Jdi na obsah Jdi na menu
 


bišonci

bolonacek.jpg

 

ANGLICKÝ NÁZEV:
angl.: Bolognese; fr.: Bichon Bolognese; čes.: Boloňský psík, Boloňáček

Země původu:
Itálie

Historie:
Toto plemeno pochází původem z Itálie, stejně jako např. maltézský psík, italský chrtík, neapolská doga apod. Není jasné, jak toto vzniklo, ale předpokládá se, že křížením maltézáčka a malého bílého pudla. Boloňští psíci byli známí již v odobí starověkého Říma. V 11. a 12. století bylo toto plemeno velice oblíbené a v renesanci patřilo mezi nejoblíbenější dary. Tyto pejsky vlastnily např. Marie Terezie, carevna Kateřina II. a madame Pompadour. Na obrazech slavných malířů jako Tizian, Goia, Carpacia atd. jsou vyobrazení pejsci, velice podobní boloňáčkům (není jisté jestli to nebyl třeba bischon frise, se kterým se v té době ještě hodně zaměňoval). V roce 1882 byl v Itálii zřízen registr, kde se zapisovali čistokrevní chovní psi. Po válce zůstal boloňský psík už jen u jediného chovatele(Maria Persichiho), který t oto plemeno

zachránil před vyhynutím. Po roce 1979 se manželé Bonannovi rozhodli pokusit se o rozšíření chovu. Jelikož ovšem většina z papírových pejsků měla závažné vady, hledali pejsky bez průkazu původu, zato odpovídající standardu. A tak se jim po několika letech podařilo chov opět obnovit.
Zakladatelkou chovu tohoto plemene je u nás paní Hildegarda Kuběnová, která si v roce 1987 přivezla svou první fenku Amandu von Dato.

Popis:
Boloňský psík je na první pohled zavalitý, avšak kompaktní pejsek, pokrytý chmýřovitě načechranou srstí bílé barvy. Je kvadraticky stavěný tzn. jeho výška v kohoutku se rovná jeho délce. Lebka je mírně vejčitého tvaru, spíše plochá v horní části, délka lebky je o trochu delší, než délka čenichu. Hlava má střední délku, dosahuje 1/3 jeho výšky v kohoutku, a výrazný stop. Nos je ve stejné linii jako nosní hřbet, při pohledu z profilu je jeho přední strana vertikální, je velký a musí být černý. Délka čenichu se rovná 2/5 délky hlavy. Oči jsou posazené téměř na přední části, jsou dobře otevřené a větší, než je obvyklé. Oční víčko je okrouhlé, oko nesmí být vystouplé, oční bělmo není viditelné. Lemy očních víček musí být černé a duhovka tmavé barvy. Uši jsou vysoko nasazané, dlouhé a visící, v místě nasazení dosti pevné, mírně odstávající od hlavy. Krk je bez laloku, jeho délka se rovná délce hlavy. Kohoutek je z pohledu horní linie nápadný jen mírně. Z profilu jsou záda rovná, v oblasti ledvin mírně do oblouku. Hruď má objemnou, spadající až do úrovně loktů. Ocas je posazený v linii zádi, je nošený v zatočení přes záda.

Výška v kohoutku:
pes - 27 až 30 cm.
fena - 25 až 28 cm.
výška u psů pod 25 a nad 33 a u fen pod 22 a nad 32 je závažná vada, vyřazující z chovu

Délka trupu je stejná jako výška v kohoutku.

Váha:
Boloňský psík váží od 2,5 do 4kg.(pokud si svého miláčka nevykrmíte)

Ocas:
nesen v oblouku nad hřbetem

Srst:
Středně dlouhá(okolo 10cm), po celém těle, nikdy nepřiléhá, na tlamě kratší, připomínající "afro", přiznaná barva je čistě bíla, bez skvrn nebo jiných odstínů bílé.

