Jdi na obsah Jdi na menu
 


bišonci

bolonacek.jpg

 

ANGLICKÝ NÁZEV:
angl.: Bolognese; fr.: Bichon Bolognese; čes.: Boloňský psík, Boloňáček

Země původu:
Itálie

Historie:
Toto plemeno pochází původem z Itálie, stejně jako např. maltézský psík, italský chrtík, neapolská doga apod. Není jasné, jak toto vzniklo, ale předpokládá se, že křížením maltézáčka a malého bílého pudla. Boloňští psíci byli známí již v odobí starověkého Říma. V 11. a 12. století bylo toto plemeno velice oblíbené a v renesanci patřilo mezi nejoblíbenější dary. Tyto pejsky vlastnily např. Marie Terezie, carevna Kateřina II. a madame Pompadour. Na obrazech slavných malířů jako Tizian, Goia, Carpacia atd. jsou vyobrazení pejsci, velice podobní boloňáčkům (není jisté jestli to nebyl třeba bischon frise, se kterým se v té době ještě hodně zaměňoval). V roce 1882 byl v Itálii zřízen registr, kde se zapisovali čistokrevní chovní psi. Po válce zůstal boloňský psík už jen u jediného chovatele(Maria Persichiho), který t oto plemeno

zachránil před vyhynutím. Po roce 1979 se manželé Bonannovi rozhodli pokusit se o rozšíření chovu. Jelikož ovšem většina z papírových pejsků měla závažné vady, hledali pejsky bez průkazu původu, zato odpovídající standardu. A tak se jim po několika letech podařilo chov opět obnovit.
Zakladatelkou chovu tohoto plemene je u nás paní Hildegarda Kuběnová, která si v roce 1987 přivezla svou první fenku Amandu von Dato.

Popis:
Boloňský psík je na první pohled zavalitý, avšak kompaktní pejsek, pokrytý chmýřovitě načechranou srstí bílé barvy. Je kvadraticky stavěný tzn. jeho výška v kohoutku se rovná jeho délce. Lebka je mírně vejčitého tvaru, spíše plochá v horní části, délka lebky je o trochu delší, než délka čenichu. Hlava má střední délku, dosahuje 1/3 jeho výšky v kohoutku, a výrazný stop. Nos je ve stejné linii jako nosní hřbet, při pohledu z profilu je jeho přední strana vertikální, je velký a musí být černý. Délka čenichu se rovná 2/5 délky hlavy. Oči jsou posazené téměř na přední části, jsou dobře otevřené a větší, než je obvyklé. Oční víčko je okrouhlé, oko nesmí být vystouplé, oční bělmo není viditelné. Lemy očních víček musí být černé a duhovka tmavé barvy. Uši jsou vysoko nasazané, dlouhé a visící, v místě nasazení dosti pevné, mírně odstávající od hlavy. Krk je bez laloku, jeho délka se rovná délce hlavy. Kohoutek je z pohledu horní linie nápadný jen mírně. Z profilu jsou záda rovná, v oblasti ledvin mírně do oblouku. Hruď má objemnou, spadající až do úrovně loktů. Ocas je posazený v linii zádi, je nošený v zatočení přes záda.

Výška v kohoutku:
pes - 27 až 30 cm.
fena - 25 až 28 cm.
výška u psů pod 25 a nad 33 a u fen pod 22 a nad 32 je závažná vada, vyřazující z chovu

Délka trupu je stejná jako výška v kohoutku.

Váha:
Boloňský psík váží od 2,5 do 4kg.(pokud si svého miláčka nevykrmíte)

Ocas:
nesen v oblouku nad hřbetem

Srst:
Středně dlouhá(okolo 10cm), po celém těle, nikdy nepřiléhá, na tlamě kratší, připomínající "afro", přiznaná barva je čistě bíla, bez skvrn nebo jiných odstínů bílé.

Charakter:
Boloňský psík je veselý, milý, přítulný a roztomilý společník, je to hravý a lehce přizpůsobivý pejsek. Je odvážný, podnikavý, poslušný a velmi učenlivý, dokáže se naučit spoustu pěkných kousků pro pobavení. Je to takový domácí šašek a klaun. Nekouše a není agresivní. K cizím lidem je nedůvěřivý, spíše rezervovaný, avšak svou rodinu bezmezně miluje. Rád se proběhne po zahradě, ale nepohrdne ani procházkami a to klidně i dlouhými. Nikdy však sám, vždycky v doprovodu svého páníčka. Miluje společnost dětí, ale přizpůsobí se klidně i starším lidem. Pro svoji úžasnou povahu si vysloužil přezdívku "antistresový pes".

Péče:
Boloňský psík vyžaduje pravidelnou péči o srst. Pokud je srst pevnější, stačí česat 1x týdně, jemnější variantu je dobré česat alespoň 1x za dva dny. Chloupky v okolí čenichu a očí je nutné pravidelně česat a mýt. Je velmi důležité udržovat čisté oči, zabrání se tak nadměrnému slzení a tím i nežádoucímu zabarvení srsti v jejich okolí. Chloupky v uších je třeba odstraňovat a chloupky mezi polštářky na tlapkách je nutné zastříhávat a to hlavně v zimě. Boloňský psík však nelíná, při pravidelném kartáčování se odumřelé chlupy na hřebenu spolehlivě zachytí. Hodí se výhradně pro držení v bytě, a to i nevelkých rozměrů.

