Jdi na obsah Jdi na menu
 


bišonci

bolonacek.jpg

 

ANGLICKÝ NÁZEV:
angl.: Bolognese; fr.: Bichon Bolognese; čes.: Boloňský psík, Boloňáček

Země původu:
Itálie

Historie:
Toto plemeno pochází původem z Itálie, stejně jako např. maltézský psík, italský chrtík, neapolská doga apod. Není jasné, jak toto vzniklo, ale předpokládá se, že křížením maltézáčka a malého bílého pudla. Boloňští psíci byli známí již v odobí starověkého Říma. V 11. a 12. století bylo toto plemeno velice oblíbené a v renesanci patřilo mezi nejoblíbenější dary. Tyto pejsky vlastnily např. Marie Terezie, carevna Kateřina II. a madame Pompadour. Na obrazech slavných malířů jako Tizian, Goia, Carpacia atd. jsou vyobrazení pejsci, velice podobní boloňáčkům (není jisté jestli to nebyl třeba bischon frise, se kterým se v té době ještě hodně zaměňoval). V roce 1882 byl v Itálii zřízen registr, kde se zapisovali čistokrevní chovní psi. Po válce zůstal boloňský psík už jen u jediného chovatele(Maria Persichiho), který t oto plemeno

zachránil před vyhynutím. Po roce 1979 se manželé Bonannovi rozhodli pokusit se o rozšíření chovu. Jelikož ovšem většina z papírových pejsků měla závažné vady, hledali pejsky bez průkazu původu, zato odpovídající standardu. A tak se jim po několika letech podařilo chov opět obnovit.
Zakladatelkou chovu tohoto plemene je u nás paní Hildegarda Kuběnová, která si v roce 1987 přivezla svou první fenku Amandu von Dato.

Popis:
Boloňský psík je na první pohled zavalitý, avšak kompaktní pejsek, pokrytý chmýřovitě načechranou srstí bílé barvy. Je kvadraticky stavěný tzn. jeho výška v kohoutku se rovná jeho délce. Lebka je mírně vejčitého tvaru, spíše plochá v horní části, délka lebky je o trochu delší, než délka čenichu. Hlava má střední délku, dosahuje 1/3 jeho výšky v kohoutku, a výrazný stop. Nos je ve stejné linii jako nosní hřbet, při pohledu z profilu je jeho přední strana vertikální, je velký a musí být černý. Délka čenichu se rovná 2/5 délky hlavy. Oči jsou posazené téměř na přední části, jsou dobře otevřené a větší, než je obvyklé. Oční víčko je okrouhlé, oko nesmí být vystouplé, oční bělmo není viditelné. Lemy očních víček musí být černé a duhovka tmavé barvy. Uši jsou vysoko nasazané, dlouhé a visící, v místě nasazení dosti pevné, mírně odstávající od hlavy. Krk je bez laloku, jeho délka se rovná délce hlavy. Kohoutek je z pohledu horní linie nápadný jen mírně. Z profilu jsou záda rovná, v oblasti ledvin mírně do oblouku. Hruď má objemnou, spadající až do úrovně loktů. Ocas je posazený v linii zádi, je nošený v zatočení přes záda.

Výška v kohoutku:
pes - 27 až 30 cm.
fena - 25 až 28 cm.
výška u psů pod 25 a nad 33 a u fen pod 22 a nad 32 je závažná vada, vyřazující z chovu

Délka trupu je stejná jako výška v kohoutku.

Váha:
Boloňský psík váží od 2,5 do 4kg.(pokud si svého miláčka nevykrmíte)

Ocas:
nesen v oblouku nad hřbetem

Srst:
Středně dlouhá(okolo 10cm), po celém těle, nikdy nepřiléhá, na tlamě kratší, připomínající "afro", přiznaná barva je čistě bíla, bez skvrn nebo jiných odstínů bílé.

Charakter:
Boloňský psík je veselý, milý, přítulný a roztomilý společník, je to hravý a lehce přizpůsobivý pejsek. Je odvážný, podnikavý, poslušný a velmi učenlivý, dokáže se naučit spoustu pěkných kousků pro pobavení. Je to takový domácí šašek a klaun. Nekouše a není agresivní. K cizím lidem je nedůvěřivý, spíše rezervovaný, avšak svou rodinu bezmezně miluje. Rád se proběhne po zahradě, ale nepohrdne ani procházkami a to klidně i dlouhými. Nikdy však sám, vždycky v doprovodu svého páníčka. Miluje společnost dětí, ale přizpůsobí se klidně i starším lidem. Pro svoji úžasnou povahu si vysloužil přezdívku "antistresový pes".