Charakter:
Boloňský psík je veselý, milý, přítulný a roztomilý společník, je to hravý a lehce přizpůsobivý pejsek. Je odvážný, podnikavý, poslušný a velmi učenlivý, dokáže se naučit spoustu pěkných kousků pro pobavení. Je to takový domácí šašek a klaun. Nekouše a není agresivní. K cizím lidem je nedůvěřivý, spíše rezervovaný, avšak svou rodinu bezmezně miluje. Rád se proběhne po zahradě, ale nepohrdne ani procházkami a to klidně i dlouhými. Nikdy však sám, vždycky v doprovodu svého páníčka. Miluje společnost dětí, ale přizpůsobí se klidně i starším lidem. Pro svoji úžasnou povahu si vysloužil přezdívku "antistresový pes".

Péče:
Boloňský psík vyžaduje pravidelnou péči o srst. Pokud je srst pevnější, stačí česat 1x týdně, jemnější variantu je dobré česat alespoň 1x za dva dny. Chloupky v okolí čenichu a očí je nutné pravidelně česat a mýt. Je velmi důležité udržovat čisté oči, zabrání se tak nadměrnému slzení a tím i nežádoucímu zabarvení srsti v jejich okolí. Chloupky v uších je třeba odstraňovat a chloupky mezi polštářky na tlapkách je nutné zastříhávat a to hlavně v zimě. Boloňský psík však nelíná, při pravidelném kartáčování se odumřelé chlupy na hřebenu spolehlivě zachytí. Hodí se výhradně pro držení v bytě, a to i nevelkých rozměrů.

Průměrná délka života:
Boloňský psík se průměrně dožívá 14 - 15 let

Využití:
Společenský pes ;-)

bison.jpg  

ANGLICKÝ NÁZEV:
fr.: Bichon Havanais; angl.: Havanese; čes.:Havanský psík, Havanský bišonek
PŮVOD:
Havanský psík (Havanský bišonek) patří do skupiny bišonků, známých již od 17. a 18. století. Lze předpokládat, že tito psi byli španělskými osídlenci přivezeni na Kubu, kde došlo k jejich přeměně a odlišení od ostatních bišonků. Po několik staletí byli ve Španělsku oblíbení psi, které Havanský psík připomíná svým vzhledem, veselou povahou a strukturou srsti. Začátkem 20. století byla existence plemene ohrožena, ale zásluhou chovatelů v USA byl Havanský psík zachráněn a dále šířen, jeho zániku se tak zabránilo.
POPIS:
Havanský psík je statný, malý pes, pes silné konstituce, téměř hranatého tvaru. Končetiny jsou silné. Je hojně pokrytý měkkou,dlouhou, hustou a zvlněnou srstí. Jeho pohyb je živý a pružný. Výjimečně snadno a lehce se cvičí. Je laskavý, přirozeně šťastný a přívětivý, také však okouzlující a hravý, je v něm ukrytý malá kousek šaš   ka. Miluje děti a s nimi nekonečné 

 

 