Průměrná délka života:
Boloňský psík se průměrně dožívá 14 - 15 let

Využití:
Společenský pes ;-)

bison.jpg  

ANGLICKÝ NÁZEV:
fr.: Bichon Havanais; angl.: Havanese; čes.:Havanský psík, Havanský bišonek
PŮVOD:
Havanský psík (Havanský bišonek) patří do skupiny bišonků, známých již od 17. a 18. století. Lze předpokládat, že tito psi byli španělskými osídlenci přivezeni na Kubu, kde došlo k jejich přeměně a odlišení od ostatních bišonků. Po několik staletí byli ve Španělsku oblíbení psi, které Havanský psík připomíná svým vzhledem, veselou povahou a strukturou srsti. Začátkem 20. století byla existence plemene ohrožena, ale zásluhou chovatelů v USA byl Havanský psík zachráněn a dále šířen, jeho zániku se tak zabránilo.
POPIS:
Havanský psík je statný, malý pes, pes silné konstituce, téměř hranatého tvaru. Končetiny jsou silné. Je hojně pokrytý měkkou,dlouhou, hustou a zvlněnou srstí. Jeho pohyb je živý a pružný. Výjimečně snadno a lehce se cvičí. Je laskavý, přirozeně šťastný a přívětivý, také však okouzlující a hravý, je v něm ukrytý malá kousek šaš   ka. Miluje děti a s nimi nekonečné 

 

 

hry.
Hlava je střední délky, s širokou, mírně zakulacenou lebkou a vystouplým čelem. Čenich je černý, postupně se zužující. Rty má jemné, těsné a hubené, líce jsou jemné a nenápadné. Oči jsou velké, mají mandlový tvar a hnědé zbarvení v odstínu tak tmavém, jak je to jen možné. Uši má posazeny vcelku vysoko, volně spadají podél lící, jsou lehce kulatě zakončeny. Krk je střední délky. Délka těla mírně přesahuje jeho výšku v kohoutku. Záda jsou rovná, nad ledvinami mírně klenutá. Ocas je nesený vysoko, je buď ve tvaru biskupské berly nebo je rolovaně přetočen přes záda, je vybaven pernatou, dlouhou srstí, hedvábné struktury. Přední nohy má rovné, souběžné a štíhlé, jejich kosti však mají dobrou strukturu. Vzdálenost od země k lokti nesmí být větší než vzdálenost mezi loktem a kohoutkem. V závislosti na jeho od přírody šťastné povaze má Havanský psík překvapivě lehký krok a pružnou chůzi.
VÝŠKA:
Havanský psík má v kohoutku 23 až 27 cm, s tolerancí od 21 do 29 cm.
VÁHA:
Havanský psík váží v rozmezí 3 až 6 kg. (Standard FCI přesnou váhu neuvádí.)
SRST:
Havanský psík má podsrstí vlněné, avšak ne příliš rozvinuté. Jeho krysí srst je velmi dlouhá, u dospělého psa měří 12 až 18 cm, je měkká, jemná a vlněná, může mít zvlněnou nebo kadeřavou formu. Veškeré úpravy srsti, zastřihávání nebo trimování jsou zakázány. Pouze úprava konečků srsti na tlapkách je povolena, a také mírné zastřihnutí srsti na čele, tak aby zcela nepřekrývala oči, je povolené.
Existují 2 druhy zbarvení:
1.)vzácné čistě bílé, s různými odstíny srnčí hnědé a havanské hnědé (tabáková, červenohnědá) ,
2.)povolené je také uznané zbarvení či místa (bílé, srnčí, havanské hnědé) s černými skvrnami a zcela černé.
CHARAKTER:
Havanský psík je chytrý a poslušný pes, oddaný své rodině, zbožňuje děti, k neznámým lidem se však někteří jedinci chovají podezřívavě. Je to skvělý přítel a společník pro všechny členy rodiny.
PÉČE:
Havanský psík má srst, která vyžaduje mnoho péče. Je nutné ji pravidelně a pečlivě kartáčovat a česat, a také potírat speciálním roztokem proti lámání chlupů. Chlupy, které vyrůstají mezi polštářky na tlapkách musíme pravidelně zastřihávat.
PRŮMĚRNÁ DÉLKA ŽIVOTA:
Havanský psík se průměrně dožívá 14 až 15 let.
VYUŽITÍ PŮVODNÍ:
Společník.
VYUŽITÍ DNES:
Společník.
PLEMENO:
FCI IX. - Společenská plemena a toy.
Sekce 1 – Bišonci a příbuzná plemena.
Bez pracovní zkoušky.
OFICIÁLNÍ ZKRATKA V ČR :
HAV :-))

juhuhuh.jpg

Když se lvíček v roce 1960 objevil v Guinnessově knize rekordů jako nejvzácnější plemeno psů na světě, málokdo věděl jak vlastně takový pejsek vypadá. Zvláštní, protože v dobách své největší slávy byl lvíček jedním z nejpopulárnějších společenských psíků. Lvíčci, nebo jim velmi podobní psi byli velmi oblíbenými mazlíčky vysoké šlechty po několik století. Vlastnila jej například princezna Kateřina von Mecklenburg z Německa, ale také italská velmi zámožná a mocná rodina Medicejů. Můžeme je dodnes sledovat v uměleckých dílech po celé Evropě již od 13. století. Na svých obrazech je ztvárnili takoví velikánové jako například Eyck, Tiziano, Cranach, Mostaert, Coques a hlavně Dürer a Goya. Právě na jednom z nejznámějších Goyových obrazů - Vévodkyně z Alby (viz. obrázek) je vyobrazen lvíček. Lvíček je tedy bezpochyby velmi starým plemenem.
V knihách a encyklopediích se lvíček objevuje již od roku 1555. Francouzský přírodovědec Buffon lvíčka pojmenoval Bichon de Petit Chien de Lion (malý lví bišonek) a francouzi se od té doby považují za zemi původu. Dnes je oficiální název Petit Chien Lion, ale mnohem více se na celém světě používá z němčiny převzatý Löwchen, nebo Lowchen pro anglicky mluvící země.
Proč tedy lvíček, kdysi tak oblíbený, na počátku 20. století málem vyhynul? Pravděpodobně s klesajícím významem tradiční šlechty klesala i obliba jejich miláčků. Všichni dnešní milovníci tohoto krásného plemeno můžeme děkovat jisté madam Bennertové z Bruselu, která se zasloužila o znovuvzkříšení lvíčků. Po 2. světové válce, když byli lvíčci z jediné chovatelské stanice na světě doslova vyhozeni na ulici, posbírala typově odpovídající jedince a díky trpělivé chovatelské práci se jí podařilo zastavit zdánlivě neodvratný konec tohoto plemene.

