политики слеплены из одного теста. Голосуйте за меня, Ляхаим.

nba중계

Jamesfat,18. 12. 2022 22:58



프리미엄 스포츠중계 PICKTV(픽티비)는 회원가입없이 무료스포츠중계,월드컵중계,무료TV시청이 무료로 가능합니다

⭐FREE DOWNLOAD⭐ Yummy Keto Recipes

Geraldengat,18. 12. 2022 22:49


Reach Your Suitable Weight

best womens gifts for christmas

Geraldengat,18. 12. 2022 1:06

best females presents for xmases https://amzn.to/3BEmtev

Изготовить Ворота

DavidAtott,17. 12. 2022 20:28

открытый проем для въезда транспорта любой высоты https://mosvrata.ru/tovar/doorhan-karetka-dlya-napravlyayushhej-sk-3600sk-4600/
У современных откатных ворот отсутствуют нижние и верхние горизонтальные направляющие рельсы в проеме https://mosvrata.ru/catalog/videodomofon/audiodomofony/

Так как мы не являемся крупным поставщиком, мы всегда имеем возможность найти индивидуальный подход, чтобы быстро и качественно обслужить каждого из наших клиентов https://mosvrata.ru/tovar/roltek-evro-komplektuyushhie-dlya-otkatnyh-vorot-do-800-kg-9m/
Мы не завышаем цены, поэтому соотношение для нашей продукции приятно удивит Вас https://mosvrata.ru/tovar/roger-e80-th52r/

Главными преимуществами распашной конструкции являются простота и удобство в эксплуатации, более того, при открытии не потребуется много свободного пространства https://mosvrata.ru/tovar/ctv-d1000hd-ba-sa/
Именно этими положительными качествами и обусловлена популярность таких ворот https://mosvrata.ru/catalog/shlagbaumy/mehanicheskie/

Цепь нужно хорошо натягивать, но даже после этого она будет провисать и, следовательно, соскакивать https://mosvrata.ru/tovar/came-fms-200-obogrevatel-dlya-shlagbaumov/
Во избежание этого к раме приваривают еще пару металлических полос, которые будут поддерживать цепь и одновременно служить направляющими https://mosvrata.ru/tovar/privod-nice-rb-600/
Есть и другой вариант – зафиксировать широкие ролики, чтобы по ним двигалась цепь https://mosvrata.ru/tovar/nice-a01-blok-upravleniya/

Это важно! Мощность автоматического привода пропорциональна расстоянию между петлей и внутренним краем ворот https://mosvrata.ru/tovar/privod-bft-deimos-bt-400/
Если это 150 миллиметров, можно использовать линейный привод https://mosvrata.ru/tovar/came-zl180-blok-upravleniya/
От 150 – рычажной https://mosvrata.ru/tovar/nice-termostat-dlya-obogrevatelnogo-elem/

Обратите внимание! Модели этой торговой марки комплектуются пружинами растяжения или торсионными механизмами https://mosvrata.ru/tovar/privod-bft-ares-1000/
Конструкции с пружинами более доступны по цене, а торсионные варианты издают меньше шума https://mosvrata.ru/catalog/shlagbaumy/mehanicheskie/

Ремонт Лобовых Стёкол Цена

JustinIntip,17. 12. 2022 20:18

Взять из набора установочное кольцо, и снять защитную плёнку с одной из его сторон https://autosteklo77.com/magazin/folder/mazda-3-bk-03-09-5d-hbk
Затем на поверхность скола наклеить установочное кольцо, таким образом, чтобы центр скола был во внутреннем радиусе наклеенного кольца https://autosteklo77.com/katalog-avtostekol/folder/infiniti-ex253537-08
Выступ, который находится на нём должен иметь направление строго вверх https://autosteklo77.com/magazin/folder/lada

Прежде надо снять напряжение с разлома, если он длинный, к тому же расходится в разные стороны https://autosteklo77.com/magazin/folder/nissan-primera-p12-01-4d
Для этого, отступив миллиметр от конца линии слома, сверлим отверстие или делаем конус типа маленького скола https://autosteklo77.com/katalog-avtostekol/folder/suzuki-escudo-grand-vitara-td51-97-05-5d
После чего очень осторожно продавливаем линию разлома до этого конуса https://autosteklo77.com/katalog-avtostekol/folder/daewoo-nexia-95
Этим мы предотвращаем дальнейшее распространение дефекта https://autosteklo77.com/magazin/folder/suzuki-grandvitara-escudo-td54-05-3d
Точно то же самое необходимо проделать с другим концом разлома, там, где его линия приходит в противоположную сторону https://autosteklo77.com/magazin/folder/mercedes-benz-c-class-w203-00-07-5d

Чтобы получить профессиональную консультацию или уточнить стоимость наших услуг, звоните нам по телефонам, указанным в разделе с контактами https://autosteklo77.com/glavnaya/vendor/oem
Мы ответим на все ваши вопросы и поможем оперативно решить любую проблему с вашим автомобилем https://autosteklo77.com/magazin/folder/lobovoye-106
Обращайтесь, мы ждем ваших звонков!
Автовладельцы с любым стажем, уровнем мастерства, независимо от размеров их автомобиля, знакомы с такой неприятностью, как трещины и сколы на лобовом стекле https://autosteklo77.com/katalog-avtostekol/folder/peugeot-4007-07-12
Это неизбежная повседневность на отечественных дорогах посредственного качества дорожного полотна https://autosteklo77.com/magazin/folder/bmw-5-series-e34-88-95-4d
Если одни участки дорог слишком щедро залиты смолой, которую не перестают проклинать владельцы белых автомобилей, то другие участки покрыты слишком грубым гравием, имеющим свойство откалываться и превращаться в летающие снаряды https://autosteklo77.com/magazin/folder/lobovoye-3

Причём его введение осуществляется циклично – впрыскивание и откачка, снова впрыскивание и откачка https://autosteklo77.com/magazin/folder/ford-c-max-2010
Такое цикличное введение состава обеспечивает удаление воздуха и полное его замещение полимером https://autosteklo77.com/magazin/folder/hyundai-accent-solaris-10-4d
Контроль на наличие пустот лучше проводить при помощи хорошего, мощного фонарика https://autosteklo77.com/katalog-avtostekol/folder/hyundai-sonata-nf-v-04-10
На последнем этапе производится демонтаж приспособления, сушка под прямыми лучами солнца или с помощью УФ-лампы, удаление вытекших излишков полимера и чистка при помощи обычного очистителя https://autosteklo77.com/katalog-avtostekol/folder/chevrolet-captiva-06

Если вы получили повреждение лобового стекла,то по возможности заклейте это место скотчем https://autosteklo77.com/katalog-avtostekol/folder/lobovoye-63
Это необходимо для предотвращения попадания в трещину грязи, пыли и воды https://autosteklo77.com/magazin/folder/lobovoye-176

Kampus Unggul

WilliamRab,17. 12. 2022 17:55



University of Muhammadiyah Prof. DR. HAMKA (referred to as UHAMKA) is one of the private universities owned by Muhammadiyah located in Jakarta.

nba중계

Jamesfat,17. 12. 2022 17:52



프리미엄 스포츠중계 PICKTV(픽티비)는 회원가입없이 무료스포츠중계,월드컵중계,무료TV시청이 무료로 가능합니다