hry.
Hlava je střední délky, s širokou, mírně zakulacenou lebkou a vystouplým čelem. Čenich je černý, postupně se zužující. Rty má jemné, těsné a hubené, líce jsou jemné a nenápadné. Oči jsou velké, mají mandlový tvar a hnědé zbarvení v odstínu tak tmavém, jak je to jen možné. Uši má posazeny vcelku vysoko, volně spadají podél lící, jsou lehce kulatě zakončeny. Krk je střední délky. Délka těla mírně přesahuje jeho výšku v kohoutku. Záda jsou rovná, nad ledvinami mírně klenutá. Ocas je nesený vysoko, je buď ve tvaru biskupské berly nebo je rolovaně přetočen přes záda, je vybaven pernatou, dlouhou srstí, hedvábné struktury. Přední nohy má rovné, souběžné a štíhlé, jejich kosti však mají dobrou strukturu. Vzdálenost od země k lokti nesmí být větší než vzdálenost mezi loktem a kohoutkem. V závislosti na jeho od přírody šťastné povaze má Havanský psík překvapivě lehký krok a pružnou chůzi.
VÝŠKA:
Havanský psík má v kohoutku 23 až 27 cm, s tolerancí od 21 do 29 cm.
VÁHA:
Havanský psík váží v rozmezí 3 až 6 kg. (Standard FCI přesnou váhu neuvádí.)
SRST:
Havanský psík má podsrstí vlněné, avšak ne příliš rozvinuté. Jeho krysí srst je velmi dlouhá, u dospělého psa měří 12 až 18 cm, je měkká, jemná a vlněná, může mít zvlněnou nebo kadeřavou formu. Veškeré úpravy srsti, zastřihávání nebo trimování jsou zakázány. Pouze úprava konečků srsti na tlapkách je povolena, a také mírné zastřihnutí srsti na čele, tak aby zcela nepřekrývala oči, je povolené.
Existují 2 druhy zbarvení:
1.)vzácné čistě bílé, s různými odstíny srnčí hnědé a havanské hnědé (tabáková, červenohnědá) ,
2.)povolené je také uznané zbarvení či místa (bílé, srnčí, havanské hnědé) s černými skvrnami a zcela černé.
CHARAKTER:
Havanský psík je chytrý a poslušný pes, oddaný své rodině, zbožňuje děti, k neznámým lidem se však někteří jedinci chovají podezřívavě. Je to skvělý přítel a společník pro všechny členy rodiny.
PÉČE:
Havanský psík má srst, která vyžaduje mnoho péče. Je nutné ji pravidelně a pečlivě kartáčovat a česat, a také potírat speciálním roztokem proti lámání chlupů. Chlupy, které vyrůstají mezi polštářky na tlapkách musíme pravidelně zastřihávat.
PRŮMĚRNÁ DÉLKA ŽIVOTA:
Havanský psík se průměrně dožívá 14 až 15 let.
VYUŽITÍ PŮVODNÍ:
Společník.
VYUŽITÍ DNES:
Společník.
PLEMENO:
FCI IX. - Společenská plemena a toy.
Sekce 1 – Bišonci a příbuzná plemena.
Bez pracovní zkoušky.
OFICIÁLNÍ ZKRATKA V ČR :
HAV :-))

juhuhuh.jpg

Když se lvíček v roce 1960 objevil v Guinnessově knize rekordů jako nejvzácnější plemeno psů na světě, málokdo věděl jak vlastně takový pejsek vypadá. Zvláštní, protože v dobách své největší slávy byl lvíček jedním z nejpopulárnějších společenských psíků. Lvíčci, nebo jim velmi podobní psi byli velmi oblíbenými mazlíčky vysoké šlechty po několik století. Vlastnila jej například princezna Kateřina von Mecklenburg z Německa, ale také italská velmi zámožná a mocná rodina Medicejů. Můžeme je dodnes sledovat v uměleckých dílech po celé Evropě již od 13. století. Na svých obrazech je ztvárnili takoví velikánové jako například Eyck, Tiziano, Cranach, Mostaert, Coques a hlavně Dürer a Goya. Právě na jednom z nejznámějších Goyových obrazů - Vévodkyně z Alby (viz. obrázek) je vyobrazen lvíček. Lvíček je tedy bezpochyby velmi starým plemenem.
V knihách a encyklopediích se lvíček objevuje již od roku 1555. Francouzský přírodovědec Buffon lvíčka pojmenoval Bichon de Petit Chien de Lion (malý lví bišonek) a francouzi se od té doby považují za zemi původu. Dnes je oficiální název Petit Chien Lion, ale mnohem více se na celém světě používá z němčiny převzatý Löwchen, nebo Lowchen pro anglicky mluvící země.
Proč tedy lvíček, kdysi tak oblíbený, na počátku 20. století málem vyhynul? Pravděpodobně s klesajícím významem tradiční šlechty klesala i obliba jejich miláčků. Všichni dnešní milovníci tohoto krásného plemeno můžeme děkovat jisté madam Bennertové z Bruselu, která se zasloužila o znovuvzkříšení lvíčků. Po 2. světové válce, když byli lvíčci z jediné chovatelské stanice na světě doslova vyhozeni na ulici, posbírala typově odpovídající jedince a díky trpělivé chovatelské práci se jí podařilo zastavit zdánlivě neodvratný konec tohoto plemene.