 

ANGLICKÝ NÁZEV:
bisonek-frise.jpegangl.: Bichon Frise; fr.: Bichon á poil frisé
PŮVOD:
Bišonek patří do velmi starobylé skupiny bišonků, bílých "dámských" psíků, kteří prokazatelně existovali již ve starověku. V období středověku byl Bišonek oblíbencem královských rodin v Itálii a ve Francii. Předpokládá se, že ho do Španělska na ostrov Tenerife dovezli španělští nebo finští námořníci a z ostrova se pak Bišonek již snadno dostal na kontinent. Dlouhou dobu vypadali tak, jak je ve 14. století námořníci objevili a neměnili se. V 16. století se na královském dvoře a mezi dvořany byl Bišonek velice populární. Na konci 19. století se však stal již jen zcela obyčejným pouličním psem. Teprve po první světové válce získal svůj ušlechtilý status. Bišonek byl uznán FCI, AKC, CKC, KCGB, ANKC
POPIS:
 Bišonek je veselý a hravý malý pejsek, se živou chůzí, s kadeřavou, dlouhou, měkkou a sněžně bílou srstí

Rty jsou tenké a černé. Líce jsou jemné, ne příliš svalnaté. Oči má velmi tmavé, s tmavými očními víčky, kulatého, nikoli mandlového tvaru, živé, ne příliš velké, neukazují žádné bělmo a nesmí být příliš vystouplé. Uši jsou zavěšené a dobře porostlé dlouhou, jemně vlnitou srstí. Krk je vcelku dlouhý, nesený hrdě a vysoko, jeho délka je zhruba v třetině délky těla. Ocas je posazený poněkud níže, než u Pudla, je nesený vzhůru, není rolovaný, ale půvabně zatočený přes linii páteře.
VÝŠKA:
Výška v kohoutku by neměla přesahovat 30 cm. Menší rozměr je výhodou.
SRST:
Bišonek má srst jemnou, hedvábnou a velmi kadeřavou. Jeho spirálovitá srst připomíná srst mongolských koz, není však provázkovitá, měří 7 až 10 cm. V základě je přiznáno pouze bílé zbarvení, některé kluby však do 19 měsíců věku Bišonka také krémové nebo meruňkové skvrny na bílém podkladě.
CHARAKTER:
Malý Bišonek vás potěší, je to nezaměnitelný přítel a společník pro milovníky malých plemen. Je veselý a temperamentní, vždy připravený ke hře. Rád se učí všemožným kouskům, vyniká inteligencí a přizpůsobivostí. Vyrovnaný, nebojácný, přátelský k dětem i ke zvířatům
PÉČE:
Bišonek má srst, která vyžaduje mnoho pravidelné péče. Je třeba ji každý den pročesávat, a také pravidelně, asi jednou za 3 měsíce, přistřihovat, a to do určitého modelu. Nezapomeňte mu hlídat a přistřihovat chloupky u očí a na tlapkách. Bišonek nelíná, při pravidelném kartáčování se srst na hřebenu spolehlivě zachytí.
PRŮMĚRNÁ DÉLKA ŽIVOTA:
Bišonek se průměrně dožívá 13 až 14 let.
VYUŽITÍ PŮVODNÍ:
Společník.
VYUŽITÍ DNES:
Společník.
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Привод Ворот

DavidAtott,14. 1. 2023 3:09

Наиболее просты в использовании самодельные распашные ворота https://mosvrata.ru/tovar/bytec-sb-1000-avtomatika-dlya-otkatnyh-vorot/
Они хорошо подходят для работы в местности, где часты сильные морозы https://mosvrata.ru/tovar/ruchnoj-shlagbaum-fantom-6000/
Если замок застыл, достаточно будет его отогреть, но это минимальные неудобства https://mosvrata.ru/tovar/nice-shel-75-kce-privod-dlya-garazhnyh-vorot/

Оснастить автоматикой возможно и старые ворота, имеющие историческую и художественную ценность https://mosvrata.ru/tovar/alutech-an-motors-asb6000-4-m-shlagbaum-avtomaticheskij/
Для этого необходимо выбрать оборудование, имеющее минимальные размеры и разместить его таким образом, чтобы ценные ворота не были повреждены воздействием мощных приводов https://mosvrata.ru/tovar/nice-abf-antenna/

фурнитуры https://mosvrata.ru/tovar/came-plata-avarijnogo-pitaniya-dlya-cat-x24-i-shlag/
Качество этих элементов полотна должно быть на высшем уровне, так как при наличии дефектов наблюдаются препятствия для нормальной работы ролико
Обычно для распашных ворот делают створки длиной 1,5–2 метра https://mosvrata.ru/catalog/avtomatika-dlya-vorot/raspashnyh/
А стандартной высотой полотна, независимо от вида конструкции, считается показатель около двух метров https://mosvrata.ru/catalog/shlagbaumy/mehanicheskie/

Всегда в продаже комплектующие CAME, NICE, FAAC, MARANTEC для откатных ворот https://mosvrata.ru/tovar/privod-faac-844-er/
Самостоятельно изготовленные откатные ворота позволят Вам неплохо сэкономить https://mosvrata.ru/catalog/komplektuyushhie-dlya-vorot/garazhnih/
Достаточно купить комплектующие CAME, NICE, FAAC, MARANTEC для ворот, изготовить несущую раму и установить ворота https://mosvrata.ru/catalog/aksessuary/zapchasti/page/2/
Можно сразу купить электропривод для откатных ворот с пультом радиоуправления https://mosvrata.ru/tovar/doorhan-proksimiti-karta-card-em/
Это избавит от необходимости выходить из машины для того, чтобы открыть или закрыть ворота https://mosvrata.ru/tovar/shlagbaum-avtomaticheskij-bft-moovi-60-komplekt/