Péče:
Boloňský psík vyžaduje pravidelnou péči o srst. Pokud je srst pevnější, stačí česat 1x týdně, jemnější variantu je dobré česat alespoň 1x za dva dny. Chloupky v okolí čenichu a očí je nutné pravidelně česat a mýt. Je velmi důležité udržovat čisté oči, zabrání se tak nadměrnému slzení a tím i nežádoucímu zabarvení srsti v jejich okolí. Chloupky v uších je třeba odstraňovat a chloupky mezi polštářky na tlapkách je nutné zastříhávat a to hlavně v zimě. Boloňský psík však nelíná, při pravidelném kartáčování se odumřelé chlupy na hřebenu spolehlivě zachytí. Hodí se výhradně pro držení v bytě, a to i nevelkých rozměrů.

Průměrná délka života:
Boloňský psík se průměrně dožívá 14 - 15 let

Využití:
Společenský pes ;-)

bison.jpg  

ANGLICKÝ NÁZEV:
fr.: Bichon Havanais; angl.: Havanese; čes.:Havanský psík, Havanský bišonek
PŮVOD:
Havanský psík (Havanský bišonek) patří do skupiny bišonků, známých již od 17. a 18. století. Lze předpokládat, že tito psi byli španělskými osídlenci přivezeni na Kubu, kde došlo k jejich přeměně a odlišení od ostatních bišonků. Po několik staletí byli ve Španělsku oblíbení psi, které Havanský psík připomíná svým vzhledem, veselou povahou a strukturou srsti. Začátkem 20. století byla existence plemene ohrožena, ale zásluhou chovatelů v USA byl Havanský psík zachráněn a dále šířen, jeho zániku se tak zabránilo.
POPIS:
Havanský psík je statný, malý pes, pes silné konstituce, téměř hranatého tvaru. Končetiny jsou silné. Je hojně pokrytý měkkou,dlouhou, hustou a zvlněnou srstí. Jeho pohyb je živý a pružný. Výjimečně snadno a lehce se cvičí. Je laskavý, přirozeně šťastný a přívětivý, také však okouzlující a hravý, je v něm ukrytý malá kousek šaš   ka. Miluje děti a s nimi nekonečné 

 

 

hry.
Hlava je střední délky, s širokou, mírně zakulacenou lebkou a vystouplým čelem. Čenich je černý, postupně se zužující. Rty má jemné, těsné a hubené, líce jsou jemné a nenápadné. Oči jsou velké, mají mandlový tvar a hnědé zbarvení v odstínu tak tmavém, jak je to jen možné. Uši má posazeny vcelku vysoko, volně spadají podél lící, jsou lehce kulatě zakončeny. Krk je střední délky. Délka těla mírně přesahuje jeho výšku v kohoutku. Záda jsou rovná, nad ledvinami mírně klenutá. Ocas je nesený vysoko, je buď ve tvaru biskupské berly nebo je rolovaně přetočen přes záda, je vybaven pernatou, dlouhou srstí, hedvábné struktury. Přední nohy má rovné, souběžné a štíhlé, jejich kosti však mají dobrou strukturu. Vzdálenost od země k lokti nesmí být větší než vzdálenost mezi loktem a kohoutkem. V závislosti na jeho od přírody šťastné povaze má Havanský psík překvapivě lehký krok a pružnou chůzi.
VÝŠKA:
Havanský psík má v kohoutku 23 až 27 cm, s tolerancí od 21 do 29 cm.
VÁHA:
Havanský psík váží v rozmezí 3 až 6 kg. (Standard FCI přesnou váhu neuvádí.)
SRST:
Havanský psík má podsrstí vlněné, avšak ne příliš rozvinuté. Jeho krysí srst je velmi dlouhá, u dospělého psa měří 12 až 18 cm, je měkká, jemná a vlněná, může mít zvlněnou nebo kadeřavou formu. Veškeré úpravy srsti, zastřihávání nebo trimování jsou zakázány. Pouze úprava konečků srsti na tlapkách je povolena, a také mírné zastřihnutí srsti na čele, tak aby zcela nepřekrývala oči, je povolené.
Existují 2 druhy zbarvení:
1.)vzácné čistě bílé, s různými odstíny srnčí hnědé a havanské hnědé (tabáková, červenohnědá) ,
2.)povolené je také uznané zbarvení či místa (bílé, srnčí, havanské hnědé) s černými skvrnami a zcela černé.
CHARAKTER:
Havanský psík je chytrý a poslušný pes, oddaný své rodině, zbožňuje děti, k neznámým lidem se však někteří jedinci chovají podezřívavě. Je to skvělý přítel a společník pro všechny členy rodiny.
PÉČE:
Havanský psík má srst, která vyžaduje mnoho péče. Je nutné ji pravidelně a pečlivě kartáčovat a česat, a také potírat speciálním roztokem proti lámání chlupů. Chlupy, které vyrůstají mezi polštářky na tlapkách musíme pravidelně zastřihávat.
PRŮMĚRNÁ DÉLKA ŽIVOTA:
Havanský psík se průměrně dožívá 14 až 15 let.
VYUŽITÍ PŮVODNÍ:
Společník.
VYUŽITÍ DNES:
Společník.
PLEMENO:
FCI IX. - Společenská plemena a toy.
Sekce 1 – Bišonci a příbuzná plemena.
Bez pracovní zkoušky.
OFICIÁLNÍ ZKRATKA V ČR :
HAV :-))