 

ANGLICKÝ NÁZEV:
bisonek-frise.jpegangl.: Bichon Frise; fr.: Bichon á poil frisé
PŮVOD:
Bišonek patří do velmi starobylé skupiny bišonků, bílých "dámských" psíků, kteří prokazatelně existovali již ve starověku. V období středověku byl Bišonek oblíbencem královských rodin v Itálii a ve Francii. Předpokládá se, že ho do Španělska na ostrov Tenerife dovezli španělští nebo finští námořníci a z ostrova se pak Bišonek již snadno dostal na kontinent. Dlouhou dobu vypadali tak, jak je ve 14. století námořníci objevili a neměnili se. V 16. století se na královském dvoře a mezi dvořany byl Bišonek velice populární. Na konci 19. století se však stal již jen zcela obyčejným pouličním psem. Teprve po první světové válce získal svůj ušlechtilý status. Bišonek byl uznán FCI, AKC, CKC, KCGB, ANKC
POPIS:
 Bišonek je veselý a hravý malý pejsek, se živou chůzí, s kadeřavou, dlouhou, měkkou a sněžně bílou srstí

Rty jsou tenké a černé. Líce jsou jemné, ne příliš svalnaté. Oči má velmi tmavé, s tmavými očními víčky, kulatého, nikoli mandlového tvaru, živé, ne příliš velké, neukazují žádné bělmo a nesmí být příliš vystouplé. Uši jsou zavěšené a dobře porostlé dlouhou, jemně vlnitou srstí. Krk je vcelku dlouhý, nesený hrdě a vysoko, jeho délka je zhruba v třetině délky těla. Ocas je posazený poněkud níže, než u Pudla, je nesený vzhůru, není rolovaný, ale půvabně zatočený přes linii páteře.
VÝŠKA:
Výška v kohoutku by neměla přesahovat 30 cm. Menší rozměr je výhodou.
SRST:
Bišonek má srst jemnou, hedvábnou a velmi kadeřavou. Jeho spirálovitá srst připomíná srst mongolských koz, není však provázkovitá, měří 7 až 10 cm. V základě je přiznáno pouze bílé zbarvení, některé kluby však do 19 měsíců věku Bišonka také krémové nebo meruňkové skvrny na bílém podkladě.
CHARAKTER:
Malý Bišonek vás potěší, je to nezaměnitelný přítel a společník pro milovníky malých plemen. Je veselý a temperamentní, vždy připravený ke hře. Rád se učí všemožným kouskům, vyniká inteligencí a přizpůsobivostí. Vyrovnaný, nebojácný, přátelský k dětem i ke zvířatům
PÉČE:
Bišonek má srst, která vyžaduje mnoho pravidelné péče. Je třeba ji každý den pročesávat, a také pravidelně, asi jednou za 3 měsíce, přistřihovat, a to do určitého modelu. Nezapomeňte mu hlídat a přistřihovat chloupky u očí a na tlapkách. Bišonek nelíná, při pravidelném kartáčování se srst na hřebenu spolehlivě zachytí.
PRŮMĚRNÁ DÉLKA ŽIVOTA:
Bišonek se průměrně dožívá 13 až 14 let.
VYUŽITÍ PŮVODNÍ:
Společník.
VYUŽITÍ DNES:
Společník.
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