Новое поколение кнопочных клавиатур для беспроводного подключения по радиоканалу https://mosvrata.ru/tovar/came-g0401-strela-4-metra-pryamougolnaya/
Клавиатуры выполнены из прочного металла https://mosvrata.ru/garantiya/
Модель со скрытой установкой выступает всего на 13мм https://mosvrata.ru/tovar/antenna-came-dd-1ta868/
Простое программирование: 2 режима – простой и профессиональный Возможность запрограммировать определенное количество срабатываний одного и того же кода Емкость памяти до 255 комбинаций с возможностью увеличения до 510, используя дополнительный модуль памяти BM1000 https://mosvrata.ru/tovar/an-motors-at4-pult-brelok-d-u-dlya-vorot-i-shlagbaumov/
Два вида визуальной сигнализации в зависимости от статуса системы автоматизации: Красный: когда система автоматизации закрыта или закрывается Зеленый: во время маневра открывания или в случае активированной команды https://mosvrata.ru/ustanovka-avtomaticheskih-vorot/
Беспроводная версия 100% беспроводная версия https://mosvrata.ru/tovar/privod-bft-deimos-bt-400/
Совместима с приемниками с динамическим кодом и типом кодирования FLOR https://mosvrata.ru/tovar/signalnaya-lampa-an-motors-f5000/
Наличие двух литиевых батареек обеспечивает до 2 лет бесперебойной работы с частотой использования до 10 раз в сутки https://mosvrata.ru/tovar/roger-h93-rx2rc-i/
Датчик освещенности, позволяющий автоматически включать подсветку клавиш в темное время суток https://mosvrata.ru/catalog/avtomatika-dlya-vorot/
Клавиатура с возможностью ввода кода длинной от 0 до 8 знаков, что позволяет создать 99 999 999 возможных комбинаций https://mosvrata.ru/catalog/komplektuyushhie-dlya-vorot/podvesnih/
Три кнопки управления с возможностью выбора режима работы: управление тремя различными устройствами управление одним устройством при помощи трех кнопок с отдельными командами https://mosvrata.ru/tovar/privod-nice-run1500/

Superior upscale bodyrub nyc mountain

MichaelZom,14. 1. 2023 2:47

Gold Express सबसे अच्छा ऑनलाइन कैसीनो

Thomasvar,14. 1. 2023 2:15

https://www.fitpa.co.za/groups/charming-queens-%e0%a4%91%e0%a4%a8%e0%a4%b2%e0%a4%be%e0%a4%87%e0%a4%a8-%e0%a4%95%e0%a5%88%e0%a4%b8%e0%a5%80%e0%a4%a8%e0%a5%8b-charming-queens-%e0%a4%a8%e0%a4%bf-%e0%a4%b6%e0%a5%81%e0%a4%b2%e0%a5%8d/ Charming Queens ऑनलाइन कैसीनो https://automotoaccessories.com/win-win-casino-win-win-lottery-w-635/ Win win casino https://www.bzang.online/forum/tv-film-forum/online-casino-promotions Online casino promotions Ae7ds3qqalLk

Двери Межкомнатные Фото Цены

Davidmowly,13. 1. 2023 20:21

Уже давно элитная мебель перестала быть для нас чем-то необычным https://www.legnostyle.ru/dubovye-dveri.html
Все мы хотим, заплатив деньги получить что-то необычное, особенное и, конечно же, эксклюзивное https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/stenovie-paneli/

Внимание! Владельцы и создатели данного сайта не несут ответственность за использование ссылок и информации, представленных на этом сайте, добавленной пользователями сайта в свободной форме в виде сообщений на форуме, а так же комментариям к материалам, статьям, новостям https://www.legnostyle.ru/catalog/mejkomnatnie-dveri/mejkomnatnie-arki-i-portali/

Кабинет в строгом классическом стиле https://www.legnostyle.ru/elitniye-dveri-iz-massiva.html
Изготовлен из натурального шпона с красивым и необычным рисунком https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/lestneycy/
Детали кабинета соединены под углом 45 градусов
Как известно, Китай самая численная страна, поэтому вопросы недвижимости здесь стоят как нигде остро https://www.legnostyle.ru/elitniye-dveri-iz-massiva.html
Самые читаемые записи за последний час:17/07/2013 Традиционные дома Китая21/12/2012 Новостройки в
Эксклюзивная мебель по индивидуальным заказам производится из долговечных и высококачественных материалов https://www.legnostyle.ru/catalog/mebel/
Красивые и оригинальные изделия украшают интерьер и создают непередаваемую атмосферу домашнего уюта и комфорта https://www.legnostyle.ru/catalog/mebel/

Уникальные модели, в которых используются особые технологии, например, сложная покраска, несколько уровней фрезеровки, не рассчитаны на массового покупателя https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/dveri-iz-dereva/

टूर्नामेंट के लिए सर्वश्रेष्ठ पोकर साइट

Thomasvar,13. 1. 2023 14:10

https://residencefaidherbe.org/activite/p/7603/ Thunder of Olympus बिटकॉइन कैसीनो लाइव https://www.pujaarti.com/first-person-golden-wealth-baccarat-%e0%a4%ac%e0%a4%bf%e0%a4%9f%e0%a4%95%e0%a5%89%e0%a4%87%e0%a4%a8-%e0%a4%b2%e0%a4%be%e0%a4%87%e0%a4%b5-%e0%a4%97%e0%a5%87%e0%a4%ae%e0%a5%8d%e0%a4%b8-first-person-gol/ First Person Golden Wealth Baccarat बिटकॉइन लाइव गेम्स https://shevkovsky.com/airtm-login-scarab-riches-%e0%a4%95%e0%a5%88%e0%a4%b8%e0%a5%80%e0%a4%a8%e0%a5%8b-%e0%a4%b2%e0%a4%be%e0%a4%87%e0%a4%b5-%e0%a4%aa%e0%a5%8d%e0%a4%b2%e0%a5%87/ Airtm login Ae7ds3qqalLk

Отделка Мрамором

Jeremykap,12. 1. 2023 22:10

Украшая свое жилище, человек выбирает обстановку, чтобы подчеркнуть стиль и дизайн интерьера https://www.raidstone.ru/catalog/malye-arhitekturnye-formy/sadovaya-mebel-vazony.html?list_page=2
Выбирая мебель, часто обращаем внимание на материалы, из которого она сделана https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/mramor/mramor-bidasar-braun-bidasar-brown.html
Эстетика и солидность – важный фактор, но не главный, важнее практичность и долговечность https://www.raidstone.ru/catalog/izdeliya-iz-kamnya/stupeni1/stupeni-iz-mramora.html
Натуральный и искусственный камень – что может быть надежнее https://www.raidstone.ru/catalog/izdeliya-iz-kamnya/podokonniki/podokonniki-iz-granita.html
высококлассное изделие, которое прослужит верой и правдой не одно десятилетие https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/granit/granit-kvarcit-naturalnyj-kalahari-kalahary.html
Эстетичный вид и практичность столешницы из камня помогут облагородить любую мебель: домашнюю, кухонную, ресторана или кафе, мебель в любой организации https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/oniks.html?list_page=4