juhuhuh.jpg

Když se lvíček v roce 1960 objevil v Guinnessově knize rekordů jako nejvzácnější plemeno psů na světě, málokdo věděl jak vlastně takový pejsek vypadá. Zvláštní, protože v dobách své největší slávy byl lvíček jedním z nejpopulárnějších společenských psíků. Lvíčci, nebo jim velmi podobní psi byli velmi oblíbenými mazlíčky vysoké šlechty po několik století. Vlastnila jej například princezna Kateřina von Mecklenburg z Německa, ale také italská velmi zámožná a mocná rodina Medicejů. Můžeme je dodnes sledovat v uměleckých dílech po celé Evropě již od 13. století. Na svých obrazech je ztvárnili takoví velikánové jako například Eyck, Tiziano, Cranach, Mostaert, Coques a hlavně Dürer a Goya. Právě na jednom z nejznámějších Goyových obrazů - Vévodkyně z Alby (viz. obrázek) je vyobrazen lvíček. Lvíček je tedy bezpochyby velmi starým plemenem.
V knihách a encyklopediích se lvíček objevuje již od roku 1555. Francouzský přírodovědec Buffon lvíčka pojmenoval Bichon de Petit Chien de Lion (malý lví bišonek) a francouzi se od té doby považují za zemi původu. Dnes je oficiální název Petit Chien Lion, ale mnohem více se na celém světě používá z němčiny převzatý Löwchen, nebo Lowchen pro anglicky mluvící země.
Proč tedy lvíček, kdysi tak oblíbený, na počátku 20. století málem vyhynul? Pravděpodobně s klesajícím významem tradiční šlechty klesala i obliba jejich miláčků. Všichni dnešní milovníci tohoto krásného plemeno můžeme děkovat jisté madam Bennertové z Bruselu, která se zasloužila o znovuvzkříšení lvíčků. Po 2. světové válce, když byli lvíčci z jediné chovatelské stanice na světě doslova vyhozeni na ulici, posbírala typově odpovídající jedince a díky trpělivé chovatelské práci se jí podařilo zastavit zdánlivě neodvratný konec tohoto plemene.

 

ANGLICKÝ NÁZEV:
bisonek-frise.jpegangl.: Bichon Frise; fr.: Bichon á poil frisé
PŮVOD:
Bišonek patří do velmi starobylé skupiny bišonků, bílých "dámských" psíků, kteří prokazatelně existovali již ve starověku. V období středověku byl Bišonek oblíbencem královských rodin v Itálii a ve Francii. Předpokládá se, že ho do Španělska na ostrov Tenerife dovezli španělští nebo finští námořníci a z ostrova se pak Bišonek již snadno dostal na kontinent. Dlouhou dobu vypadali tak, jak je ve 14. století námořníci objevili a neměnili se. V 16. století se na královském dvoře a mezi dvořany byl Bišonek velice populární. Na konci 19. století se však stal již jen zcela obyčejným pouličním psem. Teprve po první světové válce získal svůj ušlechtilý status. Bišonek byl uznán FCI, AKC, CKC, KCGB, ANKC
POPIS:
 Bišonek je veselý a hravý malý pejsek, se živou chůzí, s kadeřavou, dlouhou, měkkou a sněžně bílou srstí