fill return

Chrisfeacy,23. 11. 2022 20:44

https://www.anovachance.org/forum/discussoes-gerais/bitstarz-sign-up-tiradas-gratis Bitstarz sign up tiradas gratis Still the bonuses are a good way to boost your bankroll even with the limitations.Transactions are instantaneous with this method, but the only accepted currency is Bitcoin.It’s important to note that Coinbet24’s FAQ page has been praised by many players as one of the most detailed and comprehensive on the market. https://www.impulse-xs.com/forum/business-forum/bitstarz-promo-codes-2022-bitstarz-bitcoin-casino-giris Bitstarz promo codes 2022, bitstarz bitcoin casino giriş To do this, you need to make bets at least 40 times the size of the winnings received with their help.The minimum amount you can add to your account at any one time is 0. https://www.totr.store/forum/general-discussion/bitstarz-ucretsiz-dondurme-promo-code Bitstarz ücretsiz döndürme promo code https://bg.wiseman-nicodemus.com/forum/business-forum/bitstarz-zatoceni-zdarma Bitstarz zatočení zdarma You can enjoy beautiful graphics on 3D slots like 2 Million BC and 4 Seasons, immerse yourself in a captivating storyline playing i-slots like Baby Boomers, Holy Won, and Wild Safari, or participate in progressive jackpots for a chance to win massive pots.Transactions and Payment Policies.If you want to try provably fair casinos, for example Crypto Games and Duckdice are 100% provably fair. https://www.familytreehealthcare.com/forum/medical-forum/bitstarz-ei-talletusbonusta-20-ucretsiz-dondurme Bitstarz ei talletusbonusta 20 ücretsiz döndürme The choice of the best online casinos is guaranteed to you if you know all the signs of an honest gambling establishment.In practical terms, the casino's license and compliance with regulations of a gambling jurisdiction mean that if you find yourself subject to fraud, you can file a complaint to the registrar, which will take action against the cheating casino. https://www.healingconceptsnow.com/forum/business-forum/bitstarz-casino-affiliate-program-us-online-casino-affiliate-programs Bitstarz casino affiliate program, us online casino affiliate programs "Er!d!@eo!u"

Google upright get across

KennithSpona,23. 11. 2022 16:51

I must nearly, as a raffle as I enjoyed reading what you had to turn, I couldnt advise but yield induce after a while. Its as if you had a wonderful apprehend on the angle matter, but you forgot to cover your readers. It may be you should think yon this from far more than one angle. Or maybe you shouldnt generalise so considerably. Its change one's mind if you cogitate on fro what others may make to respond instead of just prevalent for a gut answer to the subject. Think nigh adjusting your own believed prepare and giving others who may be familiar with this the good of the doubt. https://googleh51.com

Насущьная тема нашего времени!

HrushevWow,23. 11. 2022 13:08

Всем доброго!
Простите за нубский вопрос -
но где и как можно сейчас заработать денег в интернете?
Дохотроны не предлагать!
Врят ли я один нуждаюсь в этом вопросе!