Мы специализируемся на отделочных работах класса премиум https://www.raidstone.ru/catalog/izdeliya-iz-kamnya/lestnicy/lestnicy-iz-granita.html
Очень важно в нашей работе сделать все максимально быстро и качественно https://www.raidstone.ru/catalog/izdeliya-iz-kamnya/kaminy/gotovye-portaly.html
В оформлении офиса компании https://www.raidstone.ru/catalog/izdeliya-iz-kamnya/podokonniki/podokonniki-iz-mramora.html?list_page=4
Они произвели все работы в ночное время, к утру не осталось следов их работы, за исключением зеркальных поверхностей камня https://www.raidstone.ru/catalog/izdeliya-iz-kamnya/kaminy/kaminy-iz-granita.html
Довольны и мы и заказчики https://www.raidstone.ru/catalog/malye-arhitekturnye-formy/skulptury-barelef.html
Теперь для работы с камнем обращаемся только в Ресткамень https://www.raidstone.ru/prices.html

Этап 3: на станке создается отдельная программа (индивидуально для каждого заказа), которая будет руководить всеми этапами производства в автоматическом режиме https://www.raidstone.ru/catalog/izdeliya-iz-kamnya/panno-iz-mramora/panno-iz-korichnevogo-mramora.html

Современный интерьер немыслим без хорошего пола https://www.raidstone.ru/catalog/izdeliya-iz-kamnya/stoleshnicy/stoleshnicy-iz-granita/kuhonnaya-stoleshnica-iz-granita-ajvori-braun.html
Идеально, когда под ногами у нас теплое, практичное покрытие, которое к тому же подчеркивает общую концепцию дизайна https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/granit/granit-delikatus-delicatus.html
Поэтому ни один ремонт в новой квартире не обойдется без его подбора и укладки https://www.raidstone.ru/catalog/malye-arhitekturnye-formy/fontany/oblicovka-fontana-v-bassejne-mramornoj-mozaikoj.html


Далее к работе приступает компьютерщик, который в соответствии с эскизом составляет с помощью специальных программ компьютерную https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/mramor/mramor-krema-marfil-crema-mafil.html
Практика показала, что это необходимый этап работы при изготовлении памятника или мемориального комплекса https://www.raidstone.ru/catalog/izdeliya-iz-kamnya/stoly/kofejnye-stoliki/kofejnyj-stolik-iz-oniksa.html
Дело в том, что компьютерную модель памятника (или ) можно повернуть на экране компьютера в любом направлении и рассмотреть памятник в любом ракурсе https://www.raidstone.ru/services/oblicovka-eksterera/oblicovka-cokolya/oblicovka-fasada-zdaniya-naturalnym-granitom.html
На экране художник и заказчик видят будущий памятник, будто он натуральный, что исключает всевозможные дорогостоящие ошибки до изготовления памятника https://www.raidstone.ru/catalog/izdeliya-iz-kamnya/balyustrada/granitnye-balyasiny-perila.html

gi*rl fu*ck c*p

Nahanapore,12. 1. 2023 13:21

loli*ta gi*rl fu*ck c*p pt*hc


yal.su/jCs

s.yjm.pl/BbtC

tw.uy/tw11l

fucktubeporn

TyroneScede,12. 1. 2023 8:49

Source:

- https://fucktubeporn.xyz

fucktubeporn.xyz

Большой Выбор Дверей В Москве

Davidmowly,12. 1. 2023 4:00

Специалисты салона Абрис хорошо знакомы с ассортиментом каждой из представленных фабрик и будут рады помочь Вам в подборе необходимых предметов интерьера https://www.legnostyle.ru/catalog/mebel/kabinety/
Итальянская мебель производится под заказ, и изготавливается мастерами в соотвествии с индивидуальными пожеланиями клиента https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/stenovie-paneli/

Об этом сообщает агентство Синьхуа, ссылаясь на Синьцзянский институт археологии и культурных реликвий https://www.legnostyle.ru/elitniye-dveri-iz-massiva.html
Площадь участка, на котором добывали бирюзу, составляет более 8 квадратных километров https://www.legnostyle.ru/lestnicy-iz-duba.html

Также у нас имеется вариант кухонь из МДФ, крашеных автоэмалью https://www.legnostyle.ru/arki-iz-dereva.html
Покраска такого рода дает насыщенные цвета, устойчивость к влаге, химическую стойкость и долговечность https://www.legnostyle.ru/catalog/lestnici/derevannie-marsevie-lestnici-s-plohadkami/

Профессионализм https://www.legnostyle.ru/catalog/inter-eri/
Наша компания на рынке более 12 лет https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/stenovie-paneli/
Работает с 20 https://www.legnostyle.ru/catalog/lestnici/
02 https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/dveri-iz-dereva/
2002 года https://www.legnostyle.ru/catalog/lestnici/derevannie-marsevie-lestnici-s-plohadkami/
Мы не интернет магазин, мы Компания https://www.legnostyle.ru/elitniye-dveri-iz-massiva.html
У нас свой отдел инженеров, мы решаем многоцелевые задачи, по оснащению объектов разными видами слаботочного оборудования, а также разными видами связи (интернет, тв, сигнализация, усиление связи, видеонаблюдение, телефония, и т https://www.legnostyle.ru/catalog/mejkomnatnie-dveri/mejkomnatnie-arki-i-portali/
д https://www.legnostyle.ru/catalog/mejkomnatnie-dveri/
)
Китайским археологам удалось обнаружить крупнейший рудник по добыче бирюзы на территории Синьцзян-Уйгурского автономного района, что на северо-западе Китая https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/lestneycy/