Rty jsou tenké a černé. Líce jsou jemné, ne příliš svalnaté. Oči má velmi tmavé, s tmavými očními víčky, kulatého, nikoli mandlového tvaru, živé, ne příliš velké, neukazují žádné bělmo a nesmí být příliš vystouplé. Uši jsou zavěšené a dobře porostlé dlouhou, jemně vlnitou srstí. Krk je vcelku dlouhý, nesený hrdě a vysoko, jeho délka je zhruba v třetině délky těla. Ocas je posazený poněkud níže, než u Pudla, je nesený vzhůru, není rolovaný, ale půvabně zatočený přes linii páteře.
VÝŠKA:
Výška v kohoutku by neměla přesahovat 30 cm. Menší rozměr je výhodou.
SRST:
Bišonek má srst jemnou, hedvábnou a velmi kadeřavou. Jeho spirálovitá srst připomíná srst mongolských koz, není však provázkovitá, měří 7 až 10 cm. V základě je přiznáno pouze bílé zbarvení, některé kluby však do 19 měsíců věku Bišonka také krémové nebo meruňkové skvrny na bílém podkladě.
CHARAKTER:
Malý Bišonek vás potěší, je to nezaměnitelný přítel a společník pro milovníky malých plemen. Je veselý a temperamentní, vždy připravený ke hře. Rád se učí všemožným kouskům, vyniká inteligencí a přizpůsobivostí. Vyrovnaný, nebojácný, přátelský k dětem i ke zvířatům
PÉČE:
Bišonek má srst, která vyžaduje mnoho pravidelné péče. Je třeba ji každý den pročesávat, a také pravidelně, asi jednou za 3 měsíce, přistřihovat, a to do určitého modelu. Nezapomeňte mu hlídat a přistřihovat chloupky u očí a na tlapkách. Bišonek nelíná, při pravidelném kartáčování se srst na hřebenu spolehlivě zachytí.
PRŮMĚRNÁ DÉLKA ŽIVOTA:
Bišonek se průměrně dožívá 13 až 14 let.
VYUŽITÍ PŮVODNÍ:
Společník.
VYUŽITÍ DNES:
Společník.
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pilates

Gregoryvah,12. 2. 2023 10:52



LUX Pilates Studio offers a range of signature classes designed to improve both your body and mind. Whether you are looking to sculpt your body, burn fat, or simply unwind, we have a class for you.

Our Fundamental Flow class is the perfect blend of body and spirituality. If you spend long hours in front of a computer, this class is for you. Our professional instructors will guide you through a series of movements that will help you reconnect with your body and achieve a sense of peace and calm.

For those looking to achieve a toned and lean body, our Body Sculpt class is the ideal choice. Our experienced instructors will lead you through a series of exercises designed to sculpt your body and improve your overall fitness.

If you're looking for a fast and effective workout, our Bootcamp class is for you. This high-intensity class will help you burn fat and get fit in no time. And, with a focus on mind and serenity, you'll leave feeling refreshed and rejuvenated.

But, if you're looking for something a little more relaxed, our Lux Extend’n Sip class is the perfect end to a long day. This end-of-day class focuses on your flexibility and mobility and is followed by a free glass of wine and a few laughs with friends on our beautiful balcony. With a focus on resetting both your body and mind, this class is the perfect treat for yourself.

So, whether you're looking to improve your overall fitness, reset your body and mind, or simply unwind, Lux Pilates Studio has the class for you. And, if you're new to Pilates, sign up for a free intro class today and experience the many benefits of this amazing exercise method. With science, health professionals, and athletes all backing Pilates, it's never been a better time to get started!