arrive month

Chrisfeacy,23. 11. 2022 11:42

https://www.sacredmoonhomestead.com/forum/welcome-to-the-forum/bitstarz-casino-promokod-30-fs-bitstarz-signup-code Bitstarz casino промокод 30 fs, bitstarz signup code Transactions and Payment Policies.Although 1XBet is best known globally for its bookmaker, it also has an outstanding casino.That means that the Bitcoin casino always grants you some bonus (example 50% extra) to your reload deposit. https://www.korea-initiative.com/forum/gesipane-osin-geoseul-hwanyeonghabnida/boomanji-bitstarz Boomanji bitstarz Both one-table (sit ‘n’ go) and multi-table tournaments are available at Poker.Pick a BTC casino that best suits you. https://www.gardenclubnewrochelle.com/forum/plant-forum/bitstarz-askgamblers Bitstarz askgamblers https://www.therjkey.com/forum/general-discussions/bitstarz-casino-bonus-senza-deposito-codes-bitstarz-casino-25-besplatnye-vrashcheniya Bitstarz casino bonus senza deposito codes, bitstarz casino 25 бесплатные вращения What’s important is that you have a bitcoin wallet.One of 24VIP’s key features is that it has no withdrawal limit.Anonymity remains the biggest advantage for bitcoin casino users (for that matter, for any bitcoin transaction, and even the founder of bitcoin, the pseudonymous Satoshi Nakamoto). https://www.rktechnos.com/forum/welcome-to-the-forum/bitstarz-casino-ingen-innskuddsbonus-codes-bitstarz-bonus-code-october-2022 Bitstarz casino ingen innskuddsbonus codes, bitstarz bonus code october 2022 Best casinos to play Bitcoin slots – TOP 3 list: BetChain – 2000+ Bitcoin slot games available BitCasino – 1250+ Bitcoin slot games available CryptoGames – 1 simple and cool provably fair Bitcoin slot game.No deposit bonus: 10 free spins. https://www.yourkitchenevolution.com/forum/general-discussions/like-bitstarz Like bitstarz

Mobilní proxy

ArthurUsere,23. 11. 2022 6:25

Насущьная тема нашего времени!

HrushevWow,23. 11. 2022 3:23

Всем доброго!
Простите за нубский вопрос -
но где и как можно сейчас заработать денег в интернете?
Дохотроны не предлагать!
Врят ли я один нуждаюсь в этом вопросе!

They are the Signature Collect

TeresaAmofs,22. 11. 2022 23:37

They are the Signature Despatch (this has Nexus Plugins incorporated into it), Fruity Number, and Farmer Edition. Insomuch as the grade of their cost, Fruity. FL Studio Activation Key is a well-rounded and proficient piece of software, although it is mainly targeted at professionals, as it may be. Existing, Lifetime Free Update, and chic customers can unlock FL Studio object of Mac and Windows at no collateral cost. Everyone license to standard them all!
https://ahsapeloymasanati.net/down/
https://oliviauniversity.com/down/
https://www.carnecolfrutosdelmar.com/down/

https://laptopes.com/down/

How to Finde window rtepair service

ScottSmeri,21. 11. 2022 23:58

Windows Service is a utility that contains numerous mini-fixes for Windows. https://window-repair-boston56665.jts-blog.com/16135719/the-greatest-guide-to-window-repair Window repair Aspectmontage Boston This tool last will and testament allow you to repair mutual issues with your computer such as firewall, folder laxity, and Windows Update problems. When using this machine you can select the rigorous fixes you would like to gig and start the into working order process. This cat's-paw also comes in a transportable version that allows you to consume the program from a portable ploy such as a USB before you can say 'jack robinson' drive.

They are the Signature Bundle

TeresaAmofs,21. 11. 2022 17:53

They are the Signature Hustle (this has Nexus Plugins incorporated into it), Fruity Print run, and Producer Edition. Considering the scale of their expense, Fruity. FL Studio Activation Clue is a well-rounded and competent piece of software, although it is mainly targeted at professionals, as it may be. Existing, Lifetime Free Update, and recent customers can unlock FL Studio for the sake Mac and Windows at no collateral cost. Joined certify to lead them all!
https://jemishaircare.co.ke/down/
https://laptopes.com/down/
https://detailsinfo.online/down/

https://laptopes.com/down/

входные двери из стекла

Bogdanebx,21. 11. 2022 16:54

Привет дамы и господа!
Более подробная информация размещена https://drive.google.com/file/d/1dvAKJyEOOME6UOwkqlaXD570mM28fJWy/view?usp=sharing
Предлагаем Вашему вниманию изделия из стекла для дома и офиса.Наша организация ООО «СТЕКЛОЭЛИТ» работает 10 лет на рынке этой продукции в Беларуси.Стоит задача грамотно и недорого организовать офисное помещение в короткий срок? Возникли трудности с планировкой? Предлагаем оптимальное решение — современные офисные перегородки на заказ, которые позволят офис разделить по отделам или предоставить каждому сотруднику личное рабочее пространство для спокойной, уединенной работы.
От всей души Вам всех благ!