Мягкая элитная мебель представлена диванами, креслами, кушетками и пуфами в разных стилях https://www.legnostyle.ru/catalog/mejkomnatnie-dveri/
Наряду с лаконичными, но функциональными и комфортными диванами можно приобрести элегантную кушетку в стиле барокко, для декора которой использовалось 18-ти каратное сусальное золото https://www.legnostyle.ru/catalog/mebel/
Возможно изготовление любой мебели по индивидуальным чертежам https://www.legnostyle.ru/magazin-elitnoy-mebeli-v-moskve.html
Элитный диван, кресла, пуфы и любая другая мебель из дерева на заказ может быть выполнена как в разнообразной ткани, так и в эко и натуральной коже https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/dveri-iz-dereva/

Кулинарные рецепты

Richardacili,11. 1. 2023 18:25


https://maps.google.com.ar/url?q=https://gotovim.su/ - gotovim

best womens gifts for christmas

Geraldengat,10. 1. 2023 21:08

best females presents for xmases https://amzn.to/3BEmtev

Позитивные новости России и Мира

AlinaPep,10. 1. 2023 21:03

Позитивные новости в России и в мире доступны по ссылке https://drive-journal.ru

Купить Гранит

Jeremykap,10. 1. 2023 17:34

В зависимости от вида камня определяется его область применения https://www.raidstone.ru/catalog/izdeliya-iz-kamnya/podokonniki/podokonniki-iz-mramora.html
Гранит - это прочный камень, который может иметь различные варианты расцветок, поэтому подобрать его можно под любой дизайн интерьера https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/mramor/mramor-imperador-dark-emperador-dark.html

Автотранспортом: От МКАД по Носовихинскому ш https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/granit/granit-mon-blan-mont-blanc.html
, проезжаете через г https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/oniks/oniks-dzhejd-grin-jade-green.html
Железнодорожный в качестве ориентира как только закончится город — гипермаркет METRO — он будет по правую руку, далее, как только проехали METRO — на первом светофоре под стрелку НАЛЕВО, еще через 300 м https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/mramor/mramor-bidasar-grin-bidasar-green.html
НЕ ДОЕЗЖАЯ Ж/Д ПЕРЕЕЗДА 150 м https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/granit.html?list_page=11
— НАПРАВО увидите щит ГРАНИТНАЯ МАСТЕРСКАЯ https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/mramor/mramor-krema-nova-crema-nuova.html


Предприятие ИП Шеверёв А https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/granit/granit-baltik-braun-baltic-brown.html
С https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/mramor.html?list_page=12
занимается добычей обработкой и реализацией натурального камня природного песчаника https://www.raidstone.ru/catalog/izdeliya-iz-kamnya/stupeni1/stupeni-iz-mramora.html?list_page=2
Мы работаем без посредников https://www.raidstone.ru/catalog/izdeliya-iz-kamnya/kaminy/kaminy-iz-mramora.html?list_page=2
Гарантируем надежность поставок, качество обработки камня, весьма разумные цены https://www.raidstone.ru/catalog/izdeliya-iz-kamnya/stupeni1/stupeni-iz-mramora/stupeni-plintus-i-poruchni-iz-mramora-krem-marfil.html
Камень природный натуральный добывается в карьерах Ростовской области https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/mramor/mramor-byanko-karrara-s-bianco-carrara-s.html
Вследствие многолетней работы с камнем на наших карьерах работают только профессионалы, поэтому мы с уверенностью можем гарантировать качество выполняемых работ https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/mramor/mramor-volokas-volakas.html
Вы можете купить натуральный природный камень пластушка https://www.raidstone.ru/catalog/izdeliya-iz-kamnya/balyasiny1.html

Нужно было заказать сложную мозаику из натурально камня https://www.raidstone.ru/catalog/izdeliya-iz-kamnya/podokonniki/podokonniki-iz-granita.html
Везде либо сроки были большие, либо цены выставляли заоблачные, либо вообще отказывались https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/granit.html?list_page=10
Попала на сайт РКС и решила позвонить https://www.raidstone.ru/catalog/izdeliya-iz-kamnya/podokonniki/podokonniki-iz-mramora/mramornyj-podokonnik-emperador-dark.html
Сроки и цена меня весьма обрадовали, а главное после работ весь мусор РКС вывезли сами и навели порядок! Теперь советую знакомым и родным https://www.raidstone.ru/catalog/izdeliya-iz-kamnya/stoly.html?list_page=6

Искусственный (акриловый) камень производится на заводах за рубежом при температуре более 1000 градусов в результате смешивания акриловой смолы, минеральной крошки и других ингредиентов и поставляется на Российский рынок в виде листов https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/granit/granit-delikatus-delicatus.html
Эти заготовки в последствие режутся, фрезеруются, гнутся (при нагреве в специальной печи) и затем клеятся в готовое изделие (например, подоконники, столешницы из акрилового камня и т https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/granit/granit-imperial-red-imperial-red.html
д https://www.raidstone.ru/katalog-kamnya/mramor/mramor-kristal-vajt-kristal-white.html
) https://www.raidstone.ru/delivery.html

Двери Входные Межкомнатные

Davidmowly,10. 1. 2023 17:33

Высококачественное обслуживание https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/dveri-iz-dereva/
Мы уважительно относимся к каждому покупателю и с удовольствием поможем подобрать подходящую немецкую мебель, исходя из личных предпочтений клиента https://www.legnostyle.ru/catalog/mebel/
Постоянно проводим мониторинг качества изготовления продукции, чтобы предлагать покупателям только лучшие модели https://www.legnostyle.ru/elitniye-dveri-iz-massiva.html

Дизайнерская мебель, по индивидуальному заказу, в Москве изготавливается на нашей фабрике https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/dveri-iz-dereva/
От момента заказа до её установки ваш заказ проходит несколько отделов: дизайнерский, конструкторский, столярный, малярный, сборочный https://www.legnostyle.ru/catalog/mejkomnatnie-dveri/nestandarnye/
Мы производим продукцию по индивидуальным проектам для частных домов, ресторанов, офисов в Москве и Московской области https://www.legnostyle.ru/catalog/mejkomnatnie-dveri/nestandarnye/