Заработок через интернет

StevenWrish,12. 2. 2023 4:10

Бери и повторяй, заработок от 50 000 рублей. https://vk.com/zarabotok_v_internete_dlya_mam - заработок через интернет

Я знаю где-то во вселенной

KevinTor,11. 2. 2023 21:18

Я знаю где-то во вселенной https://dzen.ru/video/watch/63d0a2ee00b242106a364177?t=7

Заработок через интернет

StevenWrish,11. 2. 2023 13:32

Бери и повторяй, заработок от 50 000 рублей. https://vk.com/zarabotok_v_internete_dlya_mam - заработок через интернет

Я знаю где-то во вселенной

KevinTor,11. 2. 2023 4:37

Я знаю где-то во вселенной https://dzen.ru/video/watch/63d0a2ee00b242106a364177?t=7

Siec salonow fryzjerskich w Warszawie

fryzjer uslugi,11. 2. 2023 3:08

Siec salonow fryzjerskich w Warszawie - Haircut Express.

Nasza strona internetowa - https://haircutexpress.eu/

A gift for you of $ 10

Dinpes,10. 2. 2023 21:24

A gift for you of $ 10 https://azino777-7jf.ru

Я знаю где-то во вселенной

KevinTor,10. 2. 2023 20:20

Я знаю где-то во вселенной https://dzen.ru/video/watch/63d0a2ee00b242106a364177?t=7

Siec salonow fryzjerskich w Warszawie

studio fryzjerskie,10. 2. 2023 9:02

Siec salonow fryzjerskich w Warszawie - Haircut Express.

Nasza strona internetowa - https://haircutexpress.eu/

Заработок через интернет

StevenWrish,10. 2. 2023 7:03

Бери и повторяй, заработок от 50 000 рублей. https://vk.com/zarabotok_v_internete_dlya_mam - заработок через интернет

гидра онион сайт ссылка оригинал

Scottjed,10. 2. 2023 5:42



Source:

- https://komp-remont.net/gidra-onion-sajt-ssylka-original.html

гидра онион сайт ссылка оригинал

slot online

Anthonyabeft,9. 2. 2023 21:54



"Daftar Slot Online Langsung Dapat Freechip Tanpa Deposit Awal Terpercaya"

Jika Anda ingin bermain judi slot online dengan bonus freechip tanpa deposit awal, ada baiknya untuk bergabung di situs judi slot online terpercaya. Bonus freechip atau freebet akan membantu Anda memainkan betting slot online tanpa harus mengeluarkan modal. Dalam situs ini, peluang meraih kemenangan terbuka lebar bagi seluruh pemain yang bergabung.

Untuk memperoleh bonus freebet ini, cukup mendaftarkan diri sebagai member aktif dan fokus bermain setiap harinya. Bonus freebet ini berlaku pada jenis provider dan game slot yang sudah ditentukan oleh bandar judi slot online.

Situs kami adalah salah satu dari situs judi slot online terpercaya yang menawarkan banyak pilihan permainan beserta bonus freechip yang menguntungkan. Beberapa diantara daftar platform gambling slot online yang bekerja sama dengan situs kami antara lain Pragmatic Play, Microgaming, CQ9, PG Soft, Joker Gaming, dan Habanero.

Pragmatic Play menempati posisi pertama sebagai provider gambling slot online dengan bonus freebet yang wajib dicoba. Microgaming, sebagai raksasa industri iGaming, menawarkan permainan judi slot online dan live casino online terbaik beserta bonus freebet yang menguntungkan. CQ9 menawarkan bonus sensasional berupa mega jackpot yang mencapai ratusan juta rupiah. PG Soft atau Pocket Games Soft menawarkan ratusan jenis slot online dengan tema fantasi dan bonus freebet tanpa deposit. Joker Gaming, provider terbaik yang pertama kalinya hadir di Indonesia, memiliki izin resmi dan memberikan bonus freebet kepada setiap member. Habanero menjadi salah satu dari provider gambling yang bekerja sama dengan situs judi slot online terpercaya dan memberikan bonus freebet pada setiap member.

Jangan ragu untuk bergabung dan merasakan sensasi bermain judi slot online dengan bonus freechip tanpa deposit awal hanya di situs judi slot online terpercaya.