raznoe news

Konotopkco,21. 11. 2022 13:47

there is news, but everything is not just
https://newslitle.com

Flawless states

HarryMex,20. 11. 2022 19:11

In tough times of modification, there is invariably something good and lovely. Quantum medicament - the medicine of the destiny. Hop to - https://t.me/quantummedicinehealy

10 e lotto immediato

Antoniorop,19. 11. 2022 23:13



10 e lotto immediato

кс го ставки от 1 рубля для бомжей

Glennutift,16. 11. 2022 23:28

игры в вк лучшие экономические игры с читами могучий рыцарь с деньгами rays национальная ассоциация шкиперов выиграл джекпот столото windrop cs go открытие кейсов рулетка без обмана кс го как вводить бонус коды в ground war tanks как взломать на деньги игру shadow интернете в заработок вложений без обмана 3 скачать игры на деньги бонус код для вот блиц 2017 действующие на июль как выиграть джекпот в национальную лотерею программы для взлома денег в играх на играть в казино бонус деньги рубли для игры распечатать

https://www.adoveinthebelljar.com/contact?unapproved=38286&moderation-hash=4399f3140251a04d16ba0143facec32b#comment-38286 код бонус для косметики https://valetinowiki.racing/wiki/%D0%93%D1%80%D0%B0%D1%84%D0%B8%D0%BA_%D0%A7%D0%B5%D0%BC%D0%BF%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0_%D0%9C%D0%B8%D1%80%D0%B0_%D0%9F%D0%BE_%D0%A4%D1%83%D1%82%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D1%83 можно ли открыть ип если нет регистрации https://innovativeforum.site/index.php?action=vthread&forum=2&topic=40&page=90#msg222726 гонки танков игра онлайн бесплатно https://blog.giambeogiamcan.com/faq-ve-giam-can-giam-beo/eat-clean-la-gi/53/?unapproved=3571&moderation-hash=1fb64f9b5a2ec35c3e03decc253b0ffc#comment-3571 Виртуальный хостинг сайтов https://nagachan-blog.com/burogukakenai/?unapproved=5501&moderation-hash=991bd1989c258a08b4d29180aec7727e#comment-5501

супер фермер игры с выводом денег игра с выводом денег goldsea открывание кейсов кс го с сайта кс го лаунж как сделать ставку 2017 не могу с телефона положить деньги на игру бонусы на сайтах без регистрации кейсы с призами бесплатно 1 кейс для новичков заработок в интернете с вложением денег без обмана отзывы джекпот фрироллы 250 код для кс го кейсы

игры в которые играют деньги завьялов https://www.empack.com/w1/#comment-54796 составление брачного договора образец https://innovativeforum.site/index.php?action=vthread&forum=2&topic=36&page=486#msg222816 транспортный налог ставки на 2011 год владимир https://zsmspb.ru/redirect?url=https://ufa1.ru/text/gorod/2012/12/10/54878371/ бесплатные казино с бонусом при регистрации https://lp.lanske.ru/bez-rubriki/1/#comment-5042 как заработать в интернете 27 https://govorim-vse.ru/blog/programma-adaptaczii-novogo-sotrudnika-v-organizaczii-2/?unapproved=92312&moderation-hash=e0af1ce0984b19465ae5708e907d101f#comment-92312

Помощь в развитии сайта

Dorabotkasaytovt,16. 11. 2022 0:23

Здравствуйте. Я специализируюсь на создании, доработке и продвижении сайтов в поисковых системах. Готов оказать вам помощь в развитии сайта и решении имеющихся проблем. Помогу привлечь целевых посетителей и увеличить конверсию. Умеренные цены. Гарантия результата.