Об этом сообщает агентство Синьхуа, ссылаясь на Синьцзянский институт археологии и культурных реликвий https://www.legnostyle.ru/klassicheskaya-mebek-dlya-gostinnoy.html
Площадь участка, на котором добывали бирюзу, составляет более 8 квадратных километров https://www.legnostyle.ru/catalog/mebel/

Чтобы дизайнер составил правильный проект, сообщите: желаемое количество ящиков, шкафчиков, дверок, полок приблизительные или точные размеры изделия (высота, ширина, глубина) цветовую гамму, в которой оформлена комната, где будет располагаться гарнитур https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/lestneycy/
Проект будет составлен с учётом всех Ваших пожеланий https://www.legnostyle.ru/catalog/mejkomnatnie-dveri/mejkomnatnie-arki-i-portali/
Мы сделаем всё, чтобы готовая продукция полностью соответствовала ожиданиям клиента https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/dveri-iz-dereva/

Необычность и узнаваемость стиля достигается за счет уникального соединения гибкости и особенного принципа работы с новыми материалами и ценными породами дерева https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/dveri-iz-dereva/
Подход к дизайну строится на объединении мастерства, стиля, постоянных исследований и креативности https://www.legnostyle.ru/magazin-elitnoy-mebeli-v-moskve.html

Строго говоря, золочение может быть выполнено самостоятельно https://www.legnostyle.ru/proizvodstvo/lestneycy/
Знать и уметь для этого нужно не так много, как может показаться на первый взгляд https://www.legnostyle.ru/catalog/mebel/
Наличие специального клея-лака, а так же книжки сусального золота позволит преобразить практически любую мебель https://www.legnostyle.ru/catalog/mebel/mebel-dla-domasnei-biblioteki/

스포츠중계

JasonAddix,10. 1. 2023 12:14



스포츠중계

Шлагбаумы

DavidAtott,9. 1. 2023 22:11

Чаще всего откатные конструкции устанавливаются на дачных и загородных участках, парковочных площадках, около коттеджей, ангаров, на территориях промышленного назначения, площадях, закрепленных за аэропортами и железнодорожными вокзалами https://mosvrata.ru/tovar/doorhan-sw-5000-base-privod-dlya-raspashnyh-vorot/

Управление работой ворот осуществляется  при помощи специального радио пульта, как правило, всегда предусматривается  в конструкции возможность после снятия блокировки привода-  открыть ворота вручную при пропадании электричества https://mosvrata.ru/tovar/ruchnoj-shlagbaum-fantom-4000/

Ворота телескопического типа https://mosvrata.ru/tovar/doorhan-gsm-modul/
Конструкция закрывается внутрь, поэтому для открывания ворот не требуется наличие большого количества свободной площади вдоль стены https://mosvrata.ru/tovar/came-plata-avarijnogo-pitaniya-dlya-cat-x24-i-shlag/

Посмотрите пожалуйста вот этот приёмник https://mosvrata.ru/tovar/petlya-usilennaya-d50/
2016 220В Контроллер Двигателя Двигателя Беспроводной Пульт Дистанционного Управления Переключатель Системы ВВЕРХ/Вниз/Стоп Трубчатый Контроллер Двигателя Реверс https://mosvrata.ru/garantiya/
Я так понял что он работает по типу реверсивных пускателей,по нагрузке выдерживают до 1000Вт https://mosvrata.ru/tovar/nice-fe-fotoelementy-dlya-naruzhnoj-ustanovk/
На моторе у меня написано всего 180Вт https://mosvrata.ru/catalog/shlagbaumy/antivandalnye/

Алексей, здравствуйте https://mosvrata.ru/tovar/faac-maslo-gidravlicheskoe-hp-2-oil-1-l/
Купил грузовик, но не знаю, как им управлять Знаю только что самосвал https://mosvrata.ru/tovar/doorhan-keycode-komplekt-ustrojstva-kontrolya-dost/
Ваш вопрос звучит примерно так же https://mosvrata.ru/tovar/nice-shel-50-kce-privod-dlya-garazhnyh-vorot/
Я могу хоть десяток схем начертить, но вам ни одна не подойдет, потому что не знаю марки и модели вашего канала https://mosvrata.ru/catalog/avtomatika-dlya-vorot/garazhnyh/
Я вообще не знаю, о чем вы говорите https://mosvrata.ru/tovar/roger-kit-r20-310-avtomatika-dlya-raspashnyh-vorot/
Вы хотя бы грамотно и полноценно, без лени, напишите ваш вопрос https://mosvrata.ru/tovar/roger-r92-lr1-signalnaya-lampa/

Я далее поделюсь своим опытом по теме- какие устройства входят в систему автоматического открывания и как их своими руками подключить для распашных или откатных въездных ворот на территорию частного дома, дачи и т https://mosvrata.ru/tovar/bft-moovi-60-64-m-shlagbaum-avtomaticheskij/
д https://mosvrata.ru/tovar/ctv-dp2700tm-w-b/

https://telegra.ph/Lottoland-live-roulette-01-08#Lottoland live roulette

RussellWeemo,9. 1. 2023 10:29

https://telegra.ph/Tournoi-live-poker-france-01-08#Tournoi live poker france
https://telegra.ph/Casino-online-5-euro-gratis-01-08#Casino online 5 euro gratis
https://telegra.ph/Casino-en-ligne-live-roulette-01-08#Casino en ligne live roulette
https://telegra.ph/When-will-live-poker-tournaments-return-01-08#When will live poker tournaments return
https://telegra.ph/Crush-live-poker-review-01-08#Crush live poker review

Светильники Galad Победа

Richardthuff,8. 1. 2023 20:44

Светодиодные лампы — более серьезное оборудование, в котором кроме кристалла, который излучает свет, есть еще встроенный преобразователь напряжения — драйвер, который трансформирует переменное сетевое напряжение в 12 вольт постоянного тока https://led-svetilniki.ru/shop/catalog/podvesnye-ofisnye-svetilniki
Так что для правильного выбора придется ознакомится с некоторыми техническими нюансами https://led-svetilniki.ru/shop/products/promyshlennyj-svetilnik-effest-arktik-37-vt

Впервые вы сможете прочитать независимые рейтинги светильников и осветительных установок https://led-svetilniki.ru/shop/products/promyshlennyj-svetilnik-tl-prom-50-5k-d
Полистать адекватные и честные обзоры светильников, кардинально отличные от того, что пишут о себе производители https://led-svetilniki.ru/shop/products/kronshtejn-kr-4

Кроме этого, чтобы писать такое время работы необходимо сертифицировать по всем правилам блок питания на такой срок службы https://led-svetilniki.ru/shop/catalog/ulichnye-svetilniki/jazzway
Разумеется, производители не могу провести тесты в течение 7 лет https://led-svetilniki.ru/shop/products/svetodiodnyj-svetilnik-ledel-l-school-16-em-standart
7 лет назад не было этих светодиодов https://led-svetilniki.ru/shop/products/svetilnik-konsolnyj-svetodiodnyj-galad-pobeda-led-150-shb1k50
По правилам тестирования они делают тестовую партию на 2000 штук, включают и выясняют, что через 1000 часов из 2000 штук вышло из строя, например, 2 штуки https://led-svetilniki.ru/shop/products/svetodiodnyj-svetilnik-ledel-l-industry-new-48-t-podvesnoe-kreplenie
Из этих данных они экстраполируют среднее время наработки на отказ https://led-svetilniki.ru/shop/catalog/ulichnye-svetilniki
Это позволяет рассчитать затраты на гарантию, но к реальному времени жизни это не имеет отношения https://led-svetilniki.ru/shop/products/svetodiodnyj-svetilnik-strela-r-43-vt
В таком тесте не учтены эффекты лавинообразного старения после некоторого срока, не учтены разные условия эксплуатации https://led-svetilniki.ru/shop/products/svetilnik-torshernyj-galad-tyulpan-led-80

Информация на сайте предоставлена исключительно в популярно-ознакомительных целях, не претендует на справочную и научную точность, не является руководством к действию https://led-svetilniki.ru/shop/products/svetilnik-torshernyj-galad-tyulpan-led-80
При работе с электрикой обращайтесь к профессионалам https://led-svetilniki.ru/shop/products/svetilnik-vstraivaemyj-dvu25-24h12-002-u1


Мощность лампы: 12 Вт https://led-svetilniki.ru/shop/products/techsveta_ut_000008764
Температура свечения: 3000 4000 К https://led-svetilniki.ru/shop/catalog/svetovye-ukazateli
Световой поток: 960 Лм https://led-svetilniki.ru/shop/products/kronshtejn-kno
Площадь освещения: 5 кв https://led-svetilniki.ru/shop/products/ulichnyj-svetodiodnyj-svetilnik-kashtan-27-vt-s-naklonnym-otrazhatelem
м https://led-svetilniki.ru/shop/products/svetodiodnyj-svetilnik-ofis-33-vt-vstraivaemyj-s-avarijnym-blokom
Размеры: 25 х 25 х 25 120 см https://led-svetilniki.ru/shop/brands/ex
Управление: пульт https://led-svetilniki.ru/shop/products/svetodiodnyj-svetilnik-nano-teh-200

Конвекционный Обогреватель

WarrenRhice,8. 1. 2023 20:33

Разрезная круглая шайба, концы которой расположены в разных плоскостях, служащая для предотвращения самоотвинчивания крепежных изделий при ее упругой деформации под нагрузкой https://gm-k.ru/homuty/xomuti-zvukoizol/fgrs-plus/fgrs3237m8m10.html

Болты стальные подразделяются на болты нормальной, повы-шениой и грубой точности изготовления https://gm-k.ru/index.php?route=product/category&path=1811_1937_1999
Болты повышенной точности изготовления имеют самые минимальные предельные отклонения в размерах — они выпускаются длиной 18—300 мм с соответствующими диаметрами https://gm-k.ru/index.php?route=product/product&path=155_188_228&product_id=2488
Например, болты диаметром 6 мм выпускаются длиной 18, 20, 22 и 25 мм https://gm-k.ru/dypel/dubel16/
Болты повышенной точности изготовления имеют шестигранную головку https://gm-k.ru/monprof/rapidrail/
Они подразделяются по шагу резьбы на болты с крупным и с мелким шагом резьбы https://gm-k.ru/index.php?route=product/category&path=1163_1333_1345

7Метрический крепеж: болты, винты, гайки в Нижнем Новгороде (г https://gm-k.ru/index.php?route=product/category&path=726_782_814
дзержинск) опт Наименование Размер Крупный (цена за 1 шт https://gm-k.ru/index.php?route=product/product&path=726_764_765&product_id=4250
) М елкий опт (цена за 1 шт https://gm-k.ru/index.php?route=product/product&path=1811_1937_1948&product_id=12535
) БОЛТ DIN 933 ПОЛНАЯ РЕЗЬБА 6*20 0 https://gm-k.ru/index.php?route=product/category&path=726_866_1041
70 1 https://gm-k.ru/index.php?route=product/category&path=1811_1923_2007
12 6*25 0 https://gm-k.ru/index.php?route=product/category&path=1811_1817_1854
70

Требования к качеству крепежных изделий https://gm-k.ru/index.php?route=product/category&path=726_553_555
Крепежные изделия должны обеспечивать прочное крепление или соединение различных деталей друг с другом, без ослабления крепления при их эксплуатации https://gm-k.ru/bsr/bsr1/
Надежность крепления или соединения деталей зависит от прочности, точности размеров, чистоты поверхности и других показателей крепежных изделий https://gm-k.ru/index.php?route=product/category&path=164_325_474_511

- одна из ведущих компаний Беларуси по поставкам, метизной, свето- и электротехнической, кабельной продукции,промышленного клея паркетного назначения, https://gm-k.ru/index.php?route=product/category&path=1163_514
https://gm-k.ru/index.php?route=product/category&path=1811_1817_1846
https://gm-k.ru/index.php?route=product/category&path=1163_514_1329

loli*ta gi*rl fu*ck

Dalopleag,8. 1. 2023 13:21

loli*ta gi*rl fu*ck c*p pt*hc


yal.su/jCs

s.yjm.pl/BbtC

tw.uy/tw11l