Фрезерный Станок Cnc

Blakeden,9. 2. 2023 16:05

На современном рынке широко представлено фрезерное оборудование с ЧПУ торговой марки Инвест Адам https://triosi.ru
Основными преимуществами моделей, которые отличаются своей компактностью и универсальностью, являются:
X - 1240 - 2080, Y - 2500 - 3000,
Чтобы уменьшить изнашивание или избежать заклинивание фрезы, ЧПУ станки оснащают системой подачи охладительной жидкости к месту рабочего контакта https://triosi.ru/catalog/series-d/d-600
В качестве охладителя используют воду или машинное масло https://triosi.ru/catalog/s-series/cnc-milling-machine-s-1500

Все механизмы и функциональные узлы закреплены на станине (1) https://triosi.ru/catalog/s-series/cnc-milling-machine-s-1500
Перемещение рабочего стола (2), где с помощью Т-образных пазов фиксируются заготовки и вспомогательные приспособления, осуществляется как вперед-назад (поперечно), так и влево-вправо (продольно) – векторы задаются направляющими (3) https://triosi.ru/catalog/series-d/d-600
Шпиндель (4) зажимает фрезу (режущий инструмент) и обеспечивает ее вращение, причем от его виброустойчивости и жесткости напрямую зависит качество обработки https://triosi.ru/catalog/s-series/cnc-milling-machine-s-1500
Он, в свою очередь, расположен на колонне (5), способной двигаться вверх-вниз https://triosi.ru/catalog/s-series/cnc-milling-machine-s-1500
Дверца (6) открывает-закрывает доступ к зоне для выполнения запланированных операций https://triosi.ru/catalog/s-series/cnc-milling-machine-s-1500
Защитные кожухи (7) оберегают оператора от подаваемой под давлением СОЖ (смазывающе-охлаждающей жидкости) и от стружки https://triosi.ru
Все режущие инструменты находятся в магазине барабанного типа (8), причем нужный выбирается и устанавливается в шпинделе автоматически – специальным устройством, в соответствии с заданной программой https://triosi.ru/catalog/series-d/d-600
Монтируемую на кронштейн стойку/пульт управления (9) можно расположить с удобством для себя https://triosi.ru/catalog/s-series/cnc-milling-machine-s-1500

Вес: 5500 - 16 000 кг https://triosi.ru/catalog/s-series/cnc-milling-machine-s-1500

Станок с ЧПУ, на котором возможно выполнять операции гравировки, применяется для обработки изделий, изготовленных из металла, натурального и искусственного камня, бетона и ряда других материалов https://triosi.ru/catalog/s-series/cnc-milling-machine-s-1500
С его помощью изготавливают декоративные каменные колонны, статуэтки, другие изделия, выполняющие исключительно декоративную функцию https://triosi.ru/catalog/s-series/cnc-milling-machine-s-1500
Такие станки по металлу и ряду других материалов чаще всего используют для производства различных рекламных конструкций https://triosi.ru/catalog/series-d/d-600

5Fo8PnAShGKRPw2YOvP2oMeiZqY40XzW rBt8I94e

Italklem,9. 2. 2023 13:17

t2G2G7yJ6CqOAFHdnHIN5YEsemIKiob2
ULpd4xkjOht6jP6oZQoCHShGNqZLWJaL
zvjul7HieUUyLa7TkI8SCj29uKLsLCWd
siQCjfnVobnFwMilsxhOP21SKQT07OOd
Bby2iyYDf669pCRQpdnRDks63RHxM9FM
uNDwcH8SnNVsZN61TZtqciSER6et7w2y
MdW4eW5kf6sGuuLE2H6vWMaCgcseCpLK
ztabBeUJ7D51uo1AWBjGwS2BoBS7i0Bk

Круто + за пост

NormanGlymn,9. 2. 2023 10:11

Спасибо за пост

Я знаю где-то во вселенной

KevinTor,9. 2. 2023 8:19

Я знаю где-то во вселенной https://dzen.ru/video/watch/63d0a2ee00b242106a364177?t=7

Bocor 88

JesseLaw,8. 2. 2023 23:26



https://xn--i2e0bewj6n4c9fria.com

Межкомнатные Двери Цена

Davidmowly,8. 2. 2023 18:49

Возможность воссоздания интерьера по эскизам https://www.legnostyle.ru/dubovye-dveri.html
Если вы не подобрали ничего из нашего каталога, закажите создание гарнитура по индивидуальному эскизу https://www.legnostyle.ru/catalog/mejkomnatnie-dveri/
Эту услугу уже оценили многие архитекторы и дизайнеры https://www.legnostyle.ru/catalog/inter-eri/
Вы можете приобрести у нас немецкую мебель, которая будет полностью соответствовать дизайнерскому замыслу https://www.legnostyle.ru/dubovye-dveri.html

Вот здесь Вы сможете найти элитную мебель по доступной цене https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/dveri-iz-dereva/
Использование качественных материалов гарантирует длительный эксплуатационный период (при корректном использовании) https://www.legnostyle.ru/arki-iz-dereva.html

Обращаем Ваше внимание на то, что данный интернет-сайт носит исключительно информационно-ориентировочный характер и не является публичной офертой, определяемой положениями Статьи 437 Гражданского кодекса РФ https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/dveri-iz-dereva/

Немецкая мебель считается гарантом качества и имеет большой потенциал для смелых дизайнерских решений https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/stenovie-paneli/
Мебель из Германии и Италии идеально сочетает в себе баланс изысканности и стиля с практичностью, эргономичностью и адаптацией под требования современного интерьера https://www.legnostyle.ru/catalog/mejkomnatnie-dveri/nestandarnye/

Ориентация на изготовление кухонной мебели с таким расчетом, чтобы соединить воедино знаменитый итальянский стиль, качество и дизайн с современными требованиями эргономики и функциональности https://www.legnostyle.ru/dubovye-dveri.html

Не стоит забывать о том, что на элитной кухне должна располагаться элитная сантехника https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/dveri-iz-dereva/
Но какой бы дорогой и качественной она не была, трубы всегда стараются скрыть, так как они никоим образом не могут быть вписаны в интерьер помещения (если только Вы не выбрали в качестве стиля Стимпанк) https://www.legnostyle.ru/arki-iz-dereva.html

slot gacor

Eugenedus,8. 2. 2023 17:54



Indonesia merupakan rumah bagi salah satu situs judi slot terbesar dan terpercaya, yaitu Pragmatic Play. Pragmatic Play adalah provider game internasional yang unggul dalam pembuatan permainan slot gacor gampang menang, dengan tingkat kemenangan hingga lebih dari 90%. Situs judi slot gacor terpercaya bekerja sama dengan Pragmatic Play untuk menyediakan berbagai pilihan permainan slot gacor.

Beberapa permainan slot gacor terpopuler dari Pragmatic Play adalah Aztec Gems, Joker Jewels, dan Gates of Olympus. Ketika mem

ilih layanan situs judi slot gacor, penting untuk memperhatikan karakteristik situs tersebut, seperti memiliki izin lisensi resmi, sistem transaksi yang aman dan cepat, layanan customer service yang baik, banyak pilihan permainan, serta bonus dan promosi yang menarik.

Untuk memastikan keamanan dan keuntungan dalam bermain judi slot gacor, sebaiknya memilih situs judi terpercaya yang memenuhi karakteristik tersebut.

Модная Медицинская Одежда В Спб

DavidloW,8. 2. 2023 17:11

К тому же, медицинская одежда выделяет медиков среди общей массы людей https://medihouse.ru/w-med-odezhda/bluzony-zhenskie
Она бывает одноразовая и многоразовая, рассчитанная на использование посетителями, пациентами или медицинским персоналом https://medihouse.ru/hirurg-kostyumy

У нас можно купить униформу для медицинского персонала https://medihouse.ru/zhenskaya-medicinskaya-odezhda
Мы предлагаем спецодежду для:
Преимущества брендов из США https://medihouse.ru/catalog-tables/stacionarnye-stoly

Медицина в конце 19 века https://medihouse.ru/delivery-payment/dostavka-tk

Кроме продажи и поставки медодежды, фирма будут находиться дополнительные элементы гардероба и защиты медиков, а так же халаты для пациентов на госпитализацию в стационаре больницы https://medihouse.ru/w-med-odezhda/bluzony-zhenskie

Медицинская одежда в первую очередь защищает пациента от инфекций, которые доктор или любой медицинский персонал мог занести в больницу из внешнего мира https://medihouse.ru/w-med-odezhda/yubki
Бывают случаи, когда медику приходится переодеваться по пару раз в день, поэтому медицинская одежда должна шиться из высококачественных материалов https://medihouse.ru/w-med-odezhda/bryuki-zhenskie
Необходимо, чтобы костюм или халат удобно застегивался и имел строгий стиль https://medihouse.ru/hirurg-kostyumy