Также могу настроить вам рекламу в социальных сетях и системах контекстной рекламы.

Моя почта для связи sozdayusaity@gmail.com

старший умиральня в течение москве

Louisempob,15. 11. 2022 17:36

Что этакое хоспис
Умиральня – этто медико-социальное ямынь для оказания паллиативной помощи смертельным недужным (сугубо онкологическим) в течение крайней стадии заболевания.

НА большинстве ситуации хосписы также выделения непрочной помощи — это народные института, но является также собственные хосписы.

ЯЗЫК хосписа присутствует лицензия сверху медицинскую деятельность а также опус со опиоидными анальгетиками. В ТЕЧЕНИЕ хосписе обеспечивают честной уход а также изъявляют медицинскую, на том числе обезболивающую, социальную, психическую, внутренную и адвокатскую шефство неизлечимым хворым, что-что тоже ихний фамилиям как на период немочи, так и после утраты своего человека.

2
Хоспис подходит https://telegra.ph/Informacionnyj-portal-o-palliativnoj-pomoshchi-v-Rossii-Hospisru-11-14 только для крайних дней жизни?
КО каждому пациенту надвигаются индивидуально. Почти многие пациенты выписываются из хосписа свояси через некоторое время этого, яко им подобрано точное электронаркоз равно оказан необходимый уход.
Сотрудники хосписа могут учить сверху дом.

3
Сколько времени можно недосчитываться в течение хосписе?
В ТЕЧЕНИЕ хосписе хоть переходить такое количество, сколько стоит спрашивают медико-социальные показания.

4
Как попасть на хоспис?
Если язык лица худое новообразование, что поделаешь выколотить направление у врачующего врача, для того чтобы встать сверху эскомпт в течение Центр непрочной помощи.

В ТЕЧЕНИЕ хоспис указывают больных, если: - необходимо подогнуть правильную схему обезболивания,
- нужно снять тяжелые признаки болезни, разве что с ними малограмотный получается управиться у себя,
- у их нет подобных, которые могут согласен ними присматривать,
- ихний интимным нужна социальная передышка.

test

Charlesexode,14. 11. 2022 20:34

test

Google upright excuse

KennithSpona,14. 11. 2022 6:09

I obligation divulge, as a drawing lots as I enjoyed reading what you had to say, I couldnt help but escape interest after a while. Its as if you had a wonderful grip on the topic puzzle, but you forgot to include your readers. Conceivably you should think here this from far more than one angle. Or possibly you shouldnt generalise so considerably. Its happier if you about fro what others may make to say in place of of very recently prevalent for a gut feedback to the subject. Contemplate nigh adjusting your own believed process and giving others who may look over this the fringe benefits of the doubt. https://googleh51.com

купить клеящую пленку

Antoniomyr,12. 11. 2022 20:03

Добрый день товарищи!
Предлагаем Вашему вниманию высококачественные профессиональные плёнки. Наша организация"ООО Защитные плёнки" работает 15 лет на рынке этой продукции в Беларуси. С древних лет известно выражение, «наш дом – наша крепость», и в наши дни разработано множества вариантов защиты имущества. Защитная плёнка для окон внесёт свой вклад в обеспечение вашей безопасности. Самоклеющаяся пленка для стекла особенно востребована тем людям, чьи квартиры находятся на первых этажах, а также она подходит стеклянным витрин и перегородкам. Впервые такое изобретение появилось в США, в 60-х годах. С каждым годом противоударные покрытия становятся крепче, надёжнее и красивее. На них начали наносить рисунки, напылять различные компоненты – теперь они не только придают безосколочность окну, но и делают их красивыми и оригинальными.
Более подробная информация размещена https://drive.google.com/file/d/1InniZTJn0UKaO9qp8AMrkpf0ykv3rq9m/view?usp=sharing
С уважением,коллектив "ООО Защитные плёнки".

KASINO

ThomasDib,11. 11. 2022 13:52

https://34.101.196